Jump to content

Cornel Mangalea, în cursa pentru Primărie

Recommended Posts

Posted

Primul candidat independent

Cornel Mangalea, în cursa pentru Primărie

Cunoscutul om de afaceri Cornel Mangalea a decis să intre în competiţia pentru Primărie fără sprijin politic, dar cu consimţământul angajaţilor săi. Reuniţi ieri, la prânz, într‑una din halele de producţie ale Elnav, muncitorii l‑au ascultat atenţi pe inginerul Mangalea. Din start, Mangalea i‑a asigurat că până joi toată lumea primeşte prime sau bonuri cadou în cuantum suficient ca să le rămână bani şi după Paşti. Zilele libere au fost şi ele negociate urmând ca lucrătorii să se întoarcă în producţie luni pe 5 mai, de "Ziua Bărbatului". Dar partea cea mai importantă a şedinţei abia avea să urmeze: "Poate aţi văzut aseară, pe televizor, că eu m‑am hotărât să fac o prostie ‑ o fi mare, o fi mică, istoria va spune. M‑am hotărât să candidez la funcţia de primar independent al municipiului Galaţi. După cum ştiţi, eu am un dinte împotriva tuturor politicienilor ăştia, nu numai din Galaţi, aşa, în general. Vă întreb pe voi mă duc luni să‑mi depun cele 5500 sau 6000 de semnături sau nu?". Corul muncitorilor i‑a răspuns "Da" şi l‑a aplaudat la scenă deschisă. "Voi trebuie să înţelegeţi că dacă mă duc luni să o fac, o fac şi pentru voi şi pentru ceilalţi care mai sunt în cadrul grupului nostru, că eu m‑am săturat să veniţi să spuneţi: >, sau că plătiţi cinci milioane întreţinerea acasă, cu apa caldă care nu prea vine. Vă iau ca şi consilieri, că o să am nevoie de unul care stă în fiecare cartier. Dacă mă bag, vreau să vă ţineţi de treabă ca şi acum", le‑a spus Mangalea primul său discurs în calitate de candidat fiind salutat cu aplauze şi "Da‑uri". Apoi oamenii s‑au întors la lucru.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23601

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Din mai multe surse, care foarte probabil nu ti-ar spune nimic. Dar daca vrei sa te convingi, intereseaza-te de afacerile lui Corneliu Mangalea, sa vezi sub tutela cui au prosperat in ultimii ani, cine i-a facilitat luarea pe nimic a celor doar cateva spatii de pe faleza superioara si de prin bariera. Totodata, Corneliu Mangalea contribuia pana nu demult direct in pusculita PSD Galati, mai apropiat insa de garda veche, a lui Platica si Nicolae decat de aripa Nica - Necula (actualmente in PD-L). Si, o alta chestie care denota apropierea, sa stii ca Dumitru Nicolae cand vorbeste de C. Mangalea, il numeste "tiganusul", ca dovada a relatiilor apropiate dintre ei.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.