Jump to content

Auraş Braşoveanu îl acuză pe Marius Stan


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Auraş Braşoveanu îl acuză pe Marius Stan: "A luat bani la transferul lui Bourceanu"

* Preşedintele clubului Dunărea Galaţi spune că preşedintele Oţelului a "pitit" 300.000 de euro.

Tot mai multe voci din fotbalul românesc vorbesc de faptul că preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, ar urma să intre în vizorul DNA. Ionel Borş, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Oţelul Galaţi, a declarat că procurorii anticorupţie nu au făcute vizite la club. "Din ce ştiu eu, nu au fost astfel de demersuri", ne-a precizat Ion Borş. Însă, cu toată liniştea de la Galaţi, Consiliul de Administraţie al Oţelului a cerut un audit financiar pentru a se verifica modul în care s-a cheltuit bugetul clubului.

Preşedintele clubului Dunărea Galaţi, Auraş Braşoveanu, spune că Marius Stan a ascuns în acte o sumă de 300.000 de euro la transferul lui Alexandru Bourceanu de la Oţelul la Poli Timişoara. "Am vrut să facem plângere penală, pentru că discutasem cu cei de la Poli, care în primă fază au recunoscut că au plătit un milion de euro pentru transferul lui Bourceanu, dar în acte a fost trecută suma de 700.000 de euro. Chiar şi domnul Marian Iancu, preşedintele de la Poli, a declarat public acest lucru. Însă, când a trebuit să probăm, cei de la Timişoara au dat înapoi", a spus Braşoveanu.

evz.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.