Jump to content

Stan despre Becali: "Un bou care vorbeşte vrute şi nevrute"

Recommended Posts

Posted

Marius Stan despre Gigi Becali: "Un bou care vorbeşte vrute şi nevrute"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că Gigi Becali este "un bou care vorbeşte vrute şi nevrute" şi l-a acuzat pe finanţatorul FC Steaua că îi jigneşte pe oamenii pe care nu poate să îi cumpere, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Este un paradox, steliştii întrebau pe teren de ce jucăm cu atâta ambiţie, iar unii din tribune îi făceau pe ai noştri blatişti. De ce? Pentru că un bou vorbeşte vrute şi nevrute. Orice inepţie aruncă unul cu patru clase, imediat o dezvoltă toţi. Becali unde nu poate să cumpere, jigneşte. E clar că nu are cei şapte ani de acasă, în acei ani era pe câmp. Comentăm prea mult mârlăniile unui mârlan. Să-şi numere oile lui, nu mie soţiile", a declarat Marius Stan.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că nu vrea să-i răspundă lui Stan pe acelaşi ton. "Să fie sănătos, care e problema? Nu mă interesează declaraţiile lui. Nici nu le iau în considerare, am zis că nu mai răspund la jigniri şi aşa fac. Pur şi simplu, nu mă interesează. Şi apoi, Marius Stan e de talia mea să-i răspund? Ce să comentez? Vreau să-l iau pe Szekely şi dacă-i răspund, nu mai pot să-l iau pe jucător", a spus Becali.

Dupa ce patronul stelist l-a acuzat ca isi trimitea nevasta sa ii incaseze datoriile, oficialul Galatiului replica dur

Marius Stan: Gigi Becali, un bou si un marlan care jigneste pe cine nu poate cumpara

Un nou scandal pe scena fotbalistica romaneasca. Nu este vorba de un nou "caz bricheta", ci de un schimb dur de replici intre finantatorul stelist, Gigi Becali si directorul general al Otelului Galati, Marius Stan. Dupa ce, sambata, inainte de inceputul partidei Otelul-Steaua, Becali l-a acuzat pe Stan ca isi trimitea nevestele sa ia incaseze datoriile de la adversari, Stan iese la rampa si declara, intr-un limbaj mai putin ortodox, ca nu a castigat nici un ban "de pe urma lui Gigi Becali". Mai mult, galateanul il numeste pe Becali "finantatorul lui Mos Craciun, un patru clase care jigneste ce nu poate cumpara, un bou care isi permite sa jigneasca pe oricine si un marlan care in loc sa-mi numere sotiile mai bine si-ar numara oile".

Directorul general al Otelului Galati, Marius Stan, sustine ca, din contra, patronul stelist este cel care ii datoreaza bani. "Va fac o declaratie in premiera: este un individ care are sa-mi dea bani, nu eu am castigat 50.000 de euro de pe urma lui", a spus Stan, care a adaugat: "Decat sa-i cer bani acestui zero, mai bine ma tarai pe jos. Sa nu deschida cutia Pandorei acest mitocan vizavi de fotbalistul Daniel Balan, ca e foarte periculos", afirma Stan, citat de NewsIn.

Gigi Becali declara, sambata, inainte de fluierul de start al meciulului Otelul Galati-Steaua Bucuresti, incheiat cu scorul de 0-1, ca "galatenii aveau prima de cate 3.000 (de euro -n.r.), dar din milionul acela doar 3000 lua fiecare, restul nu-i lua echipa. E vorba de milionul de care vorbea presa, nu eu, ca eu nu stiu, dar am incredere ca presa stie exact. Restul banilor erau pentru campania electorala a lui Marius Stan, asa am auzit eu", afirma Becali.

Mai mult, patronul Stelei l-a acuzat pe oficialul galatean ca isi trimitea una dintre neveste sa ia bani de la adversare in locul sau, dar si ca toti jucatorii pe care Stan i-a adus la Galati ar fi fost sprijiniti de finantatorul din Ghencea, iar investitia respectiva nu a fost profitabila. "Sa nu uite ca din toate afacerile pe care le-am facut cu el am avut numai de pierdut. Sa nu-mi dea mie lectii de moralitate unul care in urma cu cativa ani isi trimitea nevasta sau amanta sa ia bani de la mine. Asta e barbat? Eu sunt crestin bun, dar daca o puneam sa faca si altceva? Si el, si Mihai Stoica sunt presedinti buni, vin de la Galati, dar macar Meme era barbat, nu isi trimitea nevasta sa ia banii. Asta e papagal", declara, sambata, patronul din Ghencea.

http://www.ziua.ro/news.php?id=5923&data=2008-04-21

Becali: "Eu de unde să ştiu că e nevasta lui"

