dcp100168 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Etapa a XI-a, duminică, 23 octombrie: FCM Târgu Mureş - Oţelul Galaţi, ora 21.00, Digi TVArbitri: Istvan Kovacs - Adrian Ghinguleac, Dorin Mudura - Cristian Sava. Observatori: Gheorghe Miose, Emeric Dembrovski.
dcp100168 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Jucătorii Oţelului nu vor să se prezinte la meciul cu FCM Târgu MureşAntrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, ca este posibil ca formatia sa sa nu se prezinte la meciul de sambata, din deplasare, cu FCM Targu Mures, contand pentru etapa a XI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu pot sa antrenez o echipa nemultumita. Munca noastra nu este rasplatita si este inadmisibil ca jucatorii mei sa vina zilnic la mine si sa ma intrebe cand isi primesc banii pentru castigarea campionatului si a Supercupei! Este posibil sa nu jucam maine, este posibil orice, nici noi nu putem astepta la infinit", a declarat Dorinel Munteanu.Surse din cadrul clubului sustin ca, desi in contul gruparii a intrat o prima transa din banii de la UEFA, Consiliul de Administratie al gruparii nu a aprobat inca prima promisa jucatorilor de directorul general, Marius Stan, pentru castigarea campionatului si a Supercupei. Fotbalistilor le-a fost promisa cate o prima in valoare de 100.000 de euro.Jucatorii echipei Otelul Galati se afla deja la Targu Mures.sport.roGreva la Otelul Galati!Jucatorii campioanei Otelul Galati au intrat in greva, vineri, ei amenintand ca nu se vor prezenta la meciul cu FCM Targu Mures, programat sambata. Cel putin asta anunta OnlineSport, sursa citata sustinand ca fotbalistii sunt nemultumiti pentru ca nu au primit nici acum primele promise pentru castigarea titlului.De ce au reactionat acum? UEFA a virat, la inceputul saptamanii, in conturile celor de la Otelul o prima transa din banii cuveniti pentru calificarea in Liga Campionilor. Automat, jucatorii au presupus ca isi vor primele sau macar o parte din ele, numai ca au avut parte de o surpriza uriasa. Conducerea Otelului nu prea are de gand sa achite bonusurile uriase, de 100.000 de euro de om, astfel ca jucatorii au intrat in greva.Sursa citata precizeaza ca directorul general al clubului, Marius Stan, cel care a promis aceste premii uriase, ar gira din umbra aceasta actiune de protest, el transmitandu-le jucatorilor ca nu isi vor primi banii si ca nu au ce face.Ramane de vazut acum daca Otelul va evolua sambata in etapa a 11-a din Liga 1, campionii riscand sanctiuni aspre in cazul in care nu se vor prezenta la meci.ziare.com
dcp100168 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Avancronica meciului FCM Târgu-Mureş - Oţelul GalaţiAntrenorul Tibor Selymes a declarat că are lotul decimat de accidentări, poate forma primul "11", însă va avea probleme cu rezervele. "Avem cam mulţi accidentaţi şi suspendaţi, dar asta este. Trebuie să încercăm să nu pierdem acest meci, deoarece este unul foarte important pentru noi", a spus Selymes.La meciul cu Oţelul, antrenorul mureşenilor nu va putea conta pe fotbalişti de bază ca Astafei, Vasilache, Ghionea, D.Matei, Cavalli, Celsinho, toţi accidentaţi, cărora li s-ar putea alătura şi Topic, care a contactat o răceală, apoi Ilyes, Szilagyi şi Subotici, suspendaţi, în timp ce Issa Ba şi Jamal Mohammed au probleme familiale.Echipa probabilă: Balauru - Vagner, E.Nicu, Iencsi, Gugu - Pădureţu, Bumba, Mohammed, Fl.Dan - Ruiz, Sg.Buş, Antrenor: Tibor Selymes; Accidentaţi: Astafei, Vasilache, D.Matei, Ghionea, Celsinho, Cavalli; Incerţi: I.Ba, Mohammed (au probleme familiare), Topić (are febră), Suspendaţi: Szilagy, Ilyeş, Subotić 9. Oţelul Galaţi 10 3 3 4 8-11 1214. FCM Târgu-Mureş 10 1 5 4 11-15 8Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu n-a mai ajuns la Galaţi după partida de Liga Campionilor cu Manchester United, din etapa a treia a Grupei C (scor 0-2). "Roş-alb-albaştrii" au plecat miercuri dimineaţă la Braşov, acolo unde s-au pregătit până vineri, când au plecat spre Târgu-Mureş.Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg.Costin, Sălăgeanu - Filip, Giurgiu, Neagu - L.Antal, S.Frunză - Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: -; Incerţi: L.Buş, G.Paraschiv; Suspendat: PerendijaFCM Târgu-Mureş - Oţelul Galaţi22.10.2011, Târgu-Mureş, Stadion: "Trans-Sil", ora: 21:00, live Digi TVArbitru: Istvan Kovacs (Carei)FCM Târgu-Mureş - Oţelul Galaţi este meci de X2. Oaspetii sunt favoriti in meciul de maine, nu pentru ca ar fi in forma foarte buna, ci pentru ca echipa gazda are trei titulari suspendati, sase jucatori accidentati si trei incerti. Echipa lui Selymes trece printr-o perioada proasta, reusind in ultimele sase etape sa castige doar 4p din 18 posibile. Nici jucatorii lui Munteanu nu sunt in forma, reusind in ultimele trei etape din Liga 1 sa castige doar 2p, ambele pe teren propriu cu Mioveni si Astra. In plus, in Liga Campionilor, "otelarii" au dupa trei etape 0p, aceasta "performanta" reusind-o inca doua echipe, Villarreal si Dinamo Zagreb. Meciul de maine are unele confuntari inedite. Antrenorii Tibor Selymes si Dorinel Munteanu sunt foarte buni prieteni, jucand impreuna la echipa nationala sau la Cercle Brugge, dar maine fiecare va dori sa castige. Va fi si un duel al fratilor Bus, Sergiu jucand atacant la FCM, iar Laurentiu mijlocas la Oţelul. Ambele echipe au nevoie de puncte, ardelenii pentru a iesi din zona retrogradarii, iar moldovenii pentru a urca in clasament, fiind deceptia primelor 10 etape. Va fi un meci destul de echilibrat, in care campioana ar trebui sa speculeze absentele din tabara adversarei sale si sa castige, in timp ce FCM nu poate spera la mai mult de un egal.romaniansoccer.ro
dcp100168 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Marius Stan asigura: "Jucatorii vor intra pe teren la meciul cu Targu Mures"Directorul general al gruparii Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, sâmbata, ca jucatorii antrenati de Dorinel Munteanu vor evolua în meciul cu FCM Târgu Mures, precizând ca este convins ca acestia îsi vor primi banii de la club saptamâna. "Sunt solidar cu jucatorii, dar cu siguranta vor intra în teren la meciul cu FCM Târgu Mures. Eu pot sa le promit ca cei care nu vor dori sa semneze vor avea de-a face cu mine si sunt convins ca saptamâna viitoare vor plati banii jucatorilor. "O prima transa din banii de la UEFA, 6,8 milioane de euro, au intrat în conturile clubului în urma cu 9 zile si nici pâna acum presedintele Consiliului de Administratie nu a semnat ca jucatorii sa-si încaseze primele pentru câstigarea campionatului si a Supercupei", a spus Stan.onlinesport.ro
dcp100168 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 FCM Târgu Mureş - Oţelul Galaţi 1-2 (0-0)54 - GOOOOOOOOOOOOOOLLLL OŢEEEEEEELUUUUUUUULLL!!! Este 0-1!!! CRISTIAN SÎRGHI înscrie după un corner de pe dreapta, balonul ajungând la el de la un adversar!!!55 - Gol pentru FCM Tg. Mureş. Este 1-1. S. Buş înscrie după o ciocnire a lui Grahovac cu Costin la 7 metri.58 - GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL OŢEEEEEEEELUUUUUUUUUULLL!!! Este 1-2!!! GABRIEL PARASCHIV marchează cu un şut din 6 metri, după o lovitură liberă executată de Sălăgeanu!!!otelul-galati.roFCM Târgu Mureş - Oţelul Galaţi 1-2Formaţia Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii I. Pentru FCM Târgu Mureş a marcat Buş '56, iar pentru Oţelul au înscris Sârghi '54 şi Paraschiv '58.0-1: Sârghi a reluat în poartă după un corner1-1: Buş profită de o ciocnire între Costin şi Grahovac şi reuşeşte egalarea1-2: Paraschiv "beneficiază" de o greşeală a apărării ardelenilor şi marchează după o centrare a lui Sălăgean în faţa porţii.FC Târgu Mureş: Balauru - Vagner (Diego Ruiz '68), E. Nicu, Iencsi, Topici (Celsinho '84)- Fl. Dan, Issa Ba, Bumba (Pădureţu '60), Gugu - Didi, Sg. Buş. Antrenor: Tibor SelymesOţelul: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg. Costin, Sălăgean - Neagu, Giurgiu - Ibeh (Paraschiv '50), Antal (S. Frunză '79), S. Ilie - Pena (Punosevac '90+2). Antrenor: Dorinel MunteanuCartonaşe galbene: E. Nicu '38, Topici '43, Didi '45, Gugu '58, Vagner '62, Celsinho '85, Ruiz '86 / Sârghi '28, Antal '41, Sălăgean '61, Giurgiu '72, Neagu '73, Grahovac '90+3Arbitri: Istvan Kovacs - Adrian Ghinguleac, Dorin Mudura - Cristian Sava. Observatori: Gheorghe Miose, Emeric Dembrovski.
