Jump to content

Oţelul va juca un amical la Tiraspol

Recommended Posts

Posted

Oţelul va juca un amical la Tiraspol

Campioana României profită de întreruperea campionatului Ligii I pentru un meci de verificare în Republica Moldova. FC Oţelul Galaţi va susţine sâmbătă, 3 septembrie, un test cu FC Tirapol, pe terenul formaţiei transnistrene.

Delegaţia roş-alb-albastră va pleca de vineri, 2 septembrie, la Tiraspol şi, în funcţie de condiţiile meteorologice, va stabili ora de start a partidei.

otelul-galati.ro

Posted

Oţelul a învins cu 1-0 pe FC Tiraspol

Campionii României au câştigat cu 1-0 (0-0) partida amicală disputată în această după-amiază la Tiraspol, în Republica Moldova, cu Fotbal Club din localitate. Meciul s-a desfăşurat pe arena Sheriff.

Unicul gol a fost marcat de Liviu Antal în minutul 87.

FC Oţelul Galaţi a jucat în formula: Grahovac (30 Brăneţ / 60 Buchta) - Skubic (46 Ljubinkovic), Sîrghi (70 Perendija), Costin (46 Benga), Ilie (46 Sălăgeanu) - Filip, Giurgiu - Iorga (58 Antal), Viglianti (58 Ibeh), Buş (58 Frunză) - Punosevac (65 Chavez-Castillo). Pena şi Neagu au fost învoiţi, iar Paraschiv n-a făcut deplasarea din cauza unei accidentări.

Golul a fost înscris de Antal, cu un şut de la 7 metri, în urma unei faze create de Chavez-Castillo.

Dorinel Munteanu (antrenor FC Oţelul Galaţi): "A fost un joc bun, un antrenament de care aveam nevoie, unul în care echipa mea a depus un efort considerabil. Mă bucur că nu i-am lăsat adversarului ocazia de a-şi crea situaţii de poartă, însă trebuia să concretizăm mai multe dintre fazele de gol pe care noi am reuşit să le dezvoltăm. Am înscris doar prin Antal, iar Punosevac şi Chavez au ratat alte două situaţii destule de clare."

otelul-galati.ro

• 1 month later...
Posted

Meci amical Oţelul - FC Tiraspol la Galaţi

Echipa Oţelul va susţine sâmbătă, la Galaţi, de la ora 19.30, un meci amical în compania formaţiei FC Tiraspol, locul 6 în campionatul din Republica Moldova, informează site-ul oficial al grupării moldovene.

La meciul care va avea loc pe stadionul Oţelul intrarea va fi liberă.

Campioana României a mai susţinut un joc-test cu FC Tiraspol în urmă cu o lună, în Republica Moldova, când Oţelul s-a impus cu 1-0.

mediafax.ro

Posted

Oţelul - FC Tiraspol 2-0

Campioana României a susţinut în această seară o partidă amicală cu FC Tiraspol, importantă grupare din prima ligă a Republicii Moldova. Meciul de pe arena Oţelul a fost câştigat de roş-alb-albaştri cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Gabriel Giurgiu (26) şi Laurenţiu Buş (90+3), dintr-o lovitură de la 11 metri.

FC OŢELUL GALAŢI – FC TIRASPOL 2-0 (1-0)

Stadionul Oţelul – 2.500 de spectatori

Au marcat: Giurgiu 26, Buş 90+3 pen.

OŢELUL: Brăneţ (46 Buchta) – Skubic (59 Sîrghi), Benga, Perendija (46 Costin), Sălăgeanu – Neagu, Filip, Giurgiu (46 Chavez / 70 Viglianti) – Iorga (65 Butoi / 74 Chebac), Punosevac (59 Ibeh), Frunză (46 Buş). Antrenor: Dorinel Munteanu

TIRASPOL: Georgiev (46 Poştarenko / 66 Jurik) – Feşcenko (72 Ţinia), Panait, Emelianov (76 Radiola), Paye – Fred, A. A. Grosu – Bilal, Daminuţă (60 Nicologlo), Kostrov – A. S. Grosu (79 A. Nuhu). Antrenor: Vlad Goian

Arbitri: Marius Bocăneală – Cătălin Savu, Florian Vişan. Rezervă: Bogdan Balaban (toţi din Galaţi)

otelul-galati.ro