Jump to content

Consiliul Local a blocat înfiinţarea a opt magazine Carrefour la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Consiliul Local a blocat înfiinţarea a opt magazine Carrefour la Galaţi

Galaţiul riscă să piardă un lanţ de şapte magazine şi un hipermarket Carrefour. De ce? Pentru că aleşii locali care susţin că n-au somn de grija investitorilor reuşesc să le pună beţe în roate cu voturile lor.

Trei proiecte de hotărâre aflate marţi pe ordinea de zi a Consiliului Local aveau ca finalitate construirea unui supermarket Carrefour pe Aleea Comerţului, în Piaţa din Micro 19, în unitatea 208 Alcom. Ce credeţi că s-a întâmplat cu ele? Unul a trecut, unul a picat la vot, unul a fost retras.

Partea şi mai tristă este că termenul contractual expiră azi şi Galaţiul şi-ar putea lua adio de la o investiţie care înseamnă comerţ civilizat, preţuri decente, locuri de muncă şi sume importante atrase sub formă de taxe şi impozite la bugetul local.

Lanţul slăbiciunilor

Din setul celor trei proiecte, singurul votat vizează diminuarea suprafeţei de teren aferente Pieţei Agroalimentare din Micro 19, cu 132 mp, în vederea extinderii spaţiului comercial deţinut de SC Alcom SA.

A picat la vot proiectul privind trecerea unor terenuri din proprietatea publică în cea privată a municipiului, printre care şi 343 de metri pătraţi, pe Aleea Comerţului. Acest proiect stătea la baza celui de-al treilea act care viza construirea viitorului Carrefour, însă doar nouă aleşi locali au votat în favoarea lui: şapte consilieri PSD - Daniel Apetrăchioaie, Hristache Bogatu, Nicuşor Ciumacenco, Zanfir Ilie, Stelian Lupu, Lucian Podlaţi şi Nicolae Rainea, şi doi aleşi PDL - Mihai Alin şi Gheorghe Radu. Grupurile PC şi PNL nu au fost de acord. Voturile insuficiente (ar fi fost nevoie de 16) au făcut ca proiectul să pice.

Cel din urmă proiect a însemnat încă un cui bătut în talpa unei investiţii de marcă. Este vorba despre concesionarea pe 25 de ani a terenului cu suprafaţa de 475 mp, situat în Micro 19, pe Aleea Comerţului, Complex Comercial - Unitatea 208 Alcom, în vederea amenajării unui spaţiu comercial. Aici urma să fie construit supermarketul Carrefour. Redevenţa era stabilită la 4,19 euro/mp/an, fără TVA, la cursul oficial comunicat de BNR la data semnării contractului de concesiune. Proiectul nici nu a mai fost dezbătut, fiind retras de către primarul Dumitru Nicolae, pentru că nu avea avizul de specialitate semnat de consilierii locali.

Chiar şi dacă ar fi avut acest aviz, tot nu putea fi supus aprobării, pentru că la baza lui stătea acel transfer de proprietate, care n-a fost aprobat. În contrapartidă, concesionarea pe 25 de ani a suprafeţei de 531 mp, situată în b-dul Milcov colţ cu Drumul Viilor, către SC Lidl România SCS, cu o redevenţă este de 2,78 euro/mp/an, fără TVA, a fost aprobată.

Consecinţe

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, care a realizat documentaţia proiectelor, ne-a explicat care este consecinţa blocării în C.L. a celor trei proiecte vizând Carrefour. „Acest magazin făcea parte dintr-un lanţ de şapte magazine pe care Carrefour intenţiona să le deschidă în Galaţi, şase pe lângă cel care există deja la Potcoava. Al optulea urma să fie un hypermarket după modelul celui de la Brăila. Din informaţiile pe care le am, probabil contractul va fi reziliat, iar Galaţiul va fi văduvit de această investiţie. De ce prin intermediul Alcom? Cele mai multe dintre companiile care deschid astfel de magazine în Galaţi evită să obţină autorizaţie de construcţie pe numele lor.

