Jump to content

Oţelul Galaţi - CS Mioveni 0-0

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ne arbitrează Andrei Chivulete

Oţelul Galaţi - CS Mioveni, vineri, ora 21.30

Arbitri: Andrei Chivulete - Radu Ghinguleac, Adrian Popescu - Ionel Ivan

Observatori: Constantin Gheorghe, Paul Cazan

Posted

Dorinel Munteanu: Trebuie să fim atenţi cu CS Mioveni

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi în meciul cu CS Mioveni, din următoarea etapă, pentru că au întâmpinat deja probleme în partidele cu echipele nou-promovate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Aşa cum am spus după eşecul cu CFR Cluj, ne trebuie o serie de 4-5 victorii pentru a urca în clasament, pentru a intra pe făgaşul normal. După succesul de la Sibiu ne trebuie o altă victorie şi vineri cu CS Mioveni, o echipă alcătuită din jucători foarte experimentaţi şi valoroşi. Le-am atras atenţia băieţilor mei că nu îi aşteaptă un meci uşor, ci din contră. Noi am mai avut probleme în disputele cu echipe nou-promovate şi trebuie să evităm acest lucru acum”, a declarat Munteanu.

Tehnicianul Oţelului nu va putea conta în meciul cu CS Mioveni pe Silviu Ilie, suspendat, şi Râpă, accidentat.

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - CS Mioveni

La gazde, Silviu Ilie nu va face parte din lot, el fiind în continuare suspendat în urma cartonaşului roşu încasat la partida cu CFR Cluj. Jucătorul de bandă stângă a primit 3 etape de stat pe bară din partea Comisiei de Disciplină a LPF, plus o amendă consistentă de 3.000 de lei. Ilie şi-a ispăşit deja 2 etape de suspendare, la meciurile cu Voinţa Sibiu şi Oltchim, urmând ca partida de vineri cu CS Mioveni să fie ultima în care acesta nu are drept de joc.

Nici Cornel Râpă nu se simte foarte bine, el suferind o accidentare în partida cu Voinţa Sibiu, fiind înlocuit din acest motiv cu Zoran Ljubinkovic în pauza meciului respectiv. Rămâne de văzut dacă fundaşul dreapta va fi recuperat la timp pentru meciul cu argeşenii.

Antrenorul Dorinel Munteanu nu se va putea baza la jocul de vineri nici pe Samoel Cojoc, care este nerefăcut după operaţia suferită la umăr, în timp ce Laurenţiu Buş este incert, acesta abia revenind după o accidentare şi având nevoie de câteva zile de reacomodare la efort.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg.Costin, Sălăgean - Filip, Giurgiu - L.Antal, Ibeh, S.Frunză – Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Cojoc; Incert: Buş; Suspendat: S.Ilie

10. Oţelul Galaţi 7 3 1 3 6-8 10

16. CS Mioveni 7 2 0 5 7-16 6

CS Mioveni a rămas de joi fără antrenori, după ce Ilie Stan şi Gabi Mărgărit au părăsit echipa, supăraţi că nu au fost lăsaţi să plece în cantonament la Curtea-de-Argeş. Printre numele vehiculate în legătură cu postul de antrenor principal se numără Mihai Stoichiţă, Marian Pană şi Florin Marin.

Jucătorii Cristian Hăisan, Ilie Baicu, Leonard Naidin şi Codruţ Lircă au fost reprimiţi în lot, după ce fuseseră excluşi de fostul antrenor, Ilie Stan.

Echipa probabilă: V.Coca - I.Voicu, Ad.Iordache, Săndulescu, G.Neagu - G.Enache, Mărgăritescu, V.Gheorghe, Ad.Neaga - N.Dică, Cip.Tănasă; Antrenor: Constantin Stancu -interimar-; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -

23.09.2011, Galaţi, Stadion: "Oţelul", ora: 21:30, live Digi TV. Arbitru: Florin Chivulete (Bucureşti)

Meciurile all-time din Liga 1:

