dcp100168 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Daca vrei sa te bucuri de Europa, calatoreste cu trenulCateva vedete din show-biz-ul autohton s-au aratat deja interesate sa calatoreasca in Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia cu Perfect Tour. Unic reprezentant in Romania al Rail Europe, distribuitorul numarul 1 pentru produse europene de transport feroviar din intreaga lume, Perfect Tour te invita sa incerci o noua experienta de vacanta. Fara ambuteiaje de trafic, fara iesiri de pe autostrada ratate, fara problema gasirii unui loc de parcare in marile orase, fara harta. Doar tu si vacanta ta cea frumoasa, caci Perfect Tour va avea grija de restul. Vei avea la dispozitie mai mult de 240.000 km de sine de cale ferata din multe tari europene, printre care Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia s.a. Te vei bucura de o atmosfera relaxanta si linistita, vei avea spatiu suficient pentru a-ti misca picioarele, prin ferestrele mari vei putea admira peisajul, iar copiii se vor simti cu siguranta mai in largul lor in tren. Nu va mai trebui sa urmaresti starea vremii pentru ca trenurile pleaca si sosesc in orice situatie, deci programul vacantei tale va fi respectat cu strictete. In plus, datorita modalitatii de rezervare a biletelor in avans, vei avea biletul tau cu loc cu cel putin trei luni inaintea plecarii. Nu mai ai treaba cu transferul la aeroport, nici cu cozile de la check-in. Daca te razgandesti, primesti banii inapoi sau poti modifica conditiile de transport. Asadar, impacheteza si cateva haine, ia cu tine ghidurile de calatorie si adreseaza-te agentiei Perfect Tour pentru rezervarea biletelor tale de tren. Vei avea parte de o calatorie relaxata, vei admira multe locuri superbe, vei lega prietenii si vei avea ocazia sa cunosti multi oameni din tarile prin care treci. Nu uita, Europa vrea sa fie mai ecologica si de aceea foloseste trenul in locul automobilului. Fii si tu in pas cu ea! Perfect Tour, agentie de turism cu sediul central in Bucuresti, infiintata in 2001 in Brasov si preluata in 2004 de catre Corina Pacuraru, si-a deschis in decursul anului 2007, 10 filiale proprii in tara, pe linga Head Office. Localitatile in care sunt operationale agentiile Perfect Tour sunt: Brasov, Cluj, Ploiesti, Pitesti, Galati, Constanta, Timisoara, Iasi si Tulcea. Perfect Tour este furnizor autorizat NATO, agent autorizat al celor mai mari touroperatori internationali: TUI, Neckermann, Dertour, GTA, cat si a liniilor de coaziera Costa si Carnival. De la inceputul acestui an este disponibila si franciza Perfect Tour, o afacere profitabila in care investitorii opereaza sub un brand puternic si bine conturat pe piata. De ce sa calatoresti cu trenul in Europa? Motivale: sunt mai mult de 240.000 km de sine, calatoresti oriunde, reteaua este in permanenta imbunatatire si calea ferata este o prioritate pentru Uniunea Europeana. Deja, cateva vedete din show-biz-ul autohton s-au aratat interesate de a calatori cu trenul, pentru ca astfel pot vedea locurile prin care merg. Sunt mai multe tipuri de trenuri: de mare viteza, regionale, locale, panoramice si de noapte. Iar fiecare tara are propria flota de trenuri, marci si nume.http://www.realitatearomaneasca.ro/cont ... +cu+trenulTextul de mai sus este evident publicitar, dar ideea mi s-a părut interesantă
Relu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dar preţul dom'le, care e preţul? Acu' doi ani, am făcut o excursie în Franţa. Îmi făcusem un calcul, dacă plecam cu maşina, nu făceam mai mult de 800 km pe zi, numai benzina mă ajungea la vreo 400 euro, nu mai vorbesc de vignete şi de taxe de autostradă sau mai ştiu ce alte încurcături prin oraşe ... Am avut ocazia să călătoresc cu TGV-ul de la Angoulleme la Paris, 30 euro biletul (nu ştiu ce reducere am prins) ... închipuiţi-vă că la 300 km/h, cu capul sprijinit pe geam, nu simţeai deloc acele zdruncinături ...
Sergabi31 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 In mare parte concediile si voiajele prin Romania le fac cu trenul! De cand ma stiu de mic...de la 6 ani continuu mergeam si merg cu trenul. Si farmecul mersului cu trenul este ceva ce numai cel care a ramas fidel acestui mijloc de transport poate descrie. Fata de alte regionale, Galatiul are cele mai ingrijite vagoane de tren. Da,...au deraiat trenuri.Va spun ca am simtit pe pielea mea ce inseamna sa-ti deraieze vagonul la trecerea peste un macaz (intre Azuga si Busteni) si sa te trezesti cu zeci de rucsaci si alte bagaje in cap.Dar cu toate astea, merg in continuare cu trenul caci imi place sa injur guvernantii!! Si ca sa ai baza intemeiata in a dracui pe afonii astia ce ne conduc trebuie sa fii la curent cu ce se petrece in Romania asta! Da-i dracu de rapanosi de guvernanti, ca nu baga in seama opiniile noastre......doar nu or avea rabdare de fier.Odata si-odata se vor satura de atatea bombardari si vor face ceva. Asa trebuie procedat!Altfel suntem luati de fraieri! Nu se poate!
corbu Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Cazare ieftina, prin tara si prin Europa, care, cumulata cu niste costuri de transport reduse, pot reduce preturile totale ale excursiilor: EVZ Andreea Strachina
catilina22003 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) Dar preţul dom'le, care e preţul? Preturile calatoriilor pe caile ferate de prin Europa le gasesti pe site-ul cfr-ului ( www.cfr.ro)-daca am permisiunea sa scriu link-ul. Edited March 7, 2010 by catilina22003
Recommended Posts