Nu ştiu şi nu înţeleg cum un partid ca PNL, care susţine că sprijină mediul de afaceri, pune beţe în roate unor investiţii. Pur şi simplu, cred că este rea intenţie. Să blochezi un astfel de proiect numai pentru că Ciumacenco s-a ocupat să facă materialele pentru Consiliul Local, chiar nu cred că este corect pentru oraşul nostru!

Dacă ar exista voinţă politică, s-ar putea face o şedinţă de îndată şi s-ar putea reglementa povestea, iar a doua zi noi am putea emite autorizaţia, pentru că actele sunt pregătite. Unii dintre noi dau dovadă de o superficialitate ieşită din comun, cred că totul se bazează pe blaturi şi aranjamente”, a spus Nicuşor Ciumacenco.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

4,19 mi-a sarit in ochi, ca citisem printre randuri :ymblushing: Era doar un mod de-a spune ca ma bucur ca nu a trecut proiectul oricum :d Probabil ca cineva n-a cotizat, ori baietii de la PNL s-au gandit ca magazinele Carrefour de genul celui de la Potcoava vor face o concurenta deosebita lu` alde nea Patriciu si ale sale mic.ro :-??

Edited by riaji
Link to comment
Share on other sites

Totusi o redeventa atat de mica achitata la Primarie ar face concurenta neloiala persoanelor private care au disponibile terenuri pentru eventuale supermarketuri - fie pentru inchiriere, fie pentru vanzare. Probabil ca si unii din cei care au votat impotriva au un asemenea interes, fie personal, fie indirect, pentru cunostinte apropiate.

Link to comment
Share on other sites

„Liberalii nu se opun dezvoltării unui lanţ Carrefour!”

„Cine (nu) îi sprijină pe investitori?”, articolul publicat ieri de cotidianul „Viaţa liberă”, care dezvăluia faptul oraşul nostru ar putea fi văduvit de un lanţ de şapte magazine şi un hipermarket Carrefour, a stârnit reacţia promptă a doi dintre aleşi.

Marius Stan, cel care a fost la recenta şedinţă a Consiliului Local vârful de lance al liberalilor în dezbateri, a ţinut să explice faptul că nu a ştiut care este finalitatea celor trei proiecte de hotărâre care vizau construirea unui supermarket Carrefour pe Aleea Comerţului, în Piaţa din Micro 19, în unitatea 208 Alcom.

După cum am spus, din setul de trei proiecte, unul a trecut, unul a picat la vot, iar unul a fost retras de pe ordinea de zi pentru că nu avea semnăturile necesare. Cert este că, în cuprinsul şi în documentele care însoţeau hotărârile, nu se spunea nici măcar un cuvinţel despre Carrefour.

„Dacă ştiam, votam!”

„Nu ne opunem dezvoltării unui concern Carrefour! Dar în proiectele respective nu era pomenit nimic despre Carrefour, nici măcar scopul final!

Am semnalat în repetate rânduri faptul că proiectele de hotărâre se prezintă la şedinţele pe comisii ale Consiliului Local incomplete din punct de vedere al informaţiei, sunt formulate anapoda şi fără respectarea legii, şi că iniţiatorii lor nu vin să explice ce înseamnă fiecare din proiectele respective.

Revenind la subiectul nostru, la Comisie nu a venit nimeni să ne explice utilitatea şi scopul final al acestor trei proiecte. Pentru că, iertaţi-mă, se naşte un semn mare când, ca la şamponul „Head&shoulders - trei în unu”, sunt trei proiecte într-o şedinţă pentru acelaşi scop. Este o premieră în Consiliul Local să se voteze trei proiecte pentru a ieşi ce s-a propus.

Am înţeles după şedinţă că exista un contract cu cei de la Carrefour. Nu mă disculp, ci vă explic. Dacă aş fi ştiut care este finalitatea, sigur că aş fi votat! Evident! Dar cum să ştim, dacă iniţiatorii proiectelor ţin secretul de parcă ar construi maşini zburătoare!”, ne-a declarat Marius Stan.

Suspiciuni

Aşa cum am mai spus, dintre cele trei proiecte având ca finalitate Carrefour, doar unul a trecut. A picat la vot proiectul privind trecerea unor terenuri din proprietatea publică în cea privată a municipiului, printre care şi 343 de metri pătraţi, pe Aleea Comerţului.

