dcp100168 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Concurs de Miss Galaţi-Brăila 2011Genys Models şi Music Arena Galaţi anunţă organizarea casting-ului pentru Miss Galaţi Braila 2011. Acesta va avea loc pe 2, 3 şi 4 septembrie (vineri-duminică), între orele 12. 0 si 18.00, la Music Arena Galaţi (str. Vasile Alecsandri nr. 1, Gradina Publică, lângă restaurant Ambasador).Participantele la casting trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 25 ani, inaltimea de minim 1,70 m si masuri cat mai apropiate de 90-60-90. Castigatoarele vor semna un contract cu agentia Genys Models pentru reprezentarea intereselor profesionale si a imaginii.Premiile din cadrul concursului constau in promovare la nivel national si international, produse cosmetice, excursii. Castigatoarea va obtine marele premiu in valoare de 3.500 euro.Concursul Miss Galati Braila 2011 va avea loc sambata, 24 septembrie, de la ora 20:00, la Music Arena Galati.Printre invitatii speciali se numara Mario Gori, proprietarul agentiei Glamour Models Management Italia, Riccardo Gubiani, scouting international al agentiei GMM sau Pino Leone, cotat la ora actuala ca fiind cel mai bun fotograf de moda din Italia.amosnews.ro
djabar1523 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Pe cand un concurs de Mister?Vrei sa participi George?
George Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) Nu stiu, nu-s hotarat daca as participa in caz ca ar exista asa ceva. Insa principalul motiv pentru care sunt intigrat e ca balanta e inechitabila si asta inseamna discriminare. Urasc discriminarea. oricum si daca ar fi un concurs de Mister de castigat ar castiga musculosii aia cu trup de halterofil. Edited August 31, 2011 by George
mambo Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 George, eu sunt sigur ca ai fi pe podium. cel putin locul 3!!!
dcp100168 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 30 de domnişoare s-au înscris până acum în concurs pentru titlul de Miss Galaţi BrăilaBlonde, brunete sau roşcate, toate tinerele care au venit în prima zi de preselecţie cred despre ele că sunt cele mai frumoase din regiune. Unele au făcut şi eforturi ca să slăbească, pentru a atinge dimensiunile ideale 90 60 90.Oana Maria Ruget are 16 ani şi este elevă la liceul „Dunărea" din Galaţi. De când se ştie, visează o carieră în modelling. Este conştientă însă că mai are de lucrat pentru atingerea acestui scop. „Am venit aici să arăt că pot să ajung model. Pentru asta trebuie să fii cât mai naturală şi să ai o parte feminină cu care să ieşi în evidenţă. Am dimensiunile de 84 64 88. Cred că arăt bine, dar ştiu că trebuie să mai slăbesc la talie", spune Oana.Tinereţea Oanei este privită cu invidie de modelele cu ceva experienţă, care, de asemenea, s-au înscris în concurs. „Am profesat ceva timp la agenţia Genys, totuşi la acest concurs mi-e frică de fetele mai mici ca mine", spune Oana Hahui, de 21 de ani.Casting-ul continuă şi în zilele următoare. Doritoarele de a participa sunt aşteptate la clubul Music Arena de lângă Grădina Publică, între orele 12 şi 18. Sâmbătă şi duminică fetele înscrise deja în concurs vor trece proba de defilare în costum de baie şi în lenjerie intimă.„Participantele trebuie să aibă siluetă normală. Mai nou, nu se poartă modelele slabe schelet. Ideal ar fi să aibă bust pe potrivă, de preferat cu dimensiunea peste 85. Mai trebuie să fie ambiţioasă, responsabilă, cu temperament, dezinvoltă şi fără inhibiţii", spune Iolanda Popa, managerul agenţiei gălăţene Genys, care organizează evenimentul.În finala din 24 septembrie vor ajunge 20 de fete. Zece din acestea vor primi cadouri din partea sponsorilor, iar marea câştigătoare se va alege cu un premiu de 3.500 şi promovare la nivel internaţional.adevarul.ro
dcp100168 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Miss Dunarea de Jos 2011Miss Dunarea de Jos 2011 este un concurs de frumusete care va selecta 21 din cele mai frumoase tinere care se vor intrece pentru castigarea unui titlu ce le va imbunatati simtitor cariera in domeniu la nivel national si international si totodata le va aduce castigarea unor premii.Castigatoarele concursului Miss Dunarea de Jos 2011 au privilegiul de a putea intra direct in colaborare cu prestigioase firme de modeling cunoscute. Invitati speciali: Mario Gori proprietar al agentiei Glamour Models Management Italia care este din grup Elite, Riccardo Gubiani scouting international al agentiei GMM, Pino Leone cel mai bun fotograf de moda din Italia.Juriul concursului va fi unul de elita si va include pe linga parteneri ai evenimentului si oameni de specialitate, precum si invitati speciali. Presedintele juriului va fi doamna Iolanda Popa, managerul firmei Genys Models.Marele premiu in valoare de 3500 euro - promovare la nivel national si international, participare la Roma Fashion Week, vizita la trei designeri renumiti: Gai Mattiolo, Giada Curti, Gianni Sapone.Din cadrul evenimentului nu vor lipsi atmosfera incendiara si momentele muzicale asigurate de invitatii serii: ALB-NEGRU, DJ RAZZ si Scoala de dans ACANTA.kissfm.roMiss Dunarea de Jos 2011 va avea loc pe 24 septembrie, ora 20.00, la Music Arena
