Jump to content

Lider PDL, bătut şi jefuit în centrul Galaţiului

Recommended Posts

Posted

Lider PDL, bătut şi jefuit în centrul Galaţiului

Lider PDL, bătut şi jefuit în plină stradă. S-a întâmplat joi, în centrul Galaţiului, unde şeful filialei PDL Pechea a fost lovit de doi indivizi. Politicianul a fost internat o zi în spital, poliţia cercetează acum cazul.

Liderul PDL Pechea a fost bătut cu bâtele şi jefuit de 2 bărbaţi, în centrul Galaţiului. Hoţii i-au furat politicianului 2.000 de lei. Politicianul a fost internat o zi în spital, din cauza loviturilor primite. Marţi acesta va ridica de la spital certificatul medico-legal.

Liderul PDL susţine că e vorba despre un atac mafiot şi susţine că ştie cine ar putea să-i fi pus pe cei doi să-l atace, însă deocamdată nu a dat detalii.

realitatea.net

Lider local PDL, atacat în plină stradă de doi bărbaţi cu cagule pe faţă

Preşedintele PDL Pechea, Marian Meca, susţine că a fost atacat în centrul oraşului Galaţi de doi indivizi cu cagule pe faţă, înarmaţi cu bâte. Atacatorii i-au luat din buzunar 2.000 de lei. Un apropiat al democrat-liberalului, care a fost cu el în momentul atacului, susţine că Meca va depune plângere penală imediat ce va obţine un certificat medico-legal, care să ateste existenţa unor injurii fizice.

antena3.ro

Posted (edited)

... care să ateste existenţa unor injurii fizice :-? ... bine că n-a fost atacat metempsihotic @-) cu flăcări violete...

toata compasiunea pentru durerea omului, dar declarația apropiatului stoarce lacrimi :P.

Edited by gabi
Posted

"Un blond şi un brunet care aveau în mână o poză cu mine", a reţinut liderul PDL din Pechea

Marian Meca, liderul PDL Pechea, a povestit, pentru gândul, cum a fost atacat, bătut şi tâlhărit de doi barbaţi cu cagule, în centrul Galaţiului. Democrat-liberalul spune că tocmai ieşise, joi, de la biroul de contabilitate, aflat pe o stradă liniştită a oraşului, îndreptându-se către maşină, când a sesizat că doi bărbaţi îl urmăresc. "Ceea ce părea să aibă în mână unul dintre ei, era o poză cu mine. M-au identificat, şi-au strâns cagulele cu un şiret, s-au apropiat şi au început să mă lovească - în cap, în torace, la picioare. Un timp am rezistat, până când o lovitură puternică în picior m-a pus jos. La pământ fiind, indivizii au continuat să mă lovească cu furie, iar duritatea loviturilor se remarca inclusiv în zgomotul pe care îl făceau bâtele izbind asfaltul. Apoi am primit o lovitură puternică în cap şi aproape că mi-am pierdut cunoştinţa". Rana de la cap a necesitat opt copci, spune Meca, şi consideră că a avut totuşi noroc, fiind în trecut practicant arte marţiale, ceea ce l-a ajutat să se apere într-o anumită măsură.

"Oricum, am reuşit să văd chipurile agresorilor, unul dintre ei fiind blond, celălalt brunet. În momentul în care mă loveau, blondului i s-a ridicat cagula şi am reuşit să-l fotografiez, ca să spun aşa. Iar eu am o memorie vizuală excelentă".

Marian Meca este aproape sigur că a fost vorba de o acţiune comandată de un lider local al unui partid din opoziţie. "N-am crezut că mai poate exista atâta ură şi ranchiună. Invidia faţă de mine - am câteva afaceri în localitate şi încerc să mă dezvolt, aşa încât tinerii din Pechea să se simtă bine la ei acasă - a condus la tot felul de ameninţări, ceea ce m-a determinat deja să fac câteva plângeri penale", ne-a declarat Marian Meca.

În final, liderul PDL şi-a exprimat părerea de rău că în ultima perioadă se întâmplă tot mai multe lucruri în neregulă la Pechea, "localitate de care se leagă numele marelui nostru campion, Lucian Bute".

gandul.info

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.