Jump to content

RCA Constanta Asigurari!


RCA Constanta
 Share

Recommended Posts

Echipa RCA Constanta reprezinta interesele clientilor in relatia cu societatile de Asigurari partenere atat in procurarea politelor de Asigurare necesare cat si in procesul de rezolvare a daunelor.

Scopul principal al activitatii noastre este acela de a va ajuta sa alegeti cel mai bun RCA pentru dumneavoastraprin afisarea pe www.rcaconstanta.ro Tarife RCA corecte de la toate companiile de asigurari partenere printr-un Calculator RCA (Allianz Tiriac, Asirom, Astra, Bcr, Carpatica, Euroins, Generali Romania (Generali Asigurari + Ardaf), Groupama, Omniasig, Uniqa). In plus, echipa RCA Asigurari va consilieaza si va ofera un set de informatii privind pasii pe care ii aveti de urmat in cazul unui accident, un minim set de intrebari si raspunsuri la intrebari generale despre Asigurare RCA, centrele de dauna pe raza orasului Constanta cat si posibilitatea verificarii in baza de date CEDAM a valabilitatii politei RCA Auto.

Principiul pe care se bazeaza echipa Asigurare Auto in colaborarea cu clientii este acela ca atunci cand clientul este multumit de Asigurare Auto RCA aleasa, cu siguranta se v-a intoarce la noi pentru o noua oferta RCA Ieftina actualizata care sa I se potriveasca.

De ce ofertele RCA Ieftin sunt cele mai bune?

- Preturi RCA calculate in timp real, fiind preluate direct de pe serverele societatilor de asigurare;

- Modalitati de plata: On Line cu card Visa, Mastercard sau Maestro (nu sunt percepute comisioane/tranzactie de la detinatorii cardurilor), cash;

- Asigurari Ieftine nu percepe taxe de livrare in Constanta sau in

alte orase din Romania;

- Dupa confirmarea si achitarea comenzii veti primi o copie a

politei RCA pe e-mail de care va puteti folosi pana primiti originalul;

- rcaconstanta.ro colaboreaza numai cu companii de asigurari

autorizate.

www.rcaconstanta.ro este gestionat de S.C. Safe Insurance Solutions S.R.L., companie infiintata in anul 2009 si autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub Nr. RAJ-230734/29.09.2009.

Datele de identificare S.C. Safe Insurance Solutions S.R.L.: societate cu raspundere limitata cu sediul in Constanta, Bdul. 1 Decembrie 1918, Nr. 27, Bl. L30, Sc. C, Et. Parter, Ap. 2, avand capitalul social de 200 RON si fiind inmatriculata la Registrul Comertului sub Cod Unic de Inregistrare: 26018206, si Numar de Ordine J13/2084/2009.

Date de contact:

Telefon fix/fax: 0241.55.77.77

Mobil: 0730 RCA CTA (0730.722.282)

Mobil: 0723.926.822

Mobil: 0762.379.578

Mobil: 0755.957.298

E-mail: rca[at]rcaconstanta[dot]ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.