Aura Chipirliu Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 avem fete frumoase la galati felicitari si spor la munca
dcp100168 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 “Miss Dunărea de Jos 2011” şi-a desemnat câştigătoareleCu toate că au fost nevoiţi să aştepte 45 de minute peste ora de începere stabilită iniţial, spectatorii prezenţi la concursul "Miss Dunărea de Jos 2011” nu au avut de ce să se plângă. Cele 20 de concurente care au defilat sâmbătă seara pe scena de la Music Arena au demonstrat, încă o dată, că Galaţiul stă bine măcar la capitolul frumuseţii feminine. Întârzierea nu a fost atât din cauza organizatorilor, cât mai ales a spectatorilor, care s-au lăsat aşteptaţi. Unii au continuat să vină chiar şi la două ore după începutul evenimentului.Nume cunoscute printre invitaţiBănuim că nici juriul nu a avut o misiune prea uşoară, de vreme ce, pentru un ochi neavizat, fiecare concurentă ar fi putut trece drept câştigătoare. Invitaţii speciali şi totodată membri ai juriului au fost: Mario Gori, proprietarul agenţiei de modă “Glamour Models Management Italia”, Riccardo Gubiani, scouter internaţional al agenţiei GMM, şi Pino Leone, unul dinre cei mai apreciaţi fotografi de modă din Italia.Fetele au trecut prin trei probeConcursul a fost împărţit în trei probe. Prima a fost cea în care concurentele şi-au putut pune cel mai bine în evidenţă măsurile aproape ideale. Ele au defilat pe scenă îmbrăcate doar în lenjerie intimă, în ceea ce s-a numit generic “proba de senzualitate”. Apoi, fetele i-au impresionat pe invitaţi cu o ţinută fashion, pentru ca în ultima parte ele să prezinte ţinute de seară. Îmbrăcămintea de la cea de-a treia probă a fost concepută de creatoarea de modă Adriana Agostini. Dansul şi muzica au completat programul seriiPe lângă concursul propriu-zis, invitaţii s-au putut bucura şi de câteva momente speciale. Două perechi de la trupa de dans “Acanta”, campioni naţionali la dans, au prezentat momente coregrafice cu repertorii din America de Sud şi din spaţiul european. Adelina Damian a interpretat câteva cunoscute melodii din muzica uşoară europeană. Dacă fetele din concurs au captat toată atenţia bărbaţilor din sală, invitaţii speciali ai serii, băieţii de la trupa “Alb Negru”, au reuşit să ridice toate fetele în picioare, încă de la apariţia pe scenă. Emoţii la anunţarea câştigătoarelorEvenimentul s-a încheiat cu anunţarea câştigătoarelor. Pentru fiecare categorie, ele au fost: Alexandra Giurgiu - Miss Popularitate, Carmen Costea - Miss Fotogenie, Anamaria Dobrică - Miss TopModel, Mădălina Mocanu - Miss Glamour, Simona Constantinescu - Miss Eleganţă, Simona Burlacu - Miss Music Arena şi Marina Vlaicu - Miss Genys Models.Punctul culminant al evenimentului a fost momentul în care s-au anunţat fetele care au urcat pe podium. Premiul al III-lea i-a revenit Florinei Alexandru, de 17 ani, 176 cm înălţime şi 59 de kg. Măsuri 90-63-92. Andreea Vizinteanu a ocupat locul secund. Ea este studentă, are 18 ani, 178 cm înălţime şi 56 de kg. Măsuri 85-61-90.Marea câştigătoare a concursului Miss “Dunărea de Jos” a fost desemnată Adnana-Isabella Matei. Ea are 20 de ani, 178 cm înălţime şi 58 de kg. Măsuri 85-60-92. Este studentă a Universităţii „Danubius”, la Facultatea de Drept.Concurentele au fost recompensate cu premii de la fiecare dintre sponsori. Câştigătoarea concursului a primit, pe lângă numeroase alte cadouri, suma de 3.500 de euro şi şansa de a fi promovată la nivel internaţional.viata-libera.ro
dcp100168 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Tecuceanca Adnana Isabella Matei, Miss Dunărea de Jos 2011Marea câştigătoare a concursului de frumuseţe Miss “Dunărea de Jos” ce a avut loc la Muzic Arena a fost desemnată Adnana Isabella Matei. Este tecuceancă şi are 20 de ani, 1,77 cm înălţime şi 58 kg. Măsurile sunt 87-60-92. Este studentă a Universităţii „Danubius”, la Facultatea de Drept anul II şi urmează cursurile Şcolii de televiziune Tudor Vornicu. Cu alte 19 concurente alături, Adnana Isabella Matei a fost aleasa juriului câştigând 3500 euro şi şansa promovării internaţionale.Întrebată despre concurs, emoţii, planuri de viitor în cariera modei, Adnana a informat: ”A fost o experienţă de neuitat şi un premiu care a încununat mai bine de 7 ani de colaborare cu Doamna Iolanda Popa, Genys Models Galaţi reprezentând în cariera mea <prima dragoste>. În toţi acesti ani în care am dobândit experienţa, m-am bucurat de promovare atât la nivel naţional, cât şi internaţional: diverse concursuri naţionale de miss, nenumarate participari la Bucharest Fashion Week, prezentări Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Liza Panait, Davi`s Design, participare Miss America Latina 2011 care a avut loc in Republica Dominicană, etc. Emoţiile au fost foarte mari deoarece concurenţa a fost acerbă, toate fetele s-au descurcat minunat si sincer a fost o mare surpriză şi o mare onoare să primesc acest titlu. Urmează sa călătoresc în Italia, în vederea unei colaborari şi participarea la Roma Fashion Week. Doresc să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, în special părinţilor mei si agenţiei Genys Models”.tecuci.eu
Recommended Posts