Jump to content

Oţelul Galaţi va avea membri oficiali ai clubului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul Galaţi va avea membri oficiali ai clubului

Oţelul Galaţi a lansat, vineri, programul "socios" prin care fanii campioanei României pot deveni membri oficiali ai clubului în schimbul unei cotizaţii de 90 de lei anual. Pentru această sumă, fanii vor primi un kit de suporter ce conţine mai multe obiecte promoţionale. Pe viitor ei vor beneficia de reduceri la materiale promoţionale sau la achiziţionarea de bilete la meciurile formaţiei conduse de Dorinel Munteanu.

Primul membru înscris al programului "socios" este Marius Stan, directorul general al grupării gălăţene. El a accesat noua aplicaţie online, www.otelul