Jump to content

Dinamo - Oţelul Galaţi 2-1

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Cristian Balaj arbitrează Dinamo - Oţelul

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Dinamo - Oţelul Galaţi, care va avea loc duminică, de la ora 20.00, în etapa a cincea a Ligii I.

Balaj va fi ajutat la cele dou linii de Szekely Zoltan şi Ionel Popa, în timp ce rezervă va fi Claudiu Baboia.

Observatori vor fi Marian Salomir şi Eduard Alexandru.

Posted

Avancronica meciului Dinamo Bucuresti - Otelul Galati

Liviu Ciobotariu va face nu mai puţin de cinci schimbări faţă de echipa de start a meciului cu Vorskla Poltava pentru partida cu Oţelul. Primul care sare din schemă este Zie Diabate, fundaşul care le-a distrus nervii "roş-albilor" cu gafele lui (a greşit la primele goluri în ambele manşe cu Vorskla), acesta fiind înlocuit cu Muşat. În plus, în echipa de start reapar Grigore şi Niculae, suspendaţi cu ucrainenii, dar şi Dorel Stoica şi Pătraşcu, ultimul urmând a juca în locul lui Torje ca mijlocaş dreapta.

Ciobotariu spune că jucătorii sunt dărâmaţi din punct de vedere moral şi îi e teamă de partida cu Oţelul, de duminică: "Îmi cer scuze în faţa fanilor, a conducerii, îmi asum responsabilitatea. Jucătorii sunt foarte afectaţi, dărâmaţi şi există riscul să fie probleme în echipă pentru meciul cu Oţelul. Voi încerca să le ridic moralul pentru că trebuie să ne revenim repede. Ne-a rămas campionatul".

Echipa probabilă: Bălgrădean - L.Rus, D.Grigore, Moţi, Muşat - Pătraşcu, D.Koné, D.Stoica, Căt.Munteanu - Dănciulescu, M.Niculae; Antrenor: Liviu Ciobotariu; Accidentat: Pulhac; Suspendaţi: -; Va mai lipsi: Torje (a plecat la Udinese)

1. Dinamo Bucureşti 4 4 0 0 10-0 12

5. Oţelul Galaţi 4 2 1 1 4-2 7

Antrenorul Dorinel Munteanu se aşteaptă la o partidă dificilă pe stadionul din "Şoseaua Ştefan cel Mare". "Nu cred că Dinamo va fi afectată de această ratare a calificării. Vom juca pe terenul liderului Ligii 1, formaţie care are maximum de puncte şi nu a primit gol în acest campionat. Ne aşteaptă un meci extrem de dificil, dar eu am încredere în jucătorii mei. Vom încerca să repetăm performanţa din sezonul trecut, atunci când am câştigat pe terenul lui Dinamo. Nu cred că absenţa lui Torje va conta, atâta timp cât cu Torje în echipă Dinamo nu a câştigat până acum absolut nimic. Din păcate la acest meci vor lipsi suporterii, iar un meci fără spectatori îşi pierde din importanţă", a afirmat Munteanu.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg.Costin, Sălăgean - Filip, Giurgiu - L.Antal, Ibeh, S.Frunză – Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Cojoc; Suspendaţi: -

Un meci de evitat pentru pariori

Sport 365 va recomanda: Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi va fi un meci de evitat pentru pariori intrucat se poate intampla orice. Gazdele, desi au patru victorii consecutive fara gol primit, sunt cu moralul la pamant intrucat au ratat calificarea in grupele Europa League, fiind eliminate de Vorskla Poltava. Antrenorul Liviu Ciobotariu l-a pierdut si pe Torje care a plecat in Seria A la Udinese, astfel ca ii va fi foarte greu sa readuca increderea in cadrul lotului. Torje tragea echipa dupa el, marca si pasa decisiv, astfel ca lipsa acestuia se va resimti cu siguranta intrucat Dinamo nu va avea cu cine sa-l inlocuiasca pe partea dreapta.

Oaspetii au trecut cu bine peste debutul slab de campionat castigand ultimele doua meciuri, iar faptul ca de 270 de minute echipa nu a primit gol le da incredere si siguranta jucatorilor. In ultimele doua meciuri disputate in Stefan cel Mare, Oţelul s-a impus cu 1-0 si 2-1 si cu siguranta va incerca maine sa profite de degringolada de la Dinamo si sa reuseasca a treia victorie consecutiva. Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi este meci de X2, e greu de crezut ca Dinamo va avea forta sa treaca peste socul Vorskla Poltava si plecarea lui Torje.

Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi

28.08.2011, Bucureşti, Stadion: "Dinamo", ora: 20:00, live Digi TV

Arbitru: Cristian Balaj (Baia-Mare)

Ultimele 5 meciuri disputate în "Groapă":

11.11.2006: Dinamo - Oţelul Galaţi 3 - 0

07.10.2007: Dinamo - Oţelul Galaţi 6 - 1

25.10.2008: Dinamo - Oţelul Galaţi 1 - 0

12.09.2009: Dinamo - Oţelul Galaţi 0 - 1

01.10.2010: Dinamo - Oţelul Galaţi 1 - 2

sport365.ro

Posted

Dinamo Bucuresti - Otelul Galati 2-1

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Moţi '22 şi M. Niculae '80, în timp ce pentru Oţelul a înscris Costin '72.

În minutul 22, Cătălin Munteanu a executat un corner de pe stânga, iar Moţi a înscris cu capul din şase metri în stânga lui Grahovac.

Oţelul a egalat prin Sergiu Costin, în minutul 72, care a înscris de lângă bara din dreapta lui Bălgrădean, după o lovitură liberă executată de Paraschiv.

Marius Niculae a adus victoria în minutul 80 când a marcat cu capul din şase metri în stânga lui Grahovac.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Grigore, Moţi, Muşat (Ze Diabate '64) - Dorel Stoica (Torje '52), Kone, C. Munteanu, Pătraşcu - Dănciulescu (Ţucudean '77), Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Oţelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Ilie - Neagu (Paraschiv '61), Giurgiu (Viglianti '86) - Antal, Ibeh, Frunză (Buş '57) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Torje '62, Pătraşcu '71 / Perendija '45

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Szekely Zoltan şi Ionel Popa, în timp ce rezervă a fost Claudiu Baboia. Observatori au fost Marian Salomir şi Eduard Alexandru.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, din care circa 100 de fani gălăţeni.

Posted

Munteanu: Sunt dezamăgit de rezultat, ne-am bătut singuri

Tehnicianul Dorinel Munteanu s-a declarat dezamăgit de rezultatul partidei cu Dinamo, pierdută de Oţelul, scor 1-2, în Liga I, apreciind că formaţia sa s-a "bătut singură", după ce a făcut greşelio copilăreşti.

"Sunt dezamăgit de rezultat, pot spune că ne-am bătut singuri. Am făcut două greşeli copilăreşti la fazele fixe. Nu sunt mulţumit nici de jocul echipei, nu am avut determinarea necesară pentru a câştiga această partidă. Am pierdut meritat, vreau să-i felicit pe cei de la Dinamo pentru că au câştigat aceste trei puncte şi cu ajutorul nostru. Vor veni momente grele pentru noi. Dinamo e pe primul loc, cum a câştigat nu mai contează. Un jucător cu experienţă, un căpitan de echipă nu poate face astfel de greşeli. Campionatul este prioritar pentru noi, încercăm să nu mai jucăm ca şi până acum. Avem jucători care trec prin momente grele, am crezut prea mult că Dinamo este o echipă îngenuncheată. Am încredere mare în echipă, e aceeaşi de anul trecut", a declarat Munteanu.

Întrebat ce părerea are despre rezultatul meciului dintre Manchester United şi Arsenal Londra, scor 8-2, în campionatul Angliei, Munteanu a răspuns: "Nu ştiam rezultatul. Paote nouă ne dau zece, nu am văzut meciul, iar despre rezultat «no comment»".

Stan: Sunt dezamăgit şi le reproşez jucătorilor atitudinea avută în teren

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, duminică seară, că este dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi la meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, în etapa a cincea a Ligii I. "Sunt dezamăgit de cei care au jucat azi, iar când mă gândesc că Manchester a învins 8-2 pe Arsenal iar noi am pierdut cum am pierdut, mă apucă o durere mare de cap. Le reproşez atitudinea avută în teren. Deşi nu-mi mai arde de nuntă, o să mă duc la nunta la Borcea", a declarat Stan la finalul meciului cu Dinamo.

Ciobotariu: "Au plecat cu coada între picioare"

Antrenorul dinamovist, Liviu Ciobotariu, s-a declarat mulţumit de victoria lui Dinamo în faţa campioanei României, Oţelul Galaţi cu 2-1 şi crede că oaspeţii au plecat cu coada între picioare din Ştefan cel Mare.

"Băieţii s-au mobilizat foarte bine şi au cîştigat un meci cu o echipă foarte bună. În fotbal, de multe ori poate să îţi surîdă şi şansa. Dacă în meciul cu Vorskla am avut ocazia să înscriem şi n-am făcut-o, Dumnezeu şi-a întors faţa spre noi. Îi felicit pe băieţi că au putut să se mobilizeze foarte bine.

După meciul cu Vorskla aveam de luat o revanşă în faţa suporterilor. Am vrut să îl folosesc pe Gabi Torje din primul minut, dar starea lui medicală nu îi permitea. Îi urmă multă baftă. Lui Bakaj i-am dat drumul la naţională şi probabil că îi voi mai da o şansă să joace.

Gălăţenii au făcut multe declaraţii înainte de meci, dar cred că au plecat cu coada între picioare din Ştefan cel Mare", a declarat după meci Liviu Ciobotariu.

gsp.ro