Jump to content

Firma Melcret AT, executată silit de Fisc


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Firma Melcret AT, executată silit de Fisc

ANAF Galaţi organizează, pe 25 octombrie 2011, o licitaţie prin care mai multe bunuri ale companiei Melcret AT SRL, aparţinând omului de afaceri Alexandru Teodorescu (preşedintele filialei Galaţi a UGIR - 1903) sunt scoase la vânzare în contul datoriilor către stat.

Consilierul judeţean Alexandru Teodorescu pare să nu mai cunoască în afaceri succesul de altădată. Complexul imobiliar de pe strada George Coşbuc a "îngheţat" de aproape doi ani, iar foştii parteneri de afaceri îl acuză că i-a indus în eroare şi că au pierdut bani cu amintita investiţie. În acelaşi timp, Fiscul i-a pus gând rău şi-l execută silit pentru datoriile neplătite la bugetul de stat.

Pe 25 octombrie 2011, la sediul firmei Melcret AT SRL aparţinând omului de afaceri (strada Tecuci nr 159) va avea loc o licitaţie prin care sunt scoase la mezat bunuri în valoare de peste 40.000 de lei, cu tot cu TVA. Pe lista pusă la dipoziţie de Administraţia Fiscală sunt utilaje, scule, două autoturisme şi o serie de calculatoare.

Melcret AT SRL a fost prima firmă din Galaţi care s-a încumetat să fabrice, încă din 1993, tâmplărie din aluminiu şi PVC, motiv pentru care Alexandru Teodorescu chiar a fost supranumit, mai ales de prieteni, "Teodorescu Termopan".

Teodorescu şi un foarte influent politician, de-a lungul timpului beneficiind, de la prietenii aflaţi la putere, de numeroase contracte publice pentru a livra tâmplărie din aluminiu. Omul de afaceri este, de mai mulţi ani, preşedintele filialei Galaţi a Uniunii Generale a Industriaşilor din România - UGIR - 1903, confederaţie patronală care include circa 15% dintre oamenii de afaceri români.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Omul de afaceri Alexandru Teodorescu este din nou executat de Fisc

Direcţia de Finanţe i-a scos la vânzare mai multe bunuri care aparţin firmei Melcret-AT SRL Galaţi, al cărui acţionar majoritar este Teodorescu.

Vremuri grele pentru omul de afaceri Alexandru Teodorescu (alintat de prieteni "Teodorescu-Termopan"). Afacerile imobiliare i-au fost îngheţate de criză, iar afacerile cu tâmplărie tip termopan au ajuns şi ele la limita cea mai de jos.

Mai mult decât atât, Fiscul i-a pus gând rău din cauza impozitelor şi taxelor neachitate, aşa că i-a scos la vânzare mai multe dintre bunurile care aparţin firmei Melcret-AT SRL Galaţi, la care Teodorescu este acţionar majoritar. Licitaţia va avea loc pe 20 ianuarie 2012, iar lista cuprinde mai multe utilaje specifice fabricării termopanului şi mai multe calculatoare.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

În contul datoriilor - Melcret, executată silit

Finanţele gălăţene au deschis a doua sesiune de licitaţii în vederea valorificării unor bunuri aparţinând societăţii Melcret – AT SRL în contul unor datorii la bugetul de stat. În cadrul licitaţiei programate pe 21 februarie, DGFP Galaţi scoate la vânzare echipamente în valoare totală de 23.477 lei. Cel mai valoros echipament este o maşină de debavurat şi frezat ce are un preţ de pornire de 13.284 lei.

Pe lista echipamentelor scoase la vânzare se mai află echipamente informatice, în valoare totală de 9.472 lei, precum şi un aparat de aer condiţionat în valoare de 721 lei. Melcret – AT este una dintre cele mai mari societăţi gălăţene, fiind cunoscută în special pentru activitatea în domeniul tâmplăriei din aluminiu şi al confecţiilor metalice.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.