Jump to content

Allan Green vrea să boxeze cu Lucian Bute


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Allan Green vrea să boxeze cu Lucian Bute

Pugilistul Allan Green şi-a manifestat dorinţa de a evolua într-un meci împotriva lui Lucian Bute, campionul IBF al categoriei supermijlocii, afirmând despre român că este un boxer "OK", informează presa canadiană.

Allan Green (30-3, 21 KO) a afirmat că vrea să-l întâlnească pe român, după ce Glen Johnson şi Kelly Pavlik au refuzat. El l-a calificat pe Bute un pugilist "OK".

"Nu îl plasez la acelaşi nivel cu băieţii care participă în Super-Six. Cel care va câştiga acest turneu va fi considerat fără îndoială cel mai bun din lume. Bute a bătut mai mulţi boxeri buni, dar niciunul de felul celor din Super-Six", a declarat Allan Green.

Pugilistul din Oklahoma s-a declarat extrem de "concentrat" asupra carierei, după ce anul trecut sora şi verişoara lui au murit. El a mai spus că ar accepta mai puţin bani pentru a urca în ring contra lui Bute, spre deosebire de Pavlik şi Johnson. "Nu o voi lua ca pe o lipsă de respect. Glen este un pugilist bun şi un prieten bun, dar nu cred că putea primi atâţia bani", a declarat Green.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.