Jump to content

Focar de hepatită A în ghetoul din Micro 19

Recommended Posts

Posted

Focar de hepatită A în ghetoul din Micro 19

Trei copii cu vârste cuprinse între 4,8 şi 9 ani au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase după ce s-a constatat că au hepatita A, cunoscută şi ca boala mâinilor murdare. ”Cei trei copii fac parte din familii diferite. Este vorba de două familii care are fiecare câte 11 membri, din care opt sunt copii. S-a luat în prima fază măsura internării copiilor infectaţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi rămâne să se descindă la blocul unde locuiesc cele două familii, să se catagrafieze zona pentru a se vedea cine a fost vaccinat antihepatitic şi cine nu, va fi vaccinat”, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea.

monitoruldegalati.ro

Posted (edited)

in preajma sectie 3 de politie. pe strada laminoristilor in blocul G4 e miezul ghetoului. iti recomand o plimbare pe acolo, seara dupa ora 21. am uitat insa ca nu ai transport la ora aia sa te intorci in braila... dar nu-i nimic, dupa o plimbare prin acea zona, la acea ora, nu mai ai nevoie de transport sa te intorci acasa.

Edited by mambo
Posted (edited)

Fa tu plimbare pe acolo printre tigani, daca vrei sa ajungi pe mana lui Bacalbasa. A si de unde pot sa iti dau IGNORE?

Edited by George
Posted

nu ai de ce sa-mi dai IGNORE pt ca nu ti-am trimis pm. eu fac plimbari prin zona aia destul de des la ore foarte tarzii. or fi tiganii aia periculosi dar se uita si la om.24.gif

Posted

Unde e ghetoul ala? Ca eu mereu tranzitez M19. Sper sa nu nimeresc din gresala pe acolo.

Stai linistit, nu ai cum sa mergi pe acolo, nu prea ai ce cauta acolo, doar daca ai treaba la sectia 3 de politie, alceva nu ai cum sa ajungi in acea zona. Zona este in spatele spitalului judetian...

Si micro 40 era cam ceva de genu acum multi ani am crescut acolo... :(

Posted

Haideti, ba fratilor, ca nu e chiar asa. Da, e saracie si peisajul, cale de 3-4 blocuri este dezolant, dar nu e ca-n jungla si nu se ia nimeni de tine..

Posted

una seara in primul rind sau buna dimineata imi iubesc galatiul ptr ca e frumos pacat ca aud stiri de rau trebuie facut urgent ceva cu cartierul micro 19 dar nici unul dintre primari galatiului nu a facut nimic vb de ghetourile care arata oribil si despre focarul de hepatita e de strigat la cer

Posted

O data pe saptamana trec pe acolo. Ca dupa fotbal... 4.gif tarziu.

E tiganeala ca la balamuc. Masini cu "pretentii" stationeaza in fata ghetourilor infecte avand data muzica caaaat mai tare. Nu se asculta muzica usoara si nici folk, dance, techno, latino sau reggae. Nici rock. Gunoaiele danseaza in adierea vantului. E normal sa apara hepatita.

Acum ce sa zic... desi constructiile - "ghetou" arata ca cele din "Orasul Prostilor" - (cine a citit Buratino cand era mic isi aminteste de o ilustrata din carte1.gif )... si desi colcaie de tigani chiar si in ore tarzii din noapte - eu, personal, n-am avut nicio problema.

Insa am intotdeauna sprayul la mine... cat de cat.

PS

nu stiu ce se va intampla cu zona daca se va muta si Sectia 3 din coasta asistatilor... angry.gif13.gif

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.