Jump to content

Tâlhărie cu pistolul de Airsoft


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Doi bărbaţi care sunt suspecţi într-un caz de tâlhărie au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi urmează a fi prezentanţi joi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, după ce marţi ar fi comis o tâlhărie. Cei doi au intrat într-un magazin din comuna Şendreni şi, ameninţând vânzătoarea cu un pistol de tip Airsoft, au furat bani şi produse alimentare, paguba ridicându-se la 1100 lei.

"Pe 11 octombrie, în jurul orei 21.00, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi printr-un apel telefonic la numărul de urgenţă 112, de administratora unui magazin din satul Movileni, comuna Şendreni, despre faptul că în urmă cu puţin timp, două persoane necunoscute au intrat în magazin şi, sub ameninţarea unui pistol, au deposedat-o pe vânzătoare de bani şi produse alimentare, în valoare de 1100 lei. În urma cercetărilor suspecţii au fost identificaţi. Este vorba despre doi bărbai, de 43 şi 31 de ani, cunoscuţi cu antecedente penale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici.

Potrivit aceleiaşi surse, pistolul cu aer comprimat şi bile din plastic, care nu este supus regimului autorizării a fost găsit la unul dintre suspecţi. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar joi vor fi prezentaţi Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

http://www.viata-libera.ro/eveniment/23046-sendreni-talharie-cu-pistolul-de-airsoft

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.