dcp100168 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Poliţia gălăţeană răspunde după şase luni!Am avut in lucru mai multe cazuri in care o anumita societate de leasing din Romania, ne-a rugat sa ne ocupam de recuperarea unor masini, pe care utilizatorii din contractele de leasing, au disparut cu tot cu masina, fara sa mai plateasca nimic. Astfel am reclamat disparitia autoturismului marca Ford Fiesta cu numarul provizoriu de inmatriculare B-56307 acum 6 luni zile, adica la 16.11.2007, aratand faptul ca, utilizatorul acestuia a disparut cu tot cu masina, iar sesizarea am trimis-o catre IJP Galati in raza teritoriala a caruia era domiciliat utilizatorul. Normal, cand dispare o masina, tinand cont de faptul ca aceasta poate sa ajunga in Ucraina in cateva ore, va dati seama ca totul ar trebui sa se desfasoare in contratimp , altfel sansele de depistare a acesteia sunt zero. Raspunsul a venit de la IJP Galati dupa…… 6 luni de zile si in raspuns ni se spune ”Datele de identificare ale autoturismului Ford Fiesta cu nr. B-56307 au fost prelucrate de efectivele de politie rutiera, urmand sa fiti anuntati in cazul depistarii acestuia in traficul rutier”. Atentie la exprimare. Deci pe de o parte datele au fost “prelucrate” de efectivele de politie rutiera, dar nu ni se spune exact cand s-a facut aceasta prelucrare, si apoi ne spune ca “urmeaza sa fim anuntati” la calendele grecesti in cazul “depistarii” acestora in traficul rutier. Nici o speranta ca atare de la Politia Romana daca ti se fura o masina!http://www.urbaniulian.ro/?p=4844
Voolkhan Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nu trebuie sa privim asa problema.....sau poate ati preferat sa faceti doar analiza pe text. masinile in leasing au CASCO, da? si mai apoi sunt in deplina cunostinta de cauza cand spun la la Furturi de si din Auto chiar sunt profesionisti...despre grupul care a terorizat Galatiul de la inceputul anului prin metoda "caramida", identificat de aceeasi politisti nu spunem nimic....e mai simplu sa facem analiza gramaticala a unui text si sa tragem de acolo concluzia care ne place .....
Recommended Posts