dcp100168 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Dorinel Munteanu îi înţeapă pe adversari: "Ar trebui să ne respecte mai mult"Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, este mulţumit de evoluţia echipei sale în partida cîştigată cu 2-1 la Tg.Mureş şi crede că situaţia financiară de la club ar trebui rezolvată."Cred că rezultatul a fost unul corect. Adversarul ne-a pus presiune, dar am avut şi puţină şansă. În general, sînt mulţumit de cele 3 puncte. Marţi avem, la fel, o partidă în cupă cu Tg.Mureş şi trebuie să ne pregătim"."Băieţii au problemele lor, dar niciodată nu ne-am văitat. Noi trebuie să primim ceea ce merităm, nu înţeleg de ce se prelungeşte această situaţie. Echipa a uitat timp de 90 minute de problemă. Ştim că nu sîntem o echipă iubită, dar ar trebui să aibă mai mult respect"."Eu sper că prin aducerea unui nou şef la conducerea CCA, acesta să aibă mai mult curaj. Astăzi, orice contact s-a penalizat cu un cartonaş galben", a declarat Munteanu la conferinţa de presă.gsp.roTibor Selymes: "Arbitrajul a fost contra noastră, orice fault a fost numai pentru Galaţi"Tibor Selymes, antrenorul celor de la FCM Tg. Mureş, l-a acuzat pe Istvan Kovacs că a favorizat-o pe Oţelul în partida încheiată cu victoria gălăţenilor, scor 2-1. "Am şi vorbit înainte de meci că nu ne retragem la fazele fixe pînă nu loveşte mingea adversarul. Din păcate, am greşit la ambele goluri. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar eu am simţit că arbitrajul a fost contra noastră. Orice fault a fost numai pentru Galaţi. Am înţeles că şi Antal trebuia să primească şi cartonaş roşu. Sînt greşeli care ne costă foarte mult. Ca joc, nu am fost inferiori, din contră. Trebuie să se schimbe ceva în arbitraj, aştept ca Ion Crăciunescu să vină cu ceva nou, nu se mai poate aşa ceva. Vreau să îi scoatem pe Oţelul din Cupă. Nu e revanşă, avem nevoie de o victorie ca să ne redresăm", a spus Tibor Selymes la DigiSport Special.gsp.ro
dcp100168 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Crăciunescu îl desfiinţează pe Kovacs: "Trebuia să dea şase cartonaşe roşii la Târgu Mureş - Oţelul!"Ion Crăciunescu, noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut la Digi Sport analiza primelor şapte meciuri din etapa a XI-a a Ligii I şi a descoperit foarte multe greşeli ale fluieraşilor săi. Cel mai dur a fost însă cu Istvan Kovacs din Carei, care a arbitrat FCM Târgu Mureş - Oţelul Galaţi, 1-2.Şeful CCA l-a găsit pe Kovacs vinovat la nu mai puţin de şase faze în care atât jucători de la gazde, cât şi de la oaspeţi trebuiau eliminaţi de pe teren. "Kovacs Istvan trebuia să acorde şase cartonaşe roşii, câte trei de fiecare parte. Eu nu ştiu cum a gândit el, mai ales că la toate a fost aproape de fază şi nu are scuze. Probabil a vorba de o toleranţă a lui la intrările dure provenite din experienţa de fost jucător de fotbal. A plecat a doua zi de dimineaţa la un turneu de juniori organizat de FIFA în străinătate şi am vrut să-l sun să nu mai meargă după ce am văzut cum a arbitrat Târgu Mureş cu Oţelul. Când se întoarce vreau explicaţii de la el. Sunt şi eu foarte curios ce a fost în capul lui de s-a blocat în halul acesta", a afirmat Crăciunescu nervos.În cursul acestei săptămâni este foarte posibilă oprirea lui Istvan Kovacs de la delegări pentru etapa a XII-a.adevarul.ro
Recommended Posts