dcp100168 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Accident grav într-o unitate militară din GalaţiUn bărbat a căzut de la şase metri înălţime. Bărbatul muncea într-o unitate militară din Galaţi.Bărbatul de 57 de ani era pe o scară. Stâlpul pe care era sprijinită scara s-a rupt, iar bărbatul a căzut de la şase metri înălţime.Muncitorul a fost internat în stare gravă în spital. "A suferit un traumatism craniocerebral destul de grav, cu o mică acumulare de lichid. Pacientul este conştient şi destul de cooperant. O contuzie la nivelul plămânilor şi o suspiciune de ruptură de splină în formare. Viaţa lui este încă în pericol. E vorba de săptâmâni de zile până îşi va reveni. Am înţeles că avea de efectuat o lucrare, şi-a sprijit scara de aluminiu de stâlpul de beton care a cedat, era ruptă în câteva locuri când am ajuns, iar el era înşirat pe jos când am ajuns. Militarii îi acordau primul ajutor", a declarat Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galaţi.realitatea.netBărbat care lucra în incinta unei unităţi militare din Galaţi, la spital după ce a căzut de la înălţimeUn bărbat care lucra în incinta unei unităţi militare din Galaţi a căzut de pe un stâlp de la aproximativ şase metri înălţime, fiind transportat la spital în stare gravă.Primele informaţii arată că bărbatul, în vârstă de 57 de ani, angajat al unei societăţi care efectua lucrări în interiorul unităţii militare de tancuri din municipiul Galaţi (Batalionul 284 Tancuri Galaţi), lucra la înălţime, pe un stâlp de beton şubred.La un moment dat, acel stâlp a cedat, bărbatul căzând de la aproximativ şase metri înălţime.În urma accidentului, el a suferit o fractură de bază de craniu şi mai multe leziuni la nivelul toracelui şi abdomenului.Coordonatorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi, Ionel Petrea, a declarat că ITM nu poate demara o anchetă, în acest caz competenţa fiind a unităţilor specifice din cadrul Ministerului Apărării.mediafax.ro
Relu Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 La înălțimea aia ar fi trebuit o nacelă telescopică...
Recommended Posts