Jump to content

Deputatul Mihail Boldea a demisionat din PDL


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Deputatul Mihail Boldea a demisionat din PDL

Deputatul Mihail Boldea a spus adio PDL. În această dimineaţă el şi-a depus demisia la sediul filialei judeţene a PDL, înmânând-o secretarei, singura care se afla la datorie la acea oră. O copie a documentului va fi depusă şi la Biroul Permanent al partidului, la Bucureşti.

Deputatul ne-a declarat va rămâne o vreme independent, apoi se va orienta în funcţie de şanse, de oportunităţi şi de uşile deschise, către un alt partid, nu neapărat la UNPR. Demisia nu îi afectează cu nimic mandatul de parlamentar. Cert este că îşi doreşte să rămână deputat în Colegiul nr. 9 şi din 2012.

Boldea s-a înregimentat în PDL în 2004 şi de-a lungul timpului a fost preşedintele organizaţiei de tineret, vicepreşedinte al organizaţiei municipale, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PD Galaţi şi viceliderul grupului din Camera Deputaţilor până în februarie 2011.

Motivul pentru care Mihail Boldea a renunţat la carnetul de partid nu este unul necunoscut. Deputatul a atacat în repetate şi numeroase rânduri conducerea PDL de la Galaţi şi pe şeful Emil Boc. „Democraţia a murit în Organizaţia Judeţeană a PDL Galaţi. Organizaţia este un partid al surdo-muţilor”, ne-a declarat Mihail Boldea.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

O nouă demisie în PDL

Deputatul PDL Mihail Boldea a demisionat, luni, din partid, susţinând că în organizaţia din care făcea parte, cea de la Galaţi, nu mai există democraţie, el precizând că pentru o vreme va activa ca independent, dar că ia în calcul şi orientarea către alte formaţiuni politice, potrivit Mediafax.

"În acest moment, în organizaţia de la Galaţi nu mai există democraţie. De vreme bună, aici se poartă un dialog al surdo-muţilor. De fapt, eu am încetat să activez în adevăratul sens al cuvântului încă din luna aprilie a acestui an. Am discutat şi cu cei 7.800 de susţinători ai mei, membri de partid, oameni care m-au votat şi care au decis să demisioneze la rândul lor sau să îşi înceteze efectiv activitatea în partid", a declarat Boldea.

El a precizat că va rămâne deocamdată independent, dar că ia în calcul orientarea către alte formaţiuni politice şi că va susţine în Parlament doar acele iniţiative în care crede.

Mihail Boldea, de profesie avocat, a intrat în PDL în anul 2004 şi a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul filialei locale a PDL de la Galaţi.

El a fost preşedintele organizaţiei de tineret, vicepreşedinte al organizaţiei municipale, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PDL Galaţi şi viceliderul grupului din Camera Deputaţilor până în februarie 2011.

Acesta a intrat de mai multe ori în conflict cu conducerea locală a partidului, dar a făcut şi câteva declaraţii împotriva conducerii centrale, nemulţumit de felul în care este condus partidul.

romanialibera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.