Faptul că doar nouă consilieri (doi PDL şi şapte PSD) au votat favorabil poate fi pus şi pe seama faptului că declaraţiile lui Marius Stan din şedinţă au trezit suspiciunea aleşilor.

Liberalul a remarcat sarcastic viteza cu care s-a întocmit documentaţia necesară în privinţa terenului de pe Aleea Comerţului şi lipsa crasă de celeritate dovedită în cazul celorlalte, la care partea birocratică a durat luni întregi.

Unele terenuri aşteptau acea trecere din decembrie 2010 sau din februarie anul acesta! Graba cu care s-au mişcat lucrurile în cazul terenului de pe Aleea Comerţului a dat naştere la semne de întrebare şi a determinat un vot negativ PNL, PDL şi PC, din cauza suspiciunilor.

Ultimul proiect care viza Carrefour prevedea concesionarea pe 25 de ani a terenului cu suprafaţa de 475 mp, situat în Micro 19, pe Aleea Comerţului, Complex Comercial - Unitatea 208 Alcom, în vederea amenajării unui spaţiu comercial, redevenţa fiind stabilită la 4,19 euro/mp/an, fără TVA.

Proiectul a fost retras de către primarul Dumitru Nicolae, pentru că nu avea avizul de specialitate semnat de consilierii locali. „Nu s-a discutat dacă suntem împotriva Carrefour sau a Alcom, ci despre legalitatea întocmirii şi prezentării proiectelor respective.

Este contrar legii să pui în dezbatere o hotărâre care nu are avizul comisiei de fond”, ne-a spus Marius Stan. „Ca să fiu onest, poate naşte discuţii faptul că noi dăm prin atribuire directă un teren către Alcom, care plăteşte o redevenţă de 4 euro. Probabil că între Alcom şi Carrefour plata e mai mare, dar nu ne interesează, chiar dacă ştiu cine beneficiază de acest lucru. De ce? Pentru că dezvoltarea pe care o face Carrefour, impozitul pe clădire, locurile de muncă aduc mult mai mult.

Gândesc liberal, cu capul, şi votez, dar când cineva îmi explică şi ştiu despre ce e vorba, nu atunci când cineva îmi bagă documente nelegale şi fără să spună care e finalitatea lor! Altfel, ori ne crede tâmpiţi, ori incapabili să înţelegem”, a comentat nemulţumit Marius Stan.

„Votez cu ambele mâini!”

„Niciodată nu mă voi opune aducerii investitorilor, ba dimpotrivă, este unul dintre obiectivele mele. Dacă acum, ştiind despre ce este vorba, s-ar face o şedinţă de îndată, aş vota cu două mâini, de ce nu! În spiritul pur liberal, oricând şi oricine poate să vină şi să investească în Galaţi.

Va avea toată susţinerea noastră, dar preferabil ar fi să vină direct la Primărie să discute. Nu agreez investiţiile prin intermediar. Nu aş vrea să intru în polemică, dar o am întrebare de bun simţ, normală şi firească:

De ce oare până acum cele două hipermarketuri Carrefour au preferat să meargă la Brăila, nu la Galaţi? Aici să răspundă cei care sunt îngrijoraţi că noi, chipurile, îi izgonim pe investitori”, a conchis Marius Stan.

Când bate mall-ul la uşă şi nu-i deschide nimeni

Dacă tot vorbim de afaceri locale, liberalul Marius Stan a dezvăluit că un ditamai mall, emblematic pentru estul Europei ar putea fi amenajat în râpa de la Stadionul Dunărea, creând în cei doi ani de construcţie 300 de locuri de muncă, apoi 200 stabile.

Este vorba de o investiţie de 100 de milioane de lei a unei firme din Cluj despre care Marius Stan spune că bate de doi ani de zile la uşă! De ce nu i se răspunde?

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Carrefour vine la Galaţi!

