Jump to content

Avancronica meciului Oţelul - Steaua


dcp100168

Recommended Posts

Avancronica meciului Oţelul - Steaua

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, că ar fi o onoare şi o mândrie pentru formaţia sa să oprească seria de nouă victorii consecutive a Stelei, în partida contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I. "Ar fi ceva pentru noi să mai stopăm liderul după nouă victorii la rând. Onoare şi mândrie. Întâlnim cea mai în formă echipă din campionat şi pentru a reuşi trebuie să jucăm la 120 la sută din potenţial şi să mai avem şi şansă. Putem să-i oprim, jucătorii sunt foarte încrezători, nu au nimic de pierdut, au doar de câştigat. Nu sunt plătit de CFR sau Steaua, sunt plătit de Oţelul, avem un obiectiv, mai putem prinde Intertoto, trebuie să câştigăm pentru noi", a spus Grigoraş.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat că echipa "roş-albastră" va avea parte de un meci infernal la Galaţi. "E normal ca Oţelul să îşi joace şansa corect cu Steaua, să ne încurce sau să să îşi câştige prima. Nu ştiu care va fi aceasta primă a Oţelului, dar sigur vor avea un bonus. Oţelul e puternică pe teren propriu, poate fi şi un meci decisiv pentru noi. Pentru mine, e cea mai puternică deplasare. Galaţiul joacă un fotbal bun, pune o presiune în plus. E posibil ca CFR să revină, dar acum noi plecăm cu prima şansă, cu toate că avem meciuri mult mai grele", a spus Ilie.

Oţelul - Steaua, sâmbătă, ora 17.00, Antena 1

Palmares: 39 6 2 30 28-81

Primul meci: 0-2, la Bucureşti, la 31 august 1986

Scor maxim: 0-5 în Ghencea (1988)

În tur: 1-3

Echipe probabile:

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 8. Labukas, 31. Jelev, 18. Costin, 15. Sălăgean, - 28. Szekely, 10. Paraschiv, 5. Ionescu, 23. Deac - 27. Jula, 19. D.Stan. Antrenor: Petre Grigoraş

Rezerve: 1. Gribauskas, 2. Cojoc, 3. Nogo, 6. Iorga, 9. Viglianti, 14. Silviu Ilie, 7. Elek.

Absenţi: Sârghi, Brujan, Giurgiu, Gado (accidentaţi)

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 3. D. Goian, 6. M. Rădoi, 18. P. Marin - 20. Lovin, 8. Ov. Petre - 16. Nicoliţă, 10. N. Dică, 29. Andres Mendoza - 22. Jose Moreno. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Rezerve: 12. Cernea, 24. Ghionea, 15. Neşu, 23. Pleşan, 27. Dayro Moreno, 11. Habibou, 9. V. Badea

Absent: Emeghara (accidentat)

Partida va fi arbitrată de o brgiadă condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Eduard Dumitrescu, în timp ce Ionel Ivan va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Alexandru Boc şi George Ionescu.

Link to comment
Share on other sites

Hagi, despre Oţelul - Steaua

Fostul antrenor stelist Gheorghe Hagi a declarat, vineri, la Galaţi, că se aşteaptă ca partida de sâmbătă, dintre Oţelul şi Steaua, să fie un spectacol, însă a precizat că titlul nu se va decide după acest meci. "Mă aştept la un spectacol mâine, e meciul lui Grigoraş şi al lui Lăcătuş, foşti colegi de-ai mei, şi cine va fi mai inspirat dintre ei va câştiga. Oricum titlul nu se va decide după meciul de mâine, mai sunt etape, mai sunt multe puncte puse în joc, iar la sfârşit cea mai puternică şi cea mai bine organizată echipă va câştiga", a spus Hagi. Întrebat dacă se aştepta ca Steaua să ajungă pe primul loc în clasament, Gheorghe Hagi a răspuns: "Am spus de la început că se vor pierde multe puncte. Steaua a avut constanţă şi a ajuns unde a ajuns, dar şi CFR are meritele ei. Mâine totul se poate schimba, însă nu pot vorbi dinainte, dar alţii o fac".

Fostul internaţional a precizat că este o coincidenţă faptul că el se află la Galaţi în acelaşi timp cu Steaua. El a menţionat că nu va asista la partida de sâmbătă, deoarece în aceeaşi zi au loc la Galaţi semifinalele unei competiţii de fotbal ce îi poartă numele, rezervată copiilor cu vârste între 10 şi 12 ani.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.