dcp100168 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Topul hipermarketurilor cu cele mai multe reclamaţii de la consumatoriHipermarketurile Carrefour, Kaufland, Real, Praktiker sunt în topul listei cu reclamaţiile primite de la consumatori în legătură cu produsele cumpărate, a declarat, marţi, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Constantin Cerbulescu. Potrivit acestuia, în primul semestru al acestui an au fost înregistrate 1.033 de reclamaţii care vizează produsele achiziţionate din supermarketuri şi hipermarketuri. Cerbulescu a precizat că dintre acestea, 51 la sută au fost întemeiate, 34 la sută fiind soluţionate amiabil.Pe primul loc în topul acestor reclamaţii se află Carrefour, cu 151 de sesizări, urmat de Kaufland - cu 143, Real - cu 122, Praktiker - cu 63, Dedeman - 58, Auchan - 57 şi Rewe - cu 53.Potrivit lui Cerbulescu, Rewe a primit cele mai multe amenzi, în valoare de 690.000 de lei, urmat de Real, cu 182.000 de lei, Carrefour - 143.000 de lei, Artima - 117.100 de lei, Kaufland - 106.000 lei şi Mega Image, cu 100.000 de lei.monitoruldegalati.ro
djabar1523 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Cred ca interesant ar fi procentul de reclamatii la nr total de cumparatori. Altfel topul nu este deloc relevant.Nu are nici o relevanta faptul ca sc gigi srl are doar 1 reclamatie, in conditiile in care el a avut 10 clienti tot anul (este un exemplu aberant, dar l-am dat pt a-mi face inteleasa ideea).Spor la cumparaturi, chiar si din ....Oricum marile supermarketuri au preturi nesimtite.Acum voi fi putin offtopic dar fac o mica paranteza propunandu-va un sondaj de opinie.Cred ca sunt putin cam obosit dar nu gasesc modalitatea prin care sa inseres un sondaj. Sau poate trebuie facut un topic propriu....Cautati ultimul sondaj pt a intelege punctul de vedere
Recommended Posts