Cel puţin acest lucru ar urma să se întâmple după ce consilierii locali vor vota în cadrul unei şedinţe de îndată ce ar urma să aibă loc azi, începând cu ora 17, proiectele de hotărâre care vizau Carrefour şi care nu au primit undă verde din partea aleşilor municipali în cadrul ultimei şedinte de Consiliu Local, cei care s-au opus cel mai vehement fiind consilierii locali PNL, în frunte cu Marius Stan. Atitudine greu de înţeles din partea reprezentanţilor unui partid care susţine că este de dreapta şi sprijină iniţiativa privată.

Viceprimarul Galaţiului, Nicuşor Ciumacenco, a declarat în cadrul conferinţei de presă susţinute ieri că urmează ca în cursul după amiezii de azi să se aprobe proiectele de hotărâre care vizau amenajarea unui lanţ format din 7 magazine şi un hipermarket Carrefour. Cât despre faptul că în cadrul ultimei şedinţe de CL nu au existat suficiente voturi pentru adoptarea proiectelor respective, vicele Ciumacenco a spus că o parte din consilierii locali PDL şi consilierii PSD au votat în favoarea proiectelor, restul aleşilor locali votând cu totul altfel. Ciumacenco a mai spus că nu este adevărat faptul că până la ora când a avut loc şedinţa nu se ştia de conţinutul proiectelor de hotărâre respective. „A fost o întâlnire a domnului primar cu liderii de grup ai consilierilor locali ai fiecărui partid şi s-a spus acolo despre ce este vorba, de aceea consider total nefiresc punctul de vedere al unor consilieri locali care au spus în şedinţă că nu votează proiectul pentru că nu ştiu ce votează”, a declarat viceprimarul Ciumacenco.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Undă verde pentru Carrefour

Consilierii locali, reuniţi în şedinţă de îndată, şi-au dat ieri seară votul pentru o investiţie Carrefour la Galaţi. Supermarketul Carrefour din Piaţa Micro 19, care va atrage după el alte cinci supermarketuri express şi un hipermarket aşa cum există la Brăila, a primit, de această dată, undă verde. Şedinţa de îndată a avut loc în cadrul obişnuitelor şedinţe pe comisii de marţi.

Ordinea de zi a şedinţei ad-hoc a cuprins doar cele două proiecte de hotărâre care, împreună cu o a treia hotărâre aprobată deja în şedinţa ordinară a CL de marţea trecută, aveau ca finalitate un lanţ de investiţii Carrefour. Primul proiect viza trecerea unor terenuri din proprietatea publică în cea privată a municipiului, printre care şi 343 de metri pătraţi, pe Aleea Comerţului. Acest transfer stă la baza celui de-al doilea act, care vizează construirea viitorului supermarket Carrefour: concesionarea pe 25 de ani a terenului de 475 mp, situat în Micro 19, pe Aleea Comerţului, Complex Comercial - Unitatea 208 Alcom, în vederea amenajării unui spaţiu comercial. Aici urmează să fie construit supermarketul Carrefour. Redevenţa este stabilită la 4,19 euro/mp/an, fără TVA, la cursul oficial comunicat de BNR la data semnării contractului de concesiune.

Pentru a putea fi legal aprobate, proiectele aveau nevoie de votul a două treimi din numărul aleşilor locali, adică de 18 voturi. Proiectul care viza transferul de terenuri a primit 19 voturi, iar cel care stipula concesiunea – 18. Un alt ales anunţase telefonic că este pe drum şi va veni şi el să voteze în favoarea celor două proiecte, aşa că scorul final urma să fie de 20 şi, respectiv, 19 în favoarea investiţiei. Nu s-a înregistrat niciun vot împotrivă şi nicio abţinere.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Şantier în lucru în Piaţa din Micro 19

Nu a trecut o lună de când, reuniţi în şedinţă de îndată, consilierii locali şi-au dat votul pentru o investiţie Carrefour la Galaţi. Este vorba despre supermarketul Carrefour din Piaţa Micro 19, care va atrage după el un lanţ de investiţii Carrefour: alte cinci supermarketuri express şi un hipermarket, aşa cum există la Brăila.

