Jump to content

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi 0-2


dcp100168
 Share

Recommended Posts

  • 5 weeks later...

Ne arbitrează Florin Marcu

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi, duminică, ora 18.30

Arbitri: Florin Marcu (central) - Adrian Ghinguleac, Daniel Hârlab (asistenţi) - Emil Voicu (rezervă).

Observatori: Tudor Constantinescu, Romeo Paşcu.

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: Şi un egal ar reprezenta un rezultat pozitiv cu Ceahlăul

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că şi o remiză ar însemna un rezultat bun în meciul cu Ceahlăul, de la Piatra Neamţ, din cadrul etapei a III-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nimeni nu a fost mulţumit de cele două jocuri pe care le-am disputat până acum. Meciul cu Ceahlăul va fi unul dificil pentru că este următorul meci, nu pentru că am început mai slab campionatul. Ceahlăul are în componenţă jucători străini care pot face diferenţa, i-am studiat şi îmi voi pregăti echipa că să facă un joc bun şi să scoatem un rezultat pe măsură. Şi un egal ar reprezenta un rezultat pozitiv, am câştiga un punct”, a declarat Munteanu.

Tehnicianul Oţelului are trei probleme de lot, Sălăgeanu, S.Ilie şi Giurgiu fiind indisponibili pentru meciul de duminică. "Ilie şi Giurgiu abia au revenit după accidentări mai vechi şi sper ca de luni să intre în programul normal de pregătire al echipei. Din păcate şi Sălăgeanu acuză unele probleme medicale şi nu îl voi putea folosi duminică”, a spus Munteanu.

În lotul Oţelului revin Antal şi Punesovac, după ce ambii şi-au ispăşit etape de suspendare primite în urma eliminărilor din meciul din prima etapă, cel cu Petrolul Ploieşti.

Constantin Enache: Ne dorim o victorie în meciul cu Oţelul

Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Constantin Enache, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte categoric o victorie în meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a III-a a Ligii I, însă trebuie să aibă în vedere şi faptul că adversara este campioana din sezonul trecut. "Categoric, ne dorim o victorie şi sperăm ca ea să vină. Dar trebuie să ne gândim şi la faptul că vom avea în faţă campioana României din sezonul precedent. Ne cunoaştem bine adversarul, pentru că am urmărit toate jocurile formaţiei gălăţene de până acum. Oţelul este o formaţie cu un potenţial foarte bun. O echipă omogenă, bine organizată, puternică. Organizarea şi munca lor pot fi două chestiuni decisive. Sigur că ne-ar prinde bine şi o remiză, după un meci cu deţinătoarea titlului. Dar mai întâi aştept să văd în ce conjunctură se poate obţine acest rezultat de egalitate", a spus Enache, transmite corespondentul MEDIAFAX. Tehnicianul este convins că rezultatele dezamăgitoare înregistrate în primele două etape de echipa gălăţeană, o înfrângere şi o remiză, au reprezentat un semnal de alarmă pentru formaţia pregătită de Dorinel Munteanu. "Cu siguranţă vor avea altă atitudine şi vor presta un cu totul alt joc, duminică, în faţa noastră. Ne aşteaptă un joc foarte greu. Sper să reuşesc să-i pot capacita la potenţial maxim pe băieţii mei", a adăugat Enache.

Link to comment
Share on other sites

Avancronica meciului Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi

Antrenorul Constantin Enache a declarat că se confrunte cu probleme medicale în propriul vestiar. Viţelaru şi Constantinescu îşi continuă perioada de refacere după accidentările suferite. În schimb, Forminte şi Barna sunt refăcuţi, spaniolul Monroy a trecut şi el cu bine peste accidentarea din testul cu Petrotub Roman, iar Lucas Garcia s-a vindecat după contuzia suferită în precedenta partidă oficială, cu Sportul.

Echipa probabilă: Villadsen - Dumitraş, Forminte, L.Cazan, Barna - V.Achim, Monroy - Omerbegović, Lucas García, Cebotaru - Cr.Gafiţa; Antrenor: Costel Enache; Accidentaţi: Viţelaru, M.Constantinescu; Suspendaţi: -

11. Ceahlăul Piatra-Neamţ 2 0 2 0 2-2 2

12. Oţelul Galaţi 2 0 1 1 1-2 1

Antrenorul Dorinel Munteanu are trei probleme de lot, Sălăgeanu, S.Ilie şi Giurgiu fiind indisponibili pentru meciul de duminică. "Ilie şi Giurgiu abia au revenit după accidentări mai vechi şi sper ca de luni să intre în programul normal de pregătire al echipei. Din păcate şi Sălăgeanu acuză unele probleme medicale şi nu îl voi putea folosi duminică", a spus Munteanu. În lotul Oţelului revin Antal şi Punesovac, după ce ambii şi-au ispăşit etape de suspendare primite în urma eliminărilor din meciul din prima etapă, cel cu Petrolul Ploieşti.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg.Costin, Ljubinković - Neagu, Filip - L.Antal, G.Paraschiv, Buş – Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: S.Ilie, Sălăgean, Giurgiu; Suspendaţi: -

