Jump to content

Pleacă Boldea şi Resmeriţă din PDL?


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Pleacă Boldea şi Resmeriţă din PDL?

Surse neoficiale indică faptul că săptămâna care începe va fi una destul de furtunoasă pentru PDL, din cauză că deputatul PDL Mihail Boldea, şi inspectorul şcolar general, Doruleţ Resmeriţă ar pleca din partid.

„Doamne fereşte!, nu plec decât dat afară din partid!”, a răspuns, clar, acesta din urmă.

În ceea ce îl priveşte Mihail Boldea (care nu a putut fi contactat telefonic), se pare că deputatul – care şi-a făcut, în ultimele luni, un obicei din a critica oficial partidul – va demisiona şi îşi va impune o anumită perioadă de independenţă, după care s-ar putea îndrepta către UNPR, un partid care începe să îşi îngroaşe rândurile cu diferiţi lideri din alte partide, nemulţumiţi că nu se mai regăsesc pe viitoarele liste pentru alegerile de anul viitor.

Deja mai mulţi primari PC din judeţ au optat pentru acest partid şi nu puţine voci indică acelaşi partid ca variantă şi pentru susţinerea politică a lui Eugen Chebac, în încercarea acestuia de a obţine un nou mandat la preşedinţia CJ Galaţi.

Scenariul politic – neoficial - care apare în acest caz indică faptul că, la un moment dat, UNPR va realiza o alianţă cu PDL, în urma căreia cele două partide şi-ar stabili candidaţi comuni.

O variantă pe care preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Marius Necula o respinge: „la Galaţi, dar sunt sigur că şi la nivel naţional, UNPR nu va avea candidaţi comuni cu ai PDL. PDL probabil că va coagula tot ce a mai rămas forţă de dreapta într-o Mişcare Populară, sub care va şi merge în alegeri”.

Întrebat cum va reacţiona la posibila plecare a membrilor din PDL, Necula a răspuns: „probabil mă voi zgudui de plâns când vor pleca”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.