15.09.2007: Oţelul Galaţi - CS Mioveni 3-1

19.03.2008: CS Mioveni - Oţelul Galaţi 1-0

Oţelul Galaţi - CS Mioveni este meci de 1. Ambele echipe vin dupa victorii, gazdele castigand la Sibiu cu Vointa, iar oaspetii acasa cu Sportul. Cele doua echipe au jucat marti si in 1/16 Cupei Romaniei, Otelul reusind sa se califice in 1/8 fara nicio emotie (3-1 cu Oltchim Ramnicu-Valcea din Liga 3), in timp ce Mioveni a parasit competitia fiind eliminata la loviturile de departajare (1-4 cu Gaz Metan Severin, Liga 2). Se vor intalni doua echipe care au obiective diferite, campioana Otelul dorind a recupera cele 6p care o despart de liderul Dinamo si de a reveni in lupta pentru titlu, in timp ce nou promovata Mioveni spera sa mai urce in clasament, pentru ca deocamdata este pe un loc retrogradant. In mod normal, daca va trata meciul cu seriozitate, Otelul ar trebui sa castige cele 3p, mai ales ca pana acum adversara sa a facut figuratie la meciurile disputate in deplasare, pierzandu-le pe toate. Argesenii vor incerca sa smulga un punct, dar va fi foarte greu, mai ales ca in acest sezon au cifra "0" la numarul meciurilor egale. Suporterii galatenilor spera sa vada cat mai multe goluri in poarta celor din Mioveni pentru ca in ultimele 8 meciuri oficiale de acasa, Otelul n-a mai reusit o victorie clara, ultima fiind din sezonul trecut, 3-0 cu "U" Cluj din etapa 22.

sport365.ro

Posted

Bilete pentru meciul Oţelul - Mioveni

Preţurile biletelor pentru meciul de vineri, FC Oţelul Galaţi - CS Mioveni, din etapa a VIII-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 20 de lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Peluze - 10 lei, Tribuna Zero - 70 lei.

Biletele se vor comercializa vineri, 23 septembrie, între orele 09.00 - 22.15, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul. Tichetele pentru Tribuna Zero vor fi disponibile la clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.

otelul-galati.ro

Posted

Oţelul Galaţi - CS Mioveni 0-0

Campioana en-titre Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania nou-promovatei CS Mioveni, în etapa a VIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 9, Nicolae Dică (CS Mioveni) s-a accidentat, după ce a călcat greşit, fiind scos de pe teren câteva minute mai târziu, deoarece jucătorul nu a mai putut continua partida.

Oţelul: Grahovac - Skubici, Perendija, Sg.Costin, Sălăgeanu - Filip, Giurgiu - Antal, Ibeh (Paraschiv '46, Punosevac '75), Buş (Frunză '46) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

CS Mioveni: Hăisan - Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu - Coşereanu (Enache '76), Mărgăritescu, V.Gheorghe, Neaga - Dică (Dina '13), Tănasă. Antrenor: Constantin Stancu.

Cartonaşe galbene: V.Gheorghe '42, Hăisan '48, Neaga '66, Baicu '81

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori. În tribune s-a aflat şi tehnicianul Mihai Stoichiţă, care a declarat, luni, că va ajuta timp de o săptămână formaţia CS Mioveni, el fiind prezent în tribune şi la partida din 16-imile Cupei României cu Gaz Metan Severin.

Managerul general al clubului Oţelul, Marius Stan, care a intrat în concediu, nu a asistat la meci, galeria formaţiei gălăţene afişând un banner cu mesajul: "Acţionari nu fiţi hoţi, că vă omorâm pe toţi".

Posted

Dorinel Munteanu: "Am dominat, dar n-am putut sa castigam"

Dorinel Munteanu, antrenorul Otelului Galati, regreta ca echipa sa nu a castigat partida cu CS Mioveni. "Am avut foarte multe ocazii, dar n-am reusit sa inscriem. Am dominat, dar n-am putut sa castigam. Sper sa ne ragasim si cu Benfica sa scoatem un egal sau o victorie. Este obositor sa jucam din trei in trei zile, dar asta e, nu avem ce sa facem", a spus Munteanu la Digi Sport.

sport365.ro

Posted

Dorinel Munteanu: "Am dominat, dar n-am putut sa castigam"

"Am avut foarte multe ocazii, dar n-am reusit sa inscriem. Am dominat, dar n-am putut sa castigam", a spus Munteanu la Digi Sport.

... = neputinta...

Dar o sa batem Benfica !