dcp100168 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Luminiţa Nichita şi Romeo Zamfir, profesorii anului 2011Conducerea ISJ a organizat şi ieri, de Ziua Internaţională a Educaţiei, tradiţionala premiere a cadrelor didactice cu rezultate deosebite. Peste 100 de profesori au primit diplome, deşi nu toţi şi-au permis să-şi lase cursurile şi elevii şi să apară la rampă, pentru aplauze.Momentul cel mai emoţionant a fost desemnarea celor doi „profesori ai anului”: Luminiţa Nichita – directoarea Colegiului de Industrie Alimentară „Elena Doamna” şi Romeo Zamfir - şeful catedrei de matematică de la „Vasile Alecsandri”.Luminiţa Nichita chiar a fost luată prin surprindere de această nominalizare şi, emoţionată şi modestă, a declarat că n-a făcut nimic mai mult decât ceea ce trebuia: „De fapt, nici nu ştiu dacă am făcut tot ce trebuie. M-am pregătit să devin inginer, dar am ajuns din întâmplare profesoară, în 1981. După atâţia ani, mi-am dat seama că n-aş fi putut face nimic mai bun. Diploma aceasta e o sumă de realizări, pentru că eu n-aş fi putut face nimic din toate acestea, dacă nu m-ar fi ajutat toţi angajaţii liceului”.Profesor de matematică, Romeo Zamfir a vorbit puţin, după ce a privit cu surprindere diploma: „Mi-am dorit să fiu profesor de la terminarea liceului. În fiecare zi, încerc să-mi fac meseria.”viata-libera.ro
Guest Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Si care au fost criteriile? pentru acordarea gradatiei de merit am vazut pe ISJ Gl ca existau profesori cu un punctaj mai mare ca al cucoanei.
Recommended Posts