Jump to content

Beat criţă, un puşti de 15 ani a căzut de la etajul 4 şi nu a păţit nimic

Recommended Posts

Posted

Beat criţă, un puşti de 15 ani a căzut de la etajul 4 şi nu a păţit nimic

Dumnezeul beţivilor şi-a arătat din nou îngăduinţa, ieri dimineaţă, faţă de un puştide 15 ani, din Galaţi. Băiatul, ameţit bine de aburii alcoolului, a căzut de la etajul 4, fără să păţească nimic.

Virgil (15 ani) a fost, în noaptea de duminică spre luni, la o petrecere, prima la care l-a lăsat mama lui să meargă până acum. Profitând de această ocazie, băiatul a făcut-o lată, bând în neştire. “Mi l-au adus acasă tărâş, aproape în comă. Mă dusesem să iau oţet şi el s-a aplecat pe fereastră şi a căzut de la 12 metri în gol. Am îngheţat, am zis că a murit”, ne-a povestit Gherghina Puţanu, mama adolescentului.

Înnebunită de spaimă, femeia a coborât într-un suflet în faţa blocului şi mare i-a fost mirarea când şi-a văzut băiatul viu şi nevătămat. Adolescentul a fost dus totuşi la spital, pentru investigaţii, iar medicii sunt de părere că poate fi externat în curând.

libertatea.ro

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.