Jump to content

Investiţii la "Paul Dimo" şi "Traian Vuia"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Investiţii la „Paul Dimo” şi „Traian Vuia”

Colegiul Tehnic „Paul Dimo” şi Colegiul Tehnic „Traian Vuia” figurează pe lista lucrărilor de intervenţii prevăzute de Primăria Galaţi pentru anul 2011.

Municipalitatea consideră absolut necesare efectuarea unor reparaţii capitale la punctul termic al Colegiului „Paul Dimo”, unde centrala termică este echipată cu un cazan de oţel afectat de depuneri de piatră şi uzură, cu randament redus. Pentru înlocuirea acestuia cu două cazane moderne, de înalt randament, realizarea instalaţiilor electrice, inclusiv un tablou electric nou, astfel încât centrala să funcţioneze automat, fără supraveghere permanentă, autorităţile au considerat că este necesară o investiţie de 748.046 lei, din surse de la bugetul local. Durata de realizare a lucrării este estimată la nouă luni.

În ceea ce priveşte Colegiul „Traian Vuia”, municipalitatea a constatat că reţelele termice sunt mai vechi de 20 ani şi se impune înlocuirea lor în totalitate, în vederea reducerii pierderilor de căldură. La fel, drumul de acces şi spaţiile de parcare sunt degradate, fără pante de scurgere a apelor meteorice, rigole denivelate, colmatate. Pentru remedierea tuturor acestor disfuncţionalităţi, lucrarea necesară va dura nouă luni şi va costa 1.639.742 de lei de la bugetul local.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.