Jump to content

Gloria Iveşti a câştigat Supercupa judeţului Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gloria Iveşti a câştigat Supercupa judeţului Galaţi

Sambata, de la ora 17.30, terenul comunal din Draganesti a gazduit prima editie a Supercupei judetului Galati, in care s-au intalnit campionii judetului - Metalul Toflea si castigatoarea cupei la nivelul judetului Galati - Gloria Ivesti.

Asa cum era de asteptat a fost un joc incrancenat cu final imprevizibil. Primii au deschis scorul campionii in minutul 6, iar egalarea a venit tot de la campioni care au marcat in propria poarta, in minutul 20. La pauza se intra cu avantaj pentru Gloria, pentru ca in minutul 30 ivestenii au marcat golul de 2-1 prin Adrian Silian. Dupa pauza spiritele se incing iar in minutul 60 autorul golului ivestean este eliminat dupe ce primeste al doilea cartonas galben. In minutul 80 Gloria ramane in 9 jucatori, iar cei de la Toflea in 10 dupa ce cate un jucator din fiecare echipa este eliminat dupa o incaierare. Finalul meciului este tensionat, campionii de la Toflea solicita lovitura de la 11 metri, arbitrul nu acorda, iar in semn de protest cei de la Toflea se reterag de pe teren cu 3 minute inainmte de finalul meciului si Gloria Ivesti este prima supercampioana a judetului Galati.

sportgalati

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.