dcp100168 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ) O gălăţeancă a mers în tren cu fantoma Mădălinei Manole! Mirela Damaschin, profesoară universitară de gimnastică recuperatorie la Universitatea „Danubius“ din Galați, susține că a călătorit de la Tecuci la Iași în același compartiment cu fantoma Mădălinei Manole. Fiind convinsă că nu o va crede nimeni, doamna profesoară nu a povestit nimănui despre această întîmplare halucinantă. Recent, femeia a mers din nou cu trenul, unde l-a reîntîlnit pe controlorul din acea seară, singurul ei martor. Angajatul CFR i-a arătat o poză făcută de el cu telefonul mobil. În imagine apare un corp luminos, care seamănă izbitor cu Mădălina Manole. Doamna Damaschin a rememorat acele clipe de groază. „Îmi cumpărasem o lanternă cu laser de la un surdomut și mă jucam liniștită cu ea. La un moment dat, s-a făcut foarte frig și a început să miroasă a parizer. Am tăcut din gură, am zis să nu fac panaramă, mai ales că eram singură în compartiment. Pe la Bîrlad, nu m-am mai putut abține și i-am zis: «Măi, fato, dar nu ți-e rușine la obraz? Du-te și mănîncă la baie, că îmi împuți hainele!». Eu bănuiam că e ea, sînt cadru universitar de cinci luni și îmi pot da seama cu ușurință de existența anumitor fenomene chiar și atunci cînd ele nu sînt palpabile. Bine, în cazul de față se mai deschisese și un pateu de ficat de porc, vizibil cu ochiul liber, moment în care am chemat controlorul.“ A văzut-o și controlorul! Mihai Lupușor, controlorul din acea seară, a vrut să intervină, dar în afara mirosului de parizer și a unei conserve pe jumătate mîncate nu a sesizat nimic. „Am făcut o fotografie, ca să fiu eu sigur, că călătorii mai au uneori și tulburări de conștiință.“ „Am stins lumina, s-o văd mai bine cînd mă iau de ea. Că ea are concert la Pașcani, că îi este foame, că cutare. N-aș dori nimănui să treacă prin ce-am trecut eu. Cînd a oprit trenul la Crasna, am dat-o afară. Efectiv, m-am temut să nu se sinucidă și să-mi umple bagajele de sînge“, a încheiat Mirela Damaschin. kamikazeonline.ro
gabi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Bine că nu a mers la București. În vagonul 2 stă fantoma lu' Elvis și dacă îl apucă pandaliile te trezești cu chitara-n cap.
Relu Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Cînd a oprit trenul la Crasna, am dat-o afară. Efectiv, m-am temut să nu se sinucidă și să-mi umple bagajele de sînge“, a încheiat Mirela Damaschin. cine, bre, să se sinucidă? Fantoma?
tomcat0 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Welcome to the jungle fereasca Dumnezeu... muuuulta lume necajita
Mikka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 sînt cadru universitar de cinci luni și îmi pot da seama cu ușurință de existența anumitor fenomene chiar și atunci cînd ele nu sînt palpabile Intr-o vreme se facea si un anumit tip de control inainte de a intra la catedra.
Rami Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Grele vremuri pentru fantoma Madalinei , sa manance parizer
Recommended Posts