Jump to content

Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean va intra în reparaţii


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean va intra în reparaţii

Consiliul Judeţului Galaţi investeşte 800.000 de lei pentru modernizarea Secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi. Unitatea se află abia la prima reabilitare, de când a fost înfiinţată neavând parte de nicio reparaţie capitală. "Secţia are urgent nevoie de reabilitare pentru că până acum nu s-a făcut nimic acolo de amploare. Dintre cei 800.000 de lei, 350.000 de lei vin de la Ministerul Sănătăţii, iar restul de la Consiliul Judeţului", ne-a declarat Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.

Lucrările de reabilitare vizează înlocuirea şi modernizarea instalaţiilor de utilităţi termice, electrice, de apă curentă, aer condiţionat şi climatizare, oxigen şi aer comprimat. Totodată, sunt prevăzute şi reabilitări ale grupurilor sanitare din secţie, compartimentări funcţionale ale spaţiului util, înlocuirea tâmplăriei şi a pardoselilor uzate, zugrăveli interioare şi igienizarea saloanelor şi oficiilor.

Pentru a nu se mai repeta istoria de la Secţia de Arşi, care în prezent se află în modernizare, iar pacienţii sunt ţinuţi pe hol, în praf, preşedintele Consiliului Judeţului a declarat că bolnavii de la oncologie vor fi mutaţi în alte secţii. "Bolnavii vor fi mutaţi în alte unităţi, nu vor rămâne în secţie şi nici în preajma acesteia. Se va găsi o soluţie în acest sens", a precizat Chebac.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.