dcp100168 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 BMW făcut scrum în mijlocul străziiCopii, părinţi, bunici, gură-cască, poliţie şi pompieri. Dincolo de perdeaua de fum şi abur, înnegrit şi dezintegrat, un BMW îşi trăia ieri, în mijlocul străzii, ultimele clipe de glorie. Încinse momente.Pe aceeaşi stradă Blaj din Ţiglina III, lângă Şcoala 11, unde sâmbătă un apartament sărise în aer în condiţii misterioase, BMW-ul serie 7 a luat foc în timp ce circula. Şoferul a coborât la timp din maşină, pompierii intervenind prompt pentru stingerea focului.„Mi-a zis un om să mă opresc, că arde maşina. Eu n-am văzut, că n-aveam cum. Ardea pe dedesubt şi ieşea fum prin spate”.Şoferul e zgârcit la vorbă. Mai spune doar că BMW-ul prefăcut în scrum face 20.000 de euro şi pleacă. Între timp, pompierii continuă să ude fierul care fumegă.Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Flăcările au apărut din cauza unui scurtcircuit, focul fiind stins în 10 minute. La ora 11,15, incendiul era lichidat”.De nerecunoscut după „proba” focului, fostul bolid este bun doar de dus la fier vechi. După ce se răceşte.viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Două maşini de lux, făcute scrumUn BMW Seria 7, în valoare de aproxiamtiv 50.000 de euro şi şi un Seat Ibitza s-au transformat în grămezi de fier după ce au fost mistuite de flăcări. Primul incident a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 20.00, pe strada Feroviarilor.Autoturismul Seat Ibitza, care aparţinea lui Laurenţiu Căpraru, a ars în câteva minte, iar până la venirea pompierilor nu mai rămăsese nimic. Din primele cercetări a reieşit faptul că este vorba despre o reglare de conturi. Maşina a fost incendiată. „Autoturismul a ars în proporţie de 80 la sută. Pompierii au lichidat focul imediat, însă pagubele sunt însemnate. Cercetările au arătat că focul a fost pus intenţionat", spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.După numai câteva ore, pompierii au fost chemaţi să stingă un alt incendiu care a cuprins un BMW Seria 7. De această dată maşina a luat foc în mers, şoferul şi pasagerul reuşind să scape la timp. Totul s-a întâmplat în zona Complexului Siret, în cartierul Ţiglina III. Anton Bârsan, cel care se afla la volanul maşinii, a refuzat să comenteze. „Am acţionat pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism. Cauza este un scurt-circuit la blocul motor", spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Galaţi. BMW-ul, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, a ars în proporţie de peste 90 la sută.adevarul.ro
Recommended Posts