Jump to content

Oţelul va juca un amical cu Beşiktaş


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul va juca un amical cu Beşiktaş

Echipa Otelul Galati va disputa, duminica, o partida amicala cu formatia Besiktas Istanbul, care a încheiat sezonul trecut pe pozitia a cincea în Turcia, informeaza site-ul oficial al gruparii moldovene. Partida se va juca pe stadionul "Waldstadion Beeck" din localitatea Wegberg, Germania, de la ora 20.00. Campioana României va pleca sâmbata spre Germania, întoarcerea fiind programata pentru luni dupa-amiaza. Conform directorului general Marius Stan, gruparea turca va achita transportul si cazarea campioanei României. "Cei de la Besiktas ne vor asigura cazarea si transportul pentru acest amical", a spus Marius Stan.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

1-1 cu Beşiktaş

Oţelul Galaţi a susţinut în această după-amiază o partidă de verificare cu Beşiktaş JK, una dintre cele mai titrate cluburi din Turcia. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), golurile fiind marcate de Hugo Almeida (11) şi Laurenţiu Iorga (38).

Jocul s-a desfăşurat în Olanda mai deveme decât se stabilise iniţial (arena nu era dotată cu instalaţie de nocturnă) şi, din motive de securitate, n-a fost permis accesul spectatorilor la eveniment. În ciuda interesului crescut al comunităţii turce din zonă, Poliţia olandeză nu a autorizat desfăşurarea meciului cu public.

Campionii României au jucat în formula: Grahovac - Skubici, Perendija (70 Sîrghi), Costin (70 Benga), Ljubinkovici - Filip (67 Viglianti), Neagu (70 Chavez) - Iorga (56 Antal), Paraschiv (46 Ibeh), Buş (56 Frunză) - Pena (56 Punosevac).

De partea cealaltă, Beşiktaş JK i-a utilizat din primul minut, printre alţii, pe Rustu, Sidnei, Quaresma, Aurelio, Guti, Simao şi Almeida.

Prima repriză a fost dominată de Beşiktaş JK, care a şi punctat repede, în minutul 11, prin Hugo Almeida (şut la colţul lung de la 16 metri, pe o pasă în adâncime). Uşor, jocul s-a echilibrat, iar Laurenţiu Iorga a egalat cu o execuţie de la marginea careului, faza plecând de la o lovitură liberă de pe stânga, bătută de Buş, şi respinsă de defensiva turcă (minutul 38). După pauză, FC Oţelul a dominat disputa, irosind şi trei ocazii foarte clare de a marca prin Frunză (61), Antal (69) şi Punosevac (78).

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.