Jump to content

Oţelul - Steaua 0-1

Recommended Posts

Posted

Oţelul - Steaua 0-1

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XXX-a a Ligii I. Steaua a obţinut astfel a zecea victorie consecutivă, rezultat ce-i menţine pe primul loc în clasament. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat, în minutul 82, de Pleşan. Neaga a executat un corner de pe stânga, centrarea înaltă a ajuns la Goian, nemarcat, iar acesta a recentrat, cu capul, în faţa porţii, de unde Pleşan, venit din linia a doua, a marcat tot cu capul.

Au evoluat formaţiile:

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 18. Sg. Costin, 3. Nogo, 31. Jelev, 15. Sălăgean - 28. Szekely (2. Cojoc '20), 10. G. Paraschiv, 9. Viglianti, 19. D. Stan, 23. Deac (7. Elek '78) - 27. Jula (14. S. Ilie '78). Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski (15. Neşu '65), 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 20. Lovin (23. Pleşan '62), 6. M. Rădoi - 29. Mendoza, 10. N. Dică, 16. Nicoliţă (25. Neaga '78) - 22. Jose Moreno. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Dică '84, Jose Moreno '90+2.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Eduard Dumitrescu, în timp ce Ionel Ivan a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Alexandru Boc şi George Ionescu.

La meci au asistat 12.000 de spectatori.

Grigoraş: "Steaua a arătat ca o echipă mare"

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a afirmat, la finalul meciului pierdut cu Steaua, că echipa lui Lăcătuş a arătat ca una mare. "Steaua a arătat ca o echipă mare. A avut două ocazii şi a dat un gol. Eu ce pot să fac dacă Jula ratează cu poarta goală. S-a văzut diferenţa de valoare dintre rezervele noastre şi ale Stelei. Eram sigur că Szekely nu e refăcut şi nu poate duce un joc, iar Deac nu mă aşteptam să reziste atât", a conchis Grigoraş.

Lăcătuş: "Am sacrificat spectacolul pentru rezultat"

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat după victoria de la Galaţi că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, chiar dacă spectatorii nu au avut parte de spectacol. "E o victorie meritată, chiar dacă am sacrificat spectacolul pentru rezultat. Noi am jucat numai pentru rezultat. Mă bucur că jucătorii pe care i-am introdus, Neaga şi Pleşan, au înţeles ce au de făcut şi mai ales au înţeles că dacă eşti rezervă la Steaua nu înseamnă că nu eşti un jucător bun. Asta înseamnă unitate de grup. Sper să îmi remontez repede jucătorii după acest succes deoarece marţi avem un meci foarte greu cu Poli Timişoara", a spus Lăcătuş.

Posted

Becali: Mă uitam la ceas şi mă rugam să se termine 0-0

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că i-a ieşit păr alb în urma meciului câştigat "norocos" la Galaţi, scor 1-0, în timpul căruia la un moment dat se ruga ca rezultatul final să fie de 0-0. "A fost mai greu decât mă aşteptam, am avut emoţii mari, credeam că o să avem 2-0, 3-0 la pauză. Au fost şi greşeli în prima repriză, Goian, Ghionea, m-am uitat în oglindă şi mi-a apărut păr alb. N-am văzut o Stea dezlănţuită, n-am controlat jocul. Cu un sfert de oră înainte de final, mă uitam la ceas şi mă rugam să se termine 0-0. E primul meci când am albit, n-am mai albit la vreun meci până acum. Şi cu un egal eram mulţumit la un moment dat", a spus Becali la Fanatik Show. Gigi Becali a precizat că până acum Steaua n-a defilat, dar a controlat jocul, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Galaţi. "Am avut mari emoţii, au fost mai buni ca noi, noi am avut noroc şi am dat golul. De ce n-am jucat? Probabil şi ora jocului, am jucat cu Lovin şi Rădoi la închidere, noi eram obişnuiţi cu Ovidiu Petre la mijloc şi Rădoi la marcaj, nu s-a schimbat în bine. Mendoza parcă n-a fost în formă. Cel mai bun de pe teren a fost Rădoi. Trebuie să avem asul din mânecă să ne permitem un egal în ultimele patru meciuri, că de un 0-0 eşti sigur, de la scorul ăsta începe fiecare meci", a comentat el. Finanţatorul Stelei a explicat de ce Steaua a obţinut zece victorii consecutive. "Avem lotul cel mai valoros, dar am avut şi noroc. Dacă nu e noroc, câtă valoare să ai să câştigi zece meciuri la rând? Nu vreau să-i supăr pe jucători, dar la Galaţi n-am avut atitudine, noi aveam motivaţie, Oţelul ce motivaţie avea? Bine, am înţeles că gălăţenii aveau primă de câte 3.000, din milionul acela doar 3.000 lua fiecare, restul nu-i lua echipa. E vorba de milionul de care vorbea presa, nu eu, că eu nu ştiu, dar am încredere că presa ştie exact. Restul banilor erau pentru campanie electorală, aşa am auzit eu", a spus Becali.

