Jump to content

Un gălăţean a vrut să se sinucidă din cauza poliţiştilor

Recommended Posts

Posted

Un gălăţean a vrut să se sinucidă din cauza poliţiştilor

Un barbat din Galati a incercat sa-si puna capat zilelor din cauza unor politisti. Omul spune ca oamenii legii l-au dus la sectie, l-au batut si apoi l-au amendat pentru ca a ascultat muzica prea tare. Cand s-a intors acasa a vrut sa se spanzure, dar mama sa l-a vazut si a reusit sa-l salveze. Politistii pe care barbatul ii arata cu degetul sunt anchetati acum de sefii lor.

Asa incepe povestea barbatului de 52 de ani. A ascultat muzica prea tare asa ca vecinii au facut plangere la politie. Agentii ar fi sosit la el la poarta dupa doua zile si l-au poftit la sectie.

El sustine ca trei politisti i-au impus sa semneze un proces verbal, el a refuzat. Doi l-ar fi batut.

Barbatul spune ca oamenii legii s-au oprit abia dupa ce a acceptat sa semneze procesul verbal.

Cand a ajuns acasa omul a incercat sa se sinucida. Mama sa l-a vazut la timp si a reusit sa-l salveze. Omul a intrat pe mainile medicilor, iar cei care l-ar fi batut, in vizorul superiorilor.

Daca vor fi gasiti vinovati, oamenii legii ar putea ajunge in spatele gratiilor.

a1.ro

Şomer părăsit de nevastă, s-a spânzurat de supărare după ce ar fi fost bătut de poliţişti

Mircea Gheorghiţă, un bărbat în vârstă de 53 de ani localitatea gălăţeană Folteşti, susţine că a fost bătut de doi poliţişti în secţia de poliţie din sat, în timp ce un al treilea îl păzea să nu fugă. Poliţiştii nu s-ar fi oprit din dat pumni decât atunci când a semnat un proces verbal prin care primea o amendă de 1.000 de lei deoarece vecinii l-au reclamat că a dat muzica mai tare.

Umilit şi supărat, omul s-a dus acasă şi s-a spânzurat cu un cablu. A fost găsit de mama lui, care l-a salvat la timp. Acum e în spital şi vrea să i se facă dreptate.

Comanda IPJ Galaţi a început o anchetă la postul de poliţie Folteşti. Se pare că bărbatul ar fi fost reclamat de rude, dar nu pentru că a dat muzica prea tare, ci deoarece, beat fiind, le-a ameninţat cu un topor. Omul susţine că e ghinionist deoarece acum 2 ani a rămas şomer şi l-a părăsit şi nevasta.

monitoruldegalati.ro

Posted (edited)

Eu cred ca a vrut sa se sinucida deoarece nu stia exact cati ani are: ba 52, ba 53...sau, ca nu stia exact ce facea cand a venit politia DUPA DOUA ZILE, ba ca a sarit cu toporul la rude, ba ca asculta muzica prea tare....cred ca a dat muzica la maxim sa nu se auda urletele ingrozite ale rudelor (care erau vecinii, culmea) la care a sarit cu toporul, si ca omul are 52 de ani si sase luni :))=)) Off, oare care e varianta corecta???

Edited by AdiTZA
Posted

Eu cred ca a vrut sa se sinucida deoarece nu stia exact cati ani are: ba 52, ba 53...sau, ca nu stia exact ce facea cand a venit politia DUPA DOUA ZILE, ba ca a sarit cu toporul la rude, ba ca asculta muzica prea tare....cred ca a dat muzica la maxim sa nu se auda urletele ingrozite ale rudelor (care erau vecinii, culmea) la care a sarit cu toporul, si ca omul are 52 de ani si sase luni :))=)) Off, oare care e varianta corecta???

NU STIU UNDE, O SA SE AJUNGA DAR, CU SIGURANTA BINE NU O SA FIE. IN PRIMU RIND...POLITIA , NU TREBUIA, SA RASPUNDA CU VIOLENTA SI IN AL DOILEA RIND SA ,RESPECTE DREPTURILE OMULUI NU? SA I-A EGZEMPLU DE L A POLITIA BRITANICA. FINCA, AU CE INVATA. AM AUZIT CA... LUMEA SE OMOARA SI DIN CAUZA CELOR DE LA BANCII. NUI BINE DE LOC. PAREREA MEA.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.