Jump to content

Ţiganii din Iveşti, supăraţi că nu mai primesc ajutoare de încălzire


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ţiganii din Iveşti, supăraţi că nu mai primesc ajutoare de încălzire

Ţiganii din Iveşti, judeţul Galaţi, sunt revoltaţi de când au aflat că primăria nu mai are bani de subvenţii la căldură. Pirandele s-au dus chiar şi la primarul din localitate să se vaite că nu au cum să-şi mai încălzească toate camerele palatelor.

Mariana e o ţigancă din Iveşti, care locuieşte pe uliţa Stăneştilor, adică în “cartierul rezidenţial” din sat, plin de palate cu turnuleţe. Recent, femeia i s-a plâns primarului că se descurcă tot mai greu cu banii. “Mi-au luat suplimentele de alocaţie. Am trei copii şi primeam şi eu 50 de lei. Săptămâna trecută mi-au zis că nici bani de încălzire nu primesc, că am palat mare, are opt camere”, a declarat, nervoasă, femeia. Culmea, Mariana e supărată că multe familii cu adevărat sărace iau subvenţii, iar pe ţigani edilul a îndrăznit să îi trimită la muncă, să se strângă bani la buget. “Asta e descremenare!”, a concluzionat, supărată, ţiganca.

libertatea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.