mambo Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 azi, in Moeciu, un politist gras, tiganos si cu barba imi face semn sa trag pe dreapta. ma conformez. - buna ziua, ag. pr. P. Florin, va rog sa-mi prezentati actele pt control - .......................... - de ce nu purtati centura? - pt ca abia am iesit din pensiunea X si ma opresc peste 200 m la restaurantul Y - asta nu e o scuza - ....................... - de ce umblati cu CI in asa hal de deteriorata? - pt ca la mine in oras intru in multe institutii si mi se solicita CI la poarta. daca nu mi l-ar cere nimeni, asa cum e in cazul dvs, ar fi aratat tipla. - ...................................... - ..................................... - ca sa nu va stric concediul dandu-va amenda pt nepurtarea centurii de siguranta, o sa va scriu un PV de amenda pt CI deteriorata, care este mult mai mica. imi inapoiaza permisul de conducere si pastreaza CI pt a completa PV-ul. eu raman la volan iar grasul se opreste la biroul sau, haionul portbagajului Loganului militienesc. dupa cca. 3-4 min imi face semn sa ma duc la el. ma conformez din nou. - conf. art. ..... din OUG ...... ati fost sanctionat cu amenda in valoare de 40 de lei cu achitare a 50% din valoare in 48 de ore lucratoare. in mom. urmator ii suna telefonul si urmeaza o convorbire de cca. 5 min. (lipsa de respect??). apoi: -d-le, daca n-as fi fost politiist, credeti ca ma mai suna cineva pe mine? - nu stiu... - va raspund tot eu la intrebare: nu ma mai suna nimeni domle. normal, cine si-ar dori sa sune un prost care nici macar politai nu este?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecaldura.ro Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Daca-i intrebi tabla inmultirii nu cred c-o stiu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatarra30 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Pana la urma de ce esti suparat ca ai luat amenda? sau ca are mobil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 sunt suparat pt ca ma trage la raspundere un prost Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard20 Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Eu ma intreb cum alearga grasii astia in caz ca trebuie sa urmareasca un hot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Nu alearga ca slabeste E ciudat numele topicului, cica politistii prosti, dar sunt si alfel ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Sa stii ca mai sunt si baieti orientati, care incearca sa-si faca treaba corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts