Jump to content

Reprezentanţă BMW de 1,5 milioane euro, în zona Brăila-Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Reprezentanţă BMW de 1,5 milioane euro, în zona Brăila-Galaţi

Grupul Apan Motors a deschis oficial, ieri, un centru de reprezentare BMW în zona Brăila-Galaţi, investiţia în clădire şi echipamente fiind de pes-te 1,5 milioane euro, a declarat Ştefan Podaru, directorul executiv al companiei, citat de Agerpres. Complexul auto este situat între oraşele Brăila şi Galaţi, pe Şoseaua Dig, la o distanţă de ambele oraşe de aproximativ 15 minute de mers cu maşina, şi include primul service din zonă la standarde BMW.

Centrul este funcţional din luna august 2011, iar activitatea se desfăşoară pe o suprafaţă construită de 2.600 mp, cu un teren de 6.300 mp. Service-ul include şase posturi de lucru, din care trei posturi de mecanică, două posturi de diagnoză şi un stand de geometrie 3D.

"Grupul Apan a împlinit în acest an 20 de ani de activitate, din care 13 ani reprezintă experienţa în domeniul auto. Reprezentăm cu succes şase mărci auto în Galaţi şi Brăila. Divizia de maşini rulate a fost înfiinţată în 2006 şi a vândut până în prezent peste 3.000 de maşini second hand", a spus directorul executiv Ştefan Podaru.

Grupul are 372 de angajaţi, deţine nouă showroom-uri auto cu service-uri integrate, un centru de constatări daune, o firmă de brokeraj de asigurări şi a vândut peste 23.000 de maşini. Grupul Apan reprezintă mărcile BMW, Dacia, Renault, Nissan, Fiat şi Honda. În 2010, compania a vândut 809 automobile Dacia, 253 Renault, 71 Nissan, 80 Fiat, 76 Honda şi 673 de maşini rulate, având o cotă de piaţă locală pentru maşini noi de peste 35%. Vânzările în primul semestru din 2011 la nivel de grup au fost de 1.028 unităţi.

În 2010, cifra de afaceri a fost de 15,2 milioane euro, iar în primele şase luni din 2011 - de 7,31 milioane de euro. Pentru 2011, grupul estimează vânzări de 2.200 de unităţi, în creştere cu 12%, şi o creştere a cifrei de afaceri de 15%.

bursa.ro

Link to comment
Share on other sites

Show marca Radu Mazăre la lansarea BMW - Apan Motors Brăila

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut spectacol la inaugurarea oficială a dealerului BMW - Apan Motors Brăila, situat la ieşirea din municipiu, lângă şoseaua dig Brăila-Galaţi. Evenimentul a avut loc în seara zilei de joi, 22 septembrie, iar în prim-plan s-a aflat noul model BMW Seria 1. În punctul culminant al unui moment artistic susţinut de actori ai teatrului "Maria Filloti", bolidul a pătruns în forţă în salonul auto făcând ţăndări un geam, spre surprinderea generală a asistenţei. Invitaţii s-au calmat, însă, repede, când şi-au dat seama că nu a fost un accident, ci un spectacol regizat, cu primarul Mazăre în rolul principal. Acesta a coborât de la volanul super-maşinii, relaxat şi cu chef de distracţie, fiind acompaniat de trei domnişoare blonde.

Complexul integrat BMW de la Brăila, ce cuprinde atât un centru de vânzări maşini noi şi second-hand cât şi un service modern, funcţionează pe o suprafaţă construită de 2.600 metri pătraţi şi un teren adiacent de 6.300 mp. Investiţia în clădire şi echipamente depăşeşte 1,5 milioane de euro.

Noul BMW Seria 1 este dotat cu tehnologia de ultima oră BMW TwinPower Turbo. În plus, este prima maşină de clasă compactă care poate fi echipată cu o cutie automată de opt trepte. De asemenea, noul Seria 1 a fost reviziuit şi la capitolul suspensie şi sistem de frânare, fiind dotat cu sistem iDrive, optimizat şi poziţionat ergonomic pe consola centrală, cu ecran de 6,5 sau 8,8 inch, precum şi cu sistem Adaptive Headlight, oferit împreună cu faruri xenon, ce adaptează intensitatea luminii în funcţie de viteza şi raza de virare.

obiectivbr.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.