Jump to content

Oţelul nu va juca la Galaţi următorul meci de pe teren propriu


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul nu va juca la Galaţi următorul meci de pe teren propriu

Cluburile Oţelul Galaţi şi Steaua au fost sancţionate fiecare cu interzicerea organizării unui joc pe terenul propriu de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor de la Supercupa României, informează site-ul oficial al federaţiei.

Totodată Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis sancţionarea celor două grupări cu o penalitate sportivă de 20.000 lei, în urma incidentelor provocate de fani.

Campioana Oţelul Galaţi a câştigat Supercupa României, pentru prima oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, deţinătoarea Cupei.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi va face recurs la sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul Oţelul Galaţi va face recurs la decizia Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal prin care terenul propriu i-a fost suspendat pentru o etapă, a declarat, vineri, directorul general al grupării moldovene, Marius Stan.

"Avem terenul suspendat în primul joc de pe teren propriu din cauza aşa-ziselor incidente petrecute la meciul de Supercupă de la Piatra Neamţ. Domnul observator Paul Costaş a consemnat în raportul de joc faptul că au fost fumigene şi bătaie între suporteri, însă a făcut o încadrare complet aiurea, considerându-ne pe noi, în mod eronat, ca fiind organizatorii jocului, noi neavând această calitate. Posesorii de fumigene trebuiau depistaţi de firma de pază angajată de Federaţia Romană de Fotbal, acest lucru nu s-a întâmplat şi, mai mult, nici nu au fost nici identificaţi", a afirmat Stan.

Directorul general a adăugat că a făcut un raport la FRF prin care cere să se ia măsuri împotriva observatorului Paul Costaş, deoarece acesta nu cunoaşte regulamentele în vigoare. "Jandarmeria a făcut un raport referitor la evenimentul care se putea produce, suporterii noştri au plecat spre un nucleu al galeriei steliste, dar imediat au fost opriţi de forţele de ordine, nici măcar nu au ajuns la gardul despărţitor. În concluzie, evenimentele enunţate de domnul observator nu există, motiv pentru care am făcut recurs. Ne-au încadrat greşit, faptele practic nu există. Mai mult, am făcut şi un raport şi am cerut să se ia măsuri aspre asupra observatorului care nu ştie regulamentele şi care ne provoacă pagube de peste 1 miliard de lei vechi. Încă un abuz în judecarea acestei speţe, nici măcar nu am fost chemaţi, Comisia de Disciplină era obligată să ne citeze pentru a ne putea pregăti apărarea", a precizat Marius Stan.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a rămas doar cu amendă!

Comisia de Recurs a Federaţiei a decis să anuleze suspendarea de o etapă a terenului echipei campioane, astfel că Oţelul va putea disputa partida cu Chiajna, din 2 august, la Galaţi. Penalitatea de 20.000 de lei a fost şi ea redusă la jumătate.

Tot azi s-a judecat şi situaţia Stelei, care a rămas însă cu stadionul suspendat şi cu amenda de 20.000 de lei.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.