Jump to content

Antrenoarea de atletism Laurenţia Goga s-a sinucis


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Antrenoarea de atletism Laurenţia Goga s-a sinucis

Laurenţia Goga era deţinătoarea unui record naţional care rezistă de 22 de ani * Pe masa lângă care a fost găsită de fostul soţ era o pungă de medicamente şi un bilet de adio * Depresiile îi provocaseră profesoarei de sport pensionarea pe caz de boală, în urmă cu un an *

Profesoară de sport la Liceul cu Program Sportiv până anul trecut, Laurenţia Goga era o cunoscută antrenoare gălăţeană de atletism. Conform surselor noastre, femeia în vârstă de 41 de ani avea un trist şi îndelungat istoric al problemelor psihice, ea fiind internată în mai multe rânduri la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”.

Depresiile fostul cadru didactic au fost amplificate de singurătatea în care trăia după ce a divorţat. Chiar dacă încă mai avea o legătură foarte strânsă cu fostul soţ, nu a putut suporta singurătatea şi avusese în trecut câteva încercări de a se sinucide. Din nefericire, duminică, profesoara şi-a dus macabrul gând până la capăt, corpul neînsufleţit fiind găsit de către fostul soţ.

Laurenţia Goga (Hurmuz, înainte de căsătorie) a fost o sportivă de excepţie, specializată în probele de sprint. Cu timpul de 11 secunde 43 de sutimi, în 1989 a stabilit un nou record naţional de junioare I în proba de 100 de metri, performanţă pe care nicio altă atletă din ţară nu a reuşit să o depăşească, deşi au trecut 22 de ani de atunci.

Ca antrenoare, a descoperit şi format numeroşi sportivi care au ajuns campioni naţionali, printre care Corina Hâncu, Daniela Pribac sau Alina Istrate.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.