Jump to content

Încă doi arestaţi la Braniştea, pentru o tentativă de omor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Încă doi arestaţi la Braniştea, pentru o tentativă de omor

Marţi seară, magistraţii Tribunalului Galaţi au emis două mandate de arestare pentru 29 de zile pentru Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei, ambii acuzaţi de tentativă de omor. Propunerea de arestare a venit după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-au audiat pe cei doi şi au aflat modul exact de producere a faptei.

Astfel, procurorii au stabilit că incidentul s-a produs în noaptea de 23 spre 24 iulie pe o stradă din comuna Braniştea. Pe fondul unui conflict anterior şi al consumului de băuturi alcoolice, cei doi inculpaţi l-au lovit cu cuţitele pe L.A.C., producând-i acestuia mai multe răni în abdomen şi în zona cervicală. Victima a fost transportată la spital, unde s-a stabilit că vindecarea rănilor se poate face în 18 zile de îngrijiri medicale. Chiar dacă numărul de zile de îngrijiri medicale nu este foarte mare, raportul medico-legal a arătat că loviturile i-au pus viaţa în pericol victimei, fapt pentru care Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei îşi vor petrece următoarele 29 de zile în arest preventiv.

Georgel Moineagu a declarat deja recurs împotriva măsurii luate de magistraţi, dosarul urmând să fie înaintat la Curtea de Apel Galaţi, unde va fi judecat zilele viitoare.

Vă reamintim că un alt tânăr, Adrian Lepădatu, a fost arestat marţi seară pentru un omor, săvârşit la doar câteva zile după incidentul prezentat mai sus, tot în comuna Braniştea.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cuţitarii de la Braniştea rămân în arest

Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au decis că nu există motive întemeiate pentru ca inculpaţii Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei să fie judecaţi în stare de libertate.

Cei doi au fost arestaţi pe 2 august 2011, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Potrivit anchetatorilor, la data de 24.07.2011, în jurul orelor 2.00, Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei l-au atacat cu cuţitele, în loc public - pe stradă în comuna Braniştea - pe consăteanul lor Liviu Adrian C.

Acesta din urmă a fost rănit grav în zona abdomenului şi în zona cervicală. Leziunile, au concluziionat medicii, i-au pus în primejdie viaţa şi au necesitat pentru vindecare 17-18 zile şi, respectiv, 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au decis că nu există motive întemeiate pentru ca inculpaţii Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei să fie judecaţi în stare de libertate.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.