Hagi: Steaua a obţinut o victorie importantă, dar nu decisivă

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, duminică, la Galaţi, că Steaua a obţinut o victorie importantă în meciul cu Oţelul, scor 1-0, în etapa a XXX-a a Ligii I, însă nu este una decisivă în lupta pentru titlu. "Steaua a obţinut o victorie foarte importantă, dar nu decisivă. Acum, pe final, aceste rezultate contează foarte mult şi Steaua a reuşit să câştige într-o deplasare foarte grea, în faţa unei echipe foarte bune pe teren propriu", a declarat Hagi.

Posted

Jucătorii de la Oţelul au fost acuzaţi de suporteri că nu şi-au apărat corect şansele

Jucătorii echipei Oţelul Galaţi au fost acuzaţi de o parte dintre spectatorii de la meciul cu Steaua, pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, că nu şi-au apărat corect şansele în acest joc. La finalul meciului, jucătorii de la Oţelul s-au prăbuşit pe gazon şi au rămas acolo minute bune, iar unii spectatori le-au strigat că au cedat prea uşor în faţa Stelei.

"Este incredibil ce s-a întâmplat după meci. Am fost acuzaţi de unii suporteri că nu ne-am apărat şansele corect şi asta numai din cauza declaraţiilor dinainte de meci, cum că am primi milioane de euro. Nu am jucat nici pentru CFR, nici pentru Steaua, am jucat doar pentru Oţelul, pentru prima de 3.000 de euro promisă de club", a declarat, după meci, căpitanul Oţelului, Gabriel Paraschiv.

Referitor la faptul că fundaşul stelist Dorin Goian a afirmat că este sigur că jucătorii de la Oţelul au avut promise prime de la CFR Cluj, rivala Stelei în lupta pentru titlul de campioană, Paraschiv a spus. "Dacă e aşa sigur Goian, să spună şi cine va câştiga Campionatul European".

Paraschiv a precizat că, din cauza presiunilor din acest final de sezon, titlul ar trebui să nu se acorde niciunei echipe. "Dacă ar fi după mine, la felul cum joacă Steaua şi CFR acum şi din cauza presiunilor uriaşe din acest final de retur, aş propune ca titlul să fie reportat, anul acesta să nu-l primească nimeni", a punctat Paraschiv.

Întrebat cum crede că se vor descurca Steaua şi CFR, dacă vor ajunge în Liga Campionilor, Gabriel Paraschiv a răspuns ironic, parafrazându-l pe finanţatorul stelist Gigi Becali: "Ţac, pac, 3-0".

Paraschiv: Rădoi şi Bănel ne întrebau pe teren pentru ce luptăm

Căpitalul formaţiei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, a declarat, luni, că jucătorii echipei Steaua, Mirel Rădoi şi Bănel Nicoliţă, îl întrebau pe el şi pe colegul său Ciprian Deac în timpul meciului direct pentru ce luptă şi de ce îşi doresc aşa de mult victoria. "Steliştii ne întrebau pe teren de ce jucăm. Păi ce voiau, să ne dăm la o parte? Chiar nu i-am înţeles pe Rădoi şi pe Bănel, care m-au întrebat pe mine şi pe Deac de ce ne batem atât, de ce ne dorim victoria", a spus Paraschiv. Mijlocaşul s-a arătat extrem de supărat de faptul că unii suporteri l-au acuzat de vânzarea meciului cu Steaua. "În timp ce steliştii se mirau pe teren că jucăm, unii dintre gălăţeni au ajuns să ne acuze de blat. Nu mai putem ieşi pe stradă, nu mai putem să ne ducem copii în parc. Pe mine, pe Costin şi pe Jula ne-au înjurat oamenii pe stradă. La noi nu s-a pus vreodată nici măcar problema să dăm vreun meci. Accept să fiu apostrofat când nu sunt în formă, când mai ratez vreo pasă, dar niciodată să fiu considerat blatist. S-a ajuns aici şi datorită tacticii lui Becali, care a lansat atâtea zvonuri. Până şi Goian ştie sigur ce primă ne-a dat nouă CFR, el ştie şi ce-am mâncat aseară şi ce meniu avem mâine. S-a ajuns prea departe", a adăugat Paraschiv.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.