Jump to content

Gianina Druţă, premiată de ministrul Funeriu


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gianina Druţă, premiată de ministrul Funeriu

Cei 70 de elevi care au obţinut media 10 la bacalaureat, printre care şi absolventa Colegiului Naţional “Spiru Haret” din Tecuci, Gianina Druţă, au fost premiaţi de ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, în cadrul unei ceremonii ce s-a ţinut la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, joi, începând cu ora 17. Pe lângă diplome elevii cu nota maximă la bacalaureat au primit şi un telefon de ultimă generaţie. “E cu adevărat o onoare să mă număr printre cei mai buni 70 de ”premianţi” din ţară”, ne-a mărturisit Gianina, singura elevă din judeţ cu 10 pe linie la BAC.

La festivitate au mai participat o serie de oameni de succes din varii domenii printre care: scriitorii Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Gabriel Liiceanu, sportivii Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Gabriela Szabo, Doina Melinte, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Ruxandra Dragomir ş.a. Ministrul a dorit să le ofere elevilor modele, repere care să-i ajute să-şi croiască mai uşor un itinerariu.

În ceea ce priveşte studiile superioare, eleva originară din Umbrăreşti a optat pentru Universitatea ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, specializarea Norvegiană-Italiană şi Facultatea de Drept.

tecuci.eu

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.