Jump to content

Crimă la Suceveni / Şi-a omorât concubina în bătaie


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Localnicii din Suceveni au fost îngroziţi la aflarea veştii că un consătean şi-a bătut concubina până a omorât-o. Oribila crimă s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, dar asta nu-l disculpă pe bărbat. „O femeie de 39 de ani din Suceveni a fost bătută, iar din cauza leziunilor a decedat. Echipajul de Ambulanţă care s-a deplasat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul”, ne-a spus dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Mai multe explicaţii am primit de la procurorul Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi: „Totul a pornit de la un conflict între cei doi concubini, iar pe fondul consumului de alcool, bărbatul C.I. a luat-o la bătaie pe victimă. Femeia a fost bătută în faţa locuinţei sale, iar din cauza loviturilor a decedat. Am făcut cercetările premergătoare şi s-a emis deja un mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui. Astăzi îl vom prezenta la instanţă cu propunerea de arestare preventivă”.

Procurorii vor continua cercetările şi vor face publice mai multe date ulterior. Până una alta C.I. şi-a petrecut noaptea în arest şi, probabil, acolo va rămâne pentru următoarele 29 de zile.

http://www.viata-libera.ro/eveniment/23156-si-a-omorat-in-bataie-concubina

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.