Jump to content

Au început pomenile electorale

Recommended Posts

Posted

Au început pomenile electorale

Câteva sute de pungi cu mâncare şi băutură, inscripţionate cu sigla Partidului Conservator, au fost împărţite, marţi, de reprezentanţii filialei, în spatele sediului organizaţiei judeţene din centrul municipiului Galaţi, liderii locali ai PC susţinând că acţiunea nu are caracter electoral. Fiecare pungă oferită de PC Galaţi conţinea un cozonac, o sticlă de suc de jumătate de litru, o lumânare, un iepuraş de ciocolată, un ou de ciocolată, o cutie cu bomboane, o sticlă de vin şi o pungă de saleuri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Acţiunea a avut loc marţi la prânz, pachetele dintr-un camion fiind încărcate în mai multe maşini personale sau aparţinând unor instituţii locale conduse de reprezentanţi ai PC Galaţi. Printre cei care s-au ocupat de distribuirea pachetelor s-au numărat angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public Galaţi sau ai Transurb, compania locală de transport local, ambele conduse de lideri conservatori. Întrebat de ce împart sacoşe inscripţionate cu sigla partidului, Eugen Durbacă, preşedintele PC Galaţi şi al Consiliului Judeţean, a spus că este un demers ce-i vizează pe bătrâni şi nu are un caracter electoral. "Începând de acum trei ani de fiecare sărbătoare de Paşte, de Sf. Maria, dăm cadouri la pensionarii care au venituri mici şi în special la pensionarii din Partidul Conservator. Dacă pe traseu întâlnesc şi alţi pensionari, chiar dacă nu sunt de la Partidul Conservator, primesc şi ei. Echipele care se deplasează acasă la pensionari sunt din Partidul Conservator", a declarat Durbacă, propus de PC să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi. Întrebat cine suportă cheltuielile, preşedintele PC Galaţi a răspuns: "Eu şi colegii mei, dar în special eu. Am dat destul de mult, dar nu pun la socoteală pentru că aceste cadouri nu se măsoară în bani. Este atenţia pentru oamenii respectivi. Maşinile cu care se face transportul sunt ale membrilor Partidului Conservator. Nu ştiu ce produse sunt în sacoşe, eu am dat banii. Nu folosim nicio maşină de la nicio unitate pe care să n-o plătim", a mai spus Durbacă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.