Meci de X2

Sport 365 va recomanda: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi va fi un meci destul de echilibrat chiar daca vor fi fata in fata o nou promovata si campioana. Gazdele vin dupa doua remize, 1-1 cu Pandurii si 1-1 cu Sportul, iar oaspetii dupa un esec cu Petrolul (1-2) si un egal cu Chiajna (0-0). In ultimele doua partide disputate pe Borzoghean, nemtenii au pierdut au pierdut de fiecare data cu 0-1 in fata galatenilor, iar maine cel putin pe hartie, pornesc din nou cu sansa a doua. Totusi, antrenorul Enache spera sa-si mobilizeze la maximum jucatorii, iar cu ajutorul suporterilor sa incerce o surpriza, in fond daca Petrolul a reusit sa o bata pe Otelul, de ce n-ar reusi si Ceahlaul? Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate la Piatra-Neamt, sperand astfel ca ii va pacali pe adversari, dar cu siguranta jucatorii sai vor aborda meciul doar la victorie. Va fi un meci interesant in care echipa oaspete este favorita, dar nu ar fi o mare surpriza daca meciul s-ar termina la egalitate. Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi este meci de X2.

Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi

14.08.2011, Piatra-Neamţ, Stadion: "Ceahlăul", ora: 18:30, live Digi Sport

Arbitru: Florin Marcu (Oradea)

Ultimele 10 meciuri disputate la Piatra-Neamț:

13.09.1997: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 0 - 0

22.05.1999: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 1 - 1

28.04.2000: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 3 - 2

09.06.2001: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 0 - 0

22.05.2002: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 2 - 1

19.10.2002: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 4 - 0

01.05.2004: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 1 - 1

04.03.2007: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 4 - 3

11.11.2007: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 0 - 1

26.02.2010: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Oţelul Galaţi 0 - 1

sport365.ro

Link to comment
Share on other sites

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi 0-2

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Filip '65 şi Pena '83 (penalti)

0-1: Dribling scurt al lui Ibeh din 16 metri lateral dreapta, şut în diagonală, Villadsen, ieşit în 3 metri respinge în faţă până la Filip, care nemarcat trimite cu latul în poartă, sub transversală, din 14 metri;

0-2: Atac imprudent în careu al lui Barna la Antal, în urma căruia arbitrul Florin Marcu le acordă gălăţenilor un penalti, transformat de Pena.

Ceahlăul Piatra Neamţ : Villadsen - Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna - Monroy, Cebotaru - Bădescu (Chiacu '52), Achim (Lucas Garcia '69), Stana - Gafiţa. Antrenor: Constantin Enache.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Ljubinkovici - Iorga (Frunză '60), Neagu, Filip, Buş (Antal '53)- Ibeh - Paraschiv (Pena '81). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Gafiţa '42 / Neagu '52

Arbitri: Florin Marcu (central) - Adrian Ghinguleac, Daniel Hârlab (asistenţi) - Emil Voicu (rezervă). Observatori: Tudor Constantinescu, Romeo Paşcu.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, între care şi 100 de fani gălăţeni.

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan: "Sper să se producă acum acel declic, ce o ne pună pe o pantă ascendentă"

"După aceste prime meciuri s-au văzut şi slăbiciuni, dar mă bucur pentru această victorie şi sper să se producă acum acel declic, ce o ne pună pe o pantă ascendentă. Avem un program de pregătire bine pus la punct, dar la fotbal ce stabileşti de acasă nu se va întâmpla neapărat", a spus Marius Stan la Radio GSP.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: Abia cu acest meci am început şi noi campionatul

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică seară, după meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, câştigat cu scorul de 2-0, că pentru gruparea gălăţeană campionatul abia acum a început, după ce în primele două etape a înregistrat o înfrângere şi o remiză. "N-a fost uşor, ştiam că Ceahlăul este o echipă dornică de victorie, le-am urmărit precedentele două jocuri, ştiam că are jucători valoroşi, care pot profita de orice eroare, dar astăzi am fost mai buni. Dacă în prima repriză s-a căutat mai mult blocarea adversarului, rezultând un joc echilibrat, fără ocazii de poartă, în partea a doua, în special pe final, am avut un ritm de joc foarte bun. În repriza a doua am accelerat, am pus presiune, iar rezultatul s-a observat pe tabela de marcaj. Mă bucură scorul, victoria, chiar dacă am început acest sezon cum nimeni nu se aştepta. N-a fost deloc criză la Galaţi după primele etape, ci foarte multă linişte şi concentrare. Felicit băieţii pentru atitudine, pentru efort. Abia astăzi, cu acest meci, am început şi noi campionatul", a spus Munteanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Constantin Enache: Trebuie să vedem unde şi cum putem corecta într-un timp cât mai scurt

Antrenorul formaţiei Ceahlăul, Constantin Enache, s-a declarat foarte afectat de înfrângere. "Suntem foarte supăraţi, e şi normal să fim aşa după o înfrângere. Pe lângă durerea eşecului, ne macină şi faptul că am greşit. Trebuie să vedem unde şi cum putem corecta într-un timp cât mai scurt. E greu de ridicat moralul băieţilor, pentru că urmează imediat un alt joc foarte dificil (n.r. - cu FC Vaslui). Ştiam că Oţelul are forţă de atac foarte bună", a precizat el.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.