ruth.eicke Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Sunt noua pe forum si doresc ca primul subiect pe care-l deschid sa fie cel care m-a ajutat sa gasesc forumul, adicainformatii despre salile de sport din galati. Caut sali de aerobic in micro 13,39,40,tiglina,siderurgistilor.Daca stiti alte sali ale altor sportur,nu cred ca se supara nimeni daca le mentionati.
ruth.eicke Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 32 de vizualizari dar nici un raspuns...chiar nimeni nu stie nimic? sau e lenea mare? nu intereseaza pe nimeni?
mambo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) la minion, in tiglina in fostul "distrugatorul", in spatele centrului de transfuzii sanguine (ala nou), la casa de moda la etaj, club Viva, club Vointa. Edited October 17, 2011 by mambo
AdiTZA Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 32 de vizualizari dar nici un raspuns...chiar nimeni nu stie nimic? sau e lenea mare? nu intereseaza pe nimeni?Lenea e mare?????? Da' tu de ce nu dai search pe Google??? Nu te intereseaza acest motor de cautare????Auzi la ea: "e lenea mare". Bine ca te-ai gasit tu sportiva.......Ete ca stiu o gramada de sali de fitness in Galati, toate aflate cu 3 minute inainte de a posta...dupa ce am citit postul tau...
ruth.eicke Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Nu e nevoie de atata rautate si de atatia ?????? Problema este ca datele de pe google nu sunt la zi,multe sali s-au desfiintat, sau nu sunt in zona care ma intereseaza, sau le gasesti pe net doar pentru ca sunt "de fite". Asa ca daca n-ai vrut sa raspunzi,nu trebuia sa raspunzi, nu te obliga nimeni. Era un topic la fel de mort ca si restul forumului. Imi cer scuze ca am incercat sa-l mai animez un pic.PS: Tratati-va ca aveti probleme cu capul. Adio
AdiTZA Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nu e nevoie de atata rautate si de atatia ?????? Problema este ca datele de pe google nu sunt la zi,multe sali s-au desfiintat, sau nu sunt in zona care ma intereseaza, sau le gasesti pe net doar pentru ca sunt "de fite". Asa ca daca n-ai vrut sa raspunzi,nu trebuia sa raspunzi, nu te obliga nimeni. Era un topic la fel de mort ca si restul forumului. Imi cer scuze ca am incercat sa-l mai animez un pic. PS: Tratati-va ca aveti probleme cu capul. Adio L-ai animat destul...noi suntem lenesi ca nu-ti dam tie informatii Nu e rautate dar...sunt membru al forumului, deci cand spui ca e lenea mare, te referi si la mine... Daca te inscriai mai demult...vedeai ca nu e atat de mort Chiar ne-am si taiat in sabii p-aci Da, am probleme...cu capul...multor...cetateni...si cu Goagal...am gasit ~10 sali de fitness in Galati, toate sunt "de fite"...pentru ca asa sunt acum salile de fitness: de fite! Inainte lumea se ducea de placere si pentru sanatate, acum se duce ca "asa trebuie", deci nu cauta sala normala de fitness ca n-ai sa gasesti Mai cauta cineva Dunarea Mall in Galati...ii aparea pe GPS
Mikka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 PS: Tratati-va ca aveti probleme cu capul. Adio Multumim. Pa!
Recommended Posts