După cum am aflat de la viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, a doua zi după vot, Primăria a şi eliberat autorizaţia de construire pentru noul supermarket. În prezent, înreaga zonă de pe Aleea Comerţului este împrejmuită pentru lucrări, iar pe panoul care le semnalează trecătorilor că e un şantier în lucru se arată că investiţia ar trebui să fie gata în 24 de luni, pe 16 septembrie 2013.

viata-libera.ro

Carrefour deschide un supermarket la Galati

Retailerul francez Carrefour continua extinderea pe segmentul de supermarketuri in Romania, cu 4 noi magazine, potrivit unor anunturi publicate de companie.

Astfel, potrivit unor decizii ale actionarilor din 29 august, compania va deschide 2 magazine in Bucuresti, pe strada Liviu Rebreanu din sectorul 3 si bulevardul Gheorghe Sincai din sectorul 4. Celelalte 2 supermarketuri vor fi deschise in Galati, complexul comercial Micro 19 si in Timisoara, strada Burebista.

Grupul Carrefour este prezent in 32 de tari cu aproximativ 9.500 de magazine, avand peste 470.000 de angajati. In prezent, pe piata locala, retailerul francez opereaza 23 de hipermarketuri si 38 de supermarketuri.

dailybusiness.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Supermaketul Carrefour din Piaţa din Micro 19, gata de deschidere

În doar câteva zile, gălăţenii din Cartierul Dunărea şi nu numai ei îşi vor putea face cumpărăturile la noul supermarket Carrefour situat pe Aleea Comerţului, în Piaţa din Micro 19. După cum am aflat de la viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, noul Carrefour se va deschide vineri, când reprezentanţii lanţului de magazine vor veni la Galaţi pentru a discuta despre celelalte investiţii pe care vor să le facă în urbea noastră. Discuţiile preliminare vizau deschiderea a altor cinci supermarketuri express şi a unui hipermarket aşa cum există la Brăila.

Vă reamintim că la una dintre şedinţele Consiliului Local din vară, din cele trei proiecte care vizau Carrefour şi care aveau ca finalitate un lanţ de şapte magazine şi un hipermarket, unul a trecut, unul a picat la vot, iar unul a fost retras. Pentru că nu era câtuşi de puţin corectă o asemenea atitudine, şi pentru că scuza invocată de cei care s-au opus, că „n-au ştiut despre ce e vorba şi ce votează”, cotidianul nostru a abordat cu insistenţă acest subiect. În plus, le-am dat cuvântul gălăţenilor pentru a spune dacă vor sau nu o asemenea investiţie în cartierul lor. Şi vroiau! În septembrie, consilierii locali, reuniţi în şedinţă de îndată, şi-au dat, în cele din urmă votul pentru acest supermarket. Viceprimarul Ciumacenco a fost unul dintre cei care s-a ocupat de întocmirea documentaţiei pentru proiectele de hotărâre. A doua zi după vot, Primăria a şi eliberat autorizaţia de construire pentru noul supermarket şi lucrările au început imediat.

Ieri, când am fost noi în zonă, pregătirile erau pe ultima sută de metri. În mod ciudat, fotoreporterul nostru a fost apostrofat când a încercat să facă fotografii cu noul magazin, deşi se afla pe domeniul public. Trecând peste o atitudine de neînţeles, important este că Galaţiul va avea un nou supermarket. „Orice investiţie, în orice domeniu reprezintă un câştig pentru Galaţi şi nu ne permitem luxul de a pierde astfel de investiţii”, ne-a declarat viceprimarul Ciumacenco.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Magazinului Carrefour din Micro 19 se inaugurează vineri

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Carrefour anunţă deschiderea celui de-al 44-lea magazin din ţară şi al doilea din Galaţi. Evenimentul are loc vineri, la ora 8:00. „Supermarketul Carrefour Market Galati Micro 19 este cel de-al doilea din Galati, după Carrefour Market Potcoava din centrul oraşului, deschis în iunie anul acesta.

Carrefour Market Galati Micro 19 îşi desfăşoară activitatea pe un spaţiu de vânzare de aproximativ 670 mp urmând aceeaşi strategie de «preturi mici, zilnic». Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour”, se arată în comunicatul de presă. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8.00-22.00 şi duminica de la 8.00 la 20.00.