Gigi Becali a explicat, la sport.ro, că a făcut unele afirmaţii jignitoare despre o femeie blondă într-o discuţie privată, fără să ştie că este înregistrat de presă şi că persoana despre care vorbea este soţia directorului general al clubului Oţelul, Marius Stan. Oficialul gălăţean a reacţionat, luni, la jignirile lui Becali, făcându-l "bou" pe acesta. "Îmi pare rău, normal că îmi pare rău. Eu de unde să ştiu că e nevasta lui. N-are rost să-i mai răspund jignirilor lui pentru că e normal după ce eu am jignit-o pe acea femeie. Pe lângă ce am spus eu, ce a spus el e o nimica toată. Eu, pentru că nu mi-am dat seama că presa mă înregistrează, nu mai am ce să zic, că are dreptate. A fost şi o mică răutate a mea. Eu cu Marius Stan, din punctul meu de vedere, cred că m-am împăcat. Era normal să spună şi el ceva, după ce am spus despre blonda aia. Oricine dacă era, răspundea. Nu vreau să mă mai cert cu el pentru că în primul rând nu e creştineşte, suntem în Săptămâna Mare, şi în al doilea rând, nu aş mai putea să negociez cu el pentru Szekely. Mi-a şi spus: «Vezi că am făcut o conferinţă de presă şi am spus nişte lucruri care te vor deranja». «Bă Marius, eu am spus de blonda, tu ai spus de mine, nu mă mai deranjează şi cu asta basta», i-am zis şi eu", a afirmat Becali.

Stan: Am cerut efectuarea testului antidoping pentru că steliştilor le cam luceau ochii de bucurie

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, luni, că a cerut efectuarea testului antidoping la meciul cu Steaua pentru că jucătorilor conduşi de Marius Lăcătuş "le cam luceau ochii prea mult de bucurie", transmite corespondentul MEDIAFAX. "Noi am comandat testul. Mi s-a părut că le cam luceau ochii prea mult de bucurie. Ăsta a fost motivul, am vrut să mă lămuresc. Dacă n-au niciun fel de vină de ce s-au ofuscat aşa de tare? Scopul nostru a fost ca acest joc să se dispute doar pe teren şi numai cu mijloace sportive. De unde atâta supărare, încrâncenare?, a spus Stan.

Căpitanul echipei gălăţene, Gabriel Paraschiv, a declarat că Oţelul nu trebuie să câştige partida din deplasare cu Gloria Buzău pentru a fi evitate toate speculaţiile. "Acum ce-ar trebui, să nu mai mergem la Buzău? Aşa cum spune presa, Buzăul e considerată Steaua 2, iar dacă o să câştigăm toată lumea va spune că ne recuperăm punctele cedate Stelei", a menţionat Paraschiv.

• 4 weeks later...
Posted

Marius Stan şi Gigi Becali au fost suspendaţi câte două luni şi amendaţi cu 12.000 de lei

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, au fost suspendaţi, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF, câte două luni şi amendaţi cu 12.000 de lei fiecare, ca urmare a jignirilor reciproce. Marius Stan a declarat, la data de 21 aprilie, că Gigi Becali este "un bou care vorbeşte vrute şi nevrute" şi l-a acuzat pe finanţatorul FC Steaua că îi jigneşte pe oamenii pe care nu poate să îi cumpere. "Este un paradox, steliştii întrebau pe teren de ce jucăm cu atâta ambiţie, iar unii din tribune îi făceau pe ai noştri blatişti. De ce? Pentru că un bou vorbeşte vrute şi nevrute. Orice inepţie aruncă unul cu patru clase, imediat o dezvoltă toţi. Becali unde nu poate să cumpere, jigneşte. E clar că nu are cei şapte ani de acasă, în acei ani era pe câmp. Comentăm prea mult mârlăniile unui mârlan. Să-şi numere oile lui, nu mie soţiile", a declarat Marius Stan.

Posted

Urat, dar macar i-a spus-o lui Jiji intr-un limbaj pe care acesta din urma l-a priceput. Doar nu era sa incerce si el cu vorba frumoasa si elevata ca Alex Stefanescu... :d

• 2 weeks later...
Posted
daca vezi ca cineva se ia de mama ta sau de sotia ta, cum reactionezi ????

Dau cu piatra ca nu's in stare sa fac ceva mai inteligent, nu? :P

Posted

Daca m-ai cunoaste atat de bine cristiano, daca ai sti cum arat si ce fac eu, ai constata ca nici Gigi Becali, nici Stan nu sunt modelele de oameni pe care le urmez eu in viata. Si nu e vorba nici de dat cu piatra, nici de luat apararea aici. Daca Stan era mai inteligent, il dadea in judecata pe Becali. Dar dupa cum spuneam, faptul ca s-a exprimat la fel de "frumos" in presa denota ca nu sunt departe unul de celalalt, si ca e de mirare ca actioneaza la fel, desi provin din medii diferite...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.