Jump to content

Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti 1-1


dcp100168
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Dorinel Munteanu: „Meciul cu Astra trebuie să fie un nou început pentru noi”

Antrenorul echipei campioane a declarat, astăzi, că partida din Liga I contra celor de la Astra Ploieşti este mai importantă decât cea cu Manchester United, din Liga Campionilor.

„Chiar dacă se apropie meciul cu Manchester, campionatul este primordial pentru noi. Nu voi menaja nici un jucător, ne trebuie toate cele trei puncte din meciul cu Astra, avem mare nevoie de rezultate pozitive. Acest meci trebuie să fie un nou început pentru noi”, a declarat Dorinel Munteanu.„Munti” va avea tot lotul de jucători la dispoziţie pentru acest meci, excepţie fiind doar Chavez, care s-a accidentat la meciul amical de sâmbăta trecută cu FC Tiraspol.

Partida Oţelul – Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 10-a din Liga I, va avea loc la Galaţi, vineri seară, cu începere de la ora 21.30.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

* Chinul continuă pentru campionii României, cu toate că înaintea partidei de aseară s-a vorbit despre un nou început * Oţelul măcar a jucat cu mai mulţi atacanţi pe teren, dar n-a fost în stare să conserve golul marcat de Punosevac * Este incredibilă transformarea celei mai bune formaţii din ţară în sezonul 2010-2011!

OŢELUL GALAŢI – ASTRA PLOIEŞTI 1-1 (1-1)

Meci disputat aseară în etapa a X-a a Ligii I;

Stadionul „Oţelul” – 5.000 de spectatori;

Au marcat: Punosevac 40’ / Fatai 45+1’;

Cartonaşe galbene: Iorga 16’, Râpă 30’, Perendija 33’, Frunză 77’, Neagu 86’ / Fatai 33’, Goian 85’, Seto 87’;

Echipele utilizate:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Filip (54’ Pena), Giurgiu – Iorga (46’ Antal), Punosevac (75’ Paraschiv), Frunză. Antrenor: Dorinel Munteanu.

ASTRA: S. Lung jr. – Mihalache, Găman, Goian, J. Morais – Seto, N’Doye – Strătilă (70’ Rusu), Băjenaru, Udoji (20’ Stan) – Fatai (83’ Miranda). Antrenor: Marius Şumudică. Antrenor: Marius Şumudică.

Au arbitrat: Emil Voicu (Bacău) – Ovidiu Artene, Daniel Hulubei (ambii din Vaslui). Rezervă: Ionel Ivan (Brăila).

Generozitatea lui Şumudică

Un nou sistem, un nou început. Astfel şi-a dorit Dorinel Munteanu să atace aseară Astra, formaţie pe care o învingea în ultima etapă a campionatului care şi-a exilat trofeul la Galaţi. Pe banca ploieştenilor nu se mai afla, însă, prietenul său Tibi Selymeş, ci zvăpăiatul Marius Şumudică. De fapt, nici el, căci ex-rapidistul a încercat starea de agregare intitulată suspendare, urmărind jocul din tribună. „Şumudică o are mică”, i-au strigat câţiva dintre fanii gălăţeni, mai mult pentru amuzament, nu ca să-l instige pe Şumi. Şi pentru că era nevoie de o dovadă, mulţi dintre plătitorii de bilete de lângă Tribuna Zero a arenei din Ţiglina III s-au fotografiat în pauză cu tehnicianul. Aşadar, n-o avea chiar mică antrenorul Astrei. Generozitatea.

Păcat de golul lui Punosevac…

Pe teren n-au fost la fel generoşi „astralii”. Nu uitaseră probabil de acea corecţie de pus în ramă pe care le-o administraseră „oţelarilor” în Braşov (n.r. – scor 4-1), şi s-or fi temut de vreo răzbunare. Frigul neaşteptat pentru această perioadă a anului i-a încălzit destul de greu pe fotbalişti. Prima fază reală de spectacol a picat în minutul 40, atunci când un triunghi de pase pe care în primăvară îl vedeam destul de des la Giurgiu şi compania a generat o super-pasă pentru perseverenţa lui Punosevac. Sârbul a continuat până la contactul cu portarul Lung jr., care îl aştepta prea sigur pe el pe linia de 16 metri, şi, scăpat singur cu poarta goală, n-avea cum să mai rateze.

Trei-patru atacanţi, dar degeaba

Eliberaţi de reuşita ex-iugoslavului din avanposturi, „oţelarii” s-au răcit şi, pe drumul spre vestiare, au încasat un gol caraghios, Fatai împingând balonul în aţe după un corner anesteziant (45+1’). Ce facem? S-au întrebat atât oamenii din tribune, reîndrăgostiţi parcă de sportul-rege (şi ei aveau nevoie de un restart, nu-i aşa?), dar şi Dorinel cu stafful său. Mai ales că vizitatorii au tras de timp încă de la intrarea în oraş. Ca niciodată de când este la Galaţi, Neamţul a atacat cu trei sau chiar patru guri de foc, dar n-a putut schimba şi impresia că reprezentanta României în Champions League este la cota de avarie. Sincer, nici nu vreau să mă gândesc la meciul de marţi, cu Manchester…

http://www.viata-libera.ro/sport/23133-continua-agonia-la-otelul-doar-1-1-cu-astra-ploiesti

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.