Jump to content

900 de gălăţeni şi-au luat concediu paternal


dcp100168

Recommended Posts

900 de gălăţeni şi-au luat concediu paternal

Potrivit informaţiilor furnizate de către directorul Agenţiei de Plăţi şi Prestaţii Sociale (APPS) Galaţi, Neculina Olimpia Ralea, circa un sfert din beneficiarii indemnizaţiei de creşterea copilului sunt reprezentanţi ai sexului tare.

Astfel, potrivit declaraţiilor directorului APPS Galaţi, la nivelul judeţului sunt în plată 4.098 de beneficiari ai indemnizaţiei de creştere a copilului, dintre care 900 sunt taţi. „Cei 900 de tătici au optat să renunţe la serviciu pentru a creşte copilul, aceştia primind indemnizaţia de creştere a copilului”, ne-a mai declarat Olimpia Ralea.

Pentru copiii născuţi după data de 1 ianuarie, indemnizaţia lunară e cuprinsă între 600 şi 3.400 de lei dacă se optează pentru concediul de creştere al copilului de 2 ani de zile, respectiv între 600 şi 1.200 de lei în cazul în care concediul de creştere al copilului este de 3 ani de zile.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.