Jump to content

CSU Metal a câştigat "Cupa României" la volei feminin


dcp100168

Recommended Posts

Turneul final al "Cupei României" la volei

În această seară a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor turneului final al "Cupei României" la volei feminin, competiţie care se va disputa miercuri şi joi la Sala "Siderurgistul". Sorţii au hotărât ca în prima semifinală CSU Metal Galaţi să întâlnească pe Dinamo Bucureşti (miercuri, de la ora 18,00), urmând ca în deschidere să joace Volei 2004 Constanţa şi Ştiinţa Bacău (ora 15,00). Joi, în ziua a doua a turneului final, se vor întâlni echipele învingătoare, în finala mare (ora 18.00) şi cele învinse, pentru locurile III-IV (ora 15.00).

Link to comment
Share on other sites

CSU Metal şi Ştiinţa Bacău, în finală

Echipele CSU Metal Galaţi şi Ştiinţa Bacău se vor întâlni în finala Cupei României la volei feminin, după ce s-au impus în partidele din semifinale, disputate miercuri, în cadrul turneului de la Galaţi. Ştiinţa Bacău a învins, cu scorul de 3-0 (20, 15, 18), formaţia Volei 2004 Constanţa, în timp ce CSU Metal Galaţi a trecut, tot la zero, de Dinamo Bucureşti. Gălăţencele au dominat clar şi s-au impus în numai 70 de minute, cu scorul de 3-0 (18, 22, 17). Învingătoarele au jucat în alcătuirea: Maja Ognjenovici, Tatiana Liulenova, Nneka Onyejekwe, Alina Albu, Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici (Daiana Mureşan) - Alexandra Trică.

Finala competiţiei va avea loc joi, de la ora 18.00, iar meciul pentru locurile 3-4 este programat de la ora 15.00.

Link to comment
Share on other sites

CSU Metal Galaţi a câştigat Cupa României la volei feminin

Echipa CSU Metal Galaţi a câştigat, joi, Cupa României la volei feminin, după ce a învins în finala competiţiei, cu scorul de 3-0 (25-16, 25-17, 25-20), formaţia Ştiinţa Bacău. Gălăţencele au cuucerit trofeul pentru a doua oară consecutiv.

Antrenorul sârb al CSU Metal, Zoran Terzici, a utilizat echipa: Maja Ognjenovici, Tatiana Liulenova, Alina Albu, Nneka Onyejekwe, Mayvelis Martinez, Ivana Ostojici - Alexandra Trică. Au mai jucat: Ioana Pristavu, Daiana Mureşan şi Sabina Miclea.

În finala mică a competiţiei, Dinamo Bucureşti a învins pe CS Volei 2004 Constanţa, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-11, 25-17).

Turneul final al Cupei României la volei feminin s-a desfăşurat timp de două zile, miercuri şi joi, în Sala Siderurgistul din Galaţi.

* Gălăţencele sunt calificate şi în finala campionatului, în care vor întâlni, după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri" echipa Dinamo Bucureşti. Primele jocurile sunt programate pe 3 şi 4 mai, în Capitală, iar următoareel vor avea loc la Galaţi, pe 9, 10 şi 11 mai. CSU Metal este şi deţinătoarea titlului.

Declaratii dupa finală

Zoran Terzic (antrenor CSU Metal Galati): “Sunt foarte bucuros ca am castigat acest trofeu, dar ne asteapta meciuri grele in finala campionatului. Vreau sa invingem Dinamo in trei meciuri.”

Maja Ognjenovic (CSU Metal Galati): “Am reusit sa castigam iarasi aceasta cupa, dupa ce am trecut in semifinale destul de usor de Dinamo. Meciul cu Stiinta nu ne-a pus nicio problema. Sper sa castigam si campionatul!”

Cornel Mangalea (patron CSU Metal Galati): “Am stapanit mai bine jocul decat Stiinta, si am castigat o disputa care pentru altii parea usor. Speram sa devina o obisnuita si sa traim in cotidian cu performantele echipei de volei din Galati. Ne dorim ca in fiecare an sa mai adaugam cate o competitie castigata.”

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.