Jump to content

Locuitorii din cartierul Siret vor vota la Brăila!

Recommended Posts

Posted

Locuitorii din cartierul Siret vor vota la Brăila!

Disputa care persista, în continuare, între Brăila şi Galaţi, privind cele o mie de hectare, îi afectează pe cei care locuiesc în cartierul "Dimitrie Cantemir” (Siret). Mulţi dintre aceştia nu au acte de stare civilă şi se plâng că lipsa lor îi împiedică să-şi rezolve diversele probleme familiale. În acelaşi timp, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat recent că locuitorii din cartierul "Dimitrie Cantemir” pot vota, la alegerile din aceasta vară, la Brăila. Acesta a precizat că, dacă nu şi-au făcut mutaţie, aceasta se va face la Brăila. “Actele de stare civilă sunt eliberate de autoritatea competentă, în speţă Brăila. De la Siret încoace, teritoriul este al nostru. Noi eliberăm cărţile de identitate, permisele de conducere, inclusiv autorizaţiile de construcţie. Noi nu avem nimic cu gălăţenii, am spus asta de atâtea ori. Chiar am prieteni din Galaţi cu care mă înţeleg foarte bine, mai puţin cei care sunt acum puşi pe nişte scaune. Ei sunt plătiţi din bani publici şi trebuie să respecte legea, nu după cum spun anumite persoane”.

Posted

Locuitorii din Cartierul "Dimitrie Cantemir" ( nu "SIRET") sunt GALATENI si vor vota in orasul in care isi au deja buletinele !!! Chiar daca acel cartier nu e al nimanui ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.