Noul Carrefour funcţionează cu o echipă de aproximativ 65 de salariaţi bine pregătiţi. Cumpărătorii îşi vor putea face de aici aprovizionarea cu: lactate-brânzeturi, mezeluri, carne, produse congelate, semipreparate, produse de băcănie, conserve, dulciuri, cafea, paste făinoase, zahăr, biscuiţi, panificaţie-patiserie, legume – fructe, produse dietetice, apa, sucuri, băuturi, produse de igienă, de întreţinerea casei şi cosmetice. Clienţii vor putea plăti la cele şase case de marcat atât cu tichete de masă cât şi utilizând carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Al doilea Carrefour Market deschis la Galaţi

Carrefour îşi continuă expansiunea deschizând cel de-al doilea supermarket Carrefour Market din Galaţi, în Piaţa Micro 19, astăzi la ora 8:00. Supermarketul Carrefour Market Galaţi Micro 19 este cel de-al doilea din Galaţi, după Carrefour Market Potcoava din centrul oraşului, deschis în iunie anul acesta. Carrefour mai operează în regiune şi un hipermarket, în Brăila din 2007.

bursa.ro

Carrefour a deschis cel de-al 44-lea supermarket din tara

Retailerul Carrefour a inaugurat astazi cel de-al doilea supermarket Carrefour din Galati, in Piata Micro 19, aceasta fiind a 44-unitate de acest fel deschisa in tara. Carrefour Market Galati Micro 19 isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 670 mp. Cele doua supermarketuri Carrefour Market din Galati se afla in zona Micro 19, respectiv zona Potcoava din centrul orasului, ultimul fiind deschis in iunie anul acesta. Compania Carrefour mai opereaza in regiune, la Braila, un hipermarket deschis in 2007.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara aproximativ 471.000 de angajati. In Romania, la ora actuala, Grupul Carrefour opereaza 25 de hipermarketuri Carrefour, 3 magazine de proximitate Carrefour Express si 44 de supermarketuri.

fin.ro

Link to comment
Share on other sites

Imbulzeala la promotii

Peste 300 de galateni, majoritatea pensionari, s-au imbulzit la lansarea unui market, impingandu-se mai sa-si dea sufletul ca sa cumpere portocale cu 1,99 lei, zahar cu 3,99 lei si ulei cu 10 bani mai ieftin ca pretul pietei. Oamenii au venit de la primele ore ale diminetii sa prinda marea promotie. In majoritate era vorba de pensionari. Unii spuneau ca mare lucru nu e, dar tot stateau la rand. Pana la urma lumea s-a calmat. "Am luat zahar si ulei, dar si portocale. Ce sa zic?... Poate nu s-a meritat sa stau atata si sa ma imping, dar asta e. E saracie, ce sa facem?", a spus Petrica Dutu, unul dintre primii care au ajuns sa faca cumparaturi la noul magazin. Din pacate, indiferent de promotii, chiar daca marfa e din belsug, intotdeauna oamenii se inghesuie.

radioiasi.ro

Link to comment
Share on other sites

Încă două magazine Carrefour la Galaţi

Abia ce s-a deschis noul magazin Carrefour în Piaţa din Micro 19, care este în continuare luat cu asalt de gălăţenii curioşi sau prinşi în febra cumpărăturilor de Sărbători, că alte două investiţii răsar la orizont.

După cum am aflat de la viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, Carrefour a solicitat eliberarea certificatului de urbanism pentru un magazin în Complexul Siret. Un supermarket similar ar urma, spune viceprimarul, să fie deschis şi la Maşniţă, unde Grupul Carrefour are deja toate documentele necesare, iar spaţiul unde ar urma să funcţioneze este deja pregătit şi renovat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Carrefour deschide un magazin de proximitate Express în Galaţi

Carrefour România a adăugat la reţeaua Express primul magazin de proximitate operat în franciză în Galaţi, până în prezent retailerul deţinând astfel de unităţi doar în Braşov, Bucureşti şi Ilfov.

Conform unui comunicat de presă, noul magazin de proximitate Express va avea sediul pe str. Domnească, nr. 103, Galaţi, având o suprafață de 120 metri pătraţi, cu aproximativ 4.500 de produse.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.