Jump to content

Gălăţeanca Andreea Dicianu, locul 2 la Miss Teenager România


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţeanca Andreea Dicianu, locul 2 la Miss Teenager România

Câstigatoarea concursului de frumusete pentru adolescente Miss Teenager România este Diana Codruta Dinu din Buzau, în vârsta de 17 ani. Diana Codruta Dinu va reprezenta România la competitia internationala Miss Teenager Universe 2011, care va avea loc pe 9 octombrie în Guatemala.

Locul al doilea a fost ocupat de Andreea Dicianu (16 ani) din Galati, iar locul al treilea i-a revenit concurentei Andra Budacu (16 ani) din Bucuresti.

Concursul este organizat de Rita Muresan.

mediasinfo.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Andreea Dicianu, locul II la Miss Teenager Romania 2011

* Gălăţeanca a preferat să muncească în Spania decât să participe la emisiunea "Next Top Model"

Ambiţie, frumuseţe, naturaleţe, inteligenţă, atitudine, aceasta este reţeta de succes care a adus-o pe Andreea Dicianu pe podiumul unui prestigios concurs de frumuseţe, Miss Teenager Romania 2011, şi în atenţia unui designer celebru, Rita Mureşan. Frumoasa a împlinit 18 ani, învaţă în clasa a XII-a la Liceul „Elena Doamna” şi ţinteşte cu mult curaj către Miss Universe. Viitorul Andreei este legat fie de jurnalism sau de modeling şi design vestimentar.

Conştientă de ceea ce este mai important pentru ea, Andreea a spus „pas” emisiunii „Next Top Model” by Cătălin Botezatu, pentru a participa la proiectul şcolar „Leonardo da Vinci”. Trei săptămâni a muncit într-o patiserie din Valencia, dar a şi vizitat obiective minunate din Spania.

Preferata juriului

Andreea Dicianu a ajuns în această industrie a frumuseţii anul trecut, când a participat la primul sezon al concursului Miss Teenager Romania, organizat de celebrul designer Rita Mureşan. Atunci s-a clasat a cincea. Tocmai asta a ambiţionat-o să vină şi anul acesta. „Tata a văzut reclama la televizor şi mi-a spus să încerc. Dintr-o joacă, a devenit ceva serios. În spatele unui concurs de miss este multă muncă: coregrafie, repetiţii.

Am fost încurajată de părinţii mei, şi îi asigur şi pe ceilalţi părinţi că Miss Teenager este cel mai serios concurs de miss din România. Într-un concurs de miss contează aspectul fizic, dar şi inteligenţa, naturaleţea, frumuseţea interioară”, ne-a mărturisit Andreea Dicianu. Chiar dacă nu va reprezenta România la Miss Teenager Universe 2011 din Guatemala, aşa cum o va face câştigătoarea locului I, Diana Codruta Dinu, din Buzău, Andreea Dicianu este mulţumită de performanţa ei.

A fost favorita juriului format din Rita Mureşan, Cezara Dafinescu, Alin Gălătescu, Maria Păuna, Ema Dumitrescu – câstigătoarea Miss Teenager Universe 2010 şi a “Next Top Model”, Florin Munteanu, Ilinca Brânzei şi Cristian Zgabercea.

Model de viaţă

„O admir foarte mult pe doamna Rita Mureşan atât pentru ceea ce face, cât şi pentru ceea ce reprezintă în domeniul modei şi al concursurilor de frumuseţe. A avut grijă de noi ca o mamă. Şi este o mamă extraordinară, pentru că are două fetiţe frumoase şi inteligente. O consider un adevărat exemplu pentru tinerele din ziua de azi şi îi mulţumesc pentru susţinere”, ne-a spus Andreea. Tânăra se declară atrasă de o carieră în televiziune, dar şi de design vestimentar.

A dat „Next Top Model” pe Spania

Andreea ne-a povestit că a fost tentată să participe la emisiunea lui Cătălin Botezatu „Next Top Model”, dar a preferat să plece în Spania, în cadrul programului şcolar „Leonardo da Vinci”. „În această vară am fost la Valencia trei săptămâni, cu colegii, să muncim într-o patiserie. A fost cea mai tare experienţă a vieţii mele! Deşi pregătirea pe care o urmez este cea de tehnician analize laborator, am învăţat să fac pâine, covrigi, gogoşi. A fost greu la început, dar cum sunt muncitoare, îmi place să învăţ lucruri noi, îmi place să gătesc şi m-am pus pe treabă. Munceam 7 ore pe zi, iar după-amiaza aveam program turistic”, ne-a povestit Andreea.

Din Spania a venit cu o reţetă locală grozavă de gogoşi cu zahăr şi scorţişoară. Un deliciu!

Revenind la modeling, Andreea tocmai a primit o bursă la „The School Rita Muresan” – Şcoala Ritei Mureşan, unde va merge săptămânal şi abia aşteaptă să urmeze lecţii de actorie cu Cezara Dafinescu şi de design cu Rita Mureşan.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Gălăţeanca Andreea Dicianu, locul 3 la Miss International România 2013

Diana Tiron, din Huşi, va reprezenta România la competiţia internaţională de frumuseţe Miss International 2013, care se va desfăşura cel mai probabil în Japonia, în luna noiembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Diana Tiron a fost aleasă ca reprezentantă a României în urma finalei naţionale, organizată duminică în Curtea Domnească Piatra-Neamţ. Diana Tiron, în vârstă de 19 de ani, este studentă în primul an la Facultatea de design vestimentar din Bucureşti. Ea are 1,72 metri înălţime, dimensiunile ei fiind 85-62-90. În finala internaţională, Diana va concura cu peste 100 de candidate din tot atâtea ţări din lume.

Pe primul loc în competiţie s-a situat Diana Darie, din Arad, pe locul al doilea - Andreea Oprica, din Iaşi, iar pe locul al treilea - Andreea Dicianu, din Galaţi. Premiul de popularitate a fost primit de Cosmina Serb, din Mihăileşti, iar premiul "Geta Marin", de Tataru Gabriela, din Moineşti.

În total, în competiţia Miss International România 2013 au participat 14 concurente din mai multe oraşe ale ţării. Probele au fost cele clasice, iar concurentele au prezentat pe scenă costume de baie, rochii de seară şi rochii de mireasă.

Miss International se numără printre cele patru competiţii internaţionale de frumumuseţe majore, din punct de vedere al prestigiului şi importanţei evenimentului, pe lângă Miss Earth, Miss Universe şi Miss World.

gandul.info

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.