Jump to content

Gata cu „all inclusive”?


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gata cu „all inclusive”?

Zecile de mii de români care vor să-şi petreacă vacanţele în Bulgaria sau în alte state care practică, pentru turişti, sistemul „all inclusive” ar putea primi o grea lovitură.

Şi asta deoarece Comisia Europeană intenţionează să interzică hotelurilor să le ofere turiştilor cazare pe sistemul „all inclusive”, scria zilele trecute, citând surse din ministerul bulgar al mediului, cotidianul sofiot „Monitor”, preluat de Agerpres. Motivul invocat de Comisia Europeană este că prin „all inclusive” se irosesc multe produse alimentare care se oferă în timpul meselor, dar nu se consumă şi până la urmă ajung la gunoi.

Din acelaşi motiv ar urma să fie interzise şi ofertele promoţionale cu produse alimentare din supermarketuri, scrie cotidianul din Sofia. Datele statistice ale Comisiei Europene arată că numai în Viena, în fiecare zi, se aruncă pâine cât ar fi de ajuns pentru 200.000 de africani.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Pai interzic all inclusiv si ofertele promotionale dar daca nu exporta painea si celelalte alimente in Africa, ce rezolva? ABSOLUT NIMIC!

economia la cantitatea de manarea aruncata, duc la reduceri de cheltuieli si, implicit, la reducerea pretului alimentelor pe piata.

pe de alta parte, apreciezi ca in europa nu sunt suficienti muritori de foame??

Link to comment
Share on other sites

Cum era vorba aia: "nu-s frizer, dar v-as rade pe capete cand va indopati de caviar la summit-uri pe tema foametei".

Daca nici asta nu e o lovitura directa in inimioara Greciei, mama turismului de genul asta, atunci care naiba mai e? Dar cum ramane cu alimentele pe care romanii, bulgarii sau toti ceilalti fraieri din UE le arunca an de an, stricate, din cauza sistemului "inteligent" al cotelor de piata din UE si al piedicilor puse la export pentru fraierii de rand? Cum ramane cu rosiile si castravetii, laptele si pepenii romanilor de anul asta? Acolo nu mai e risipa, nu..?

Nimic nu duce la reducerea cheltuielor si implicit la reducerea pretului alimentelor pe piata, Legumix. Interesele celor mari sunt singurele care modifica acesti parametri, indiferent de cati muritori de foame ar exista in Europa si in lume.

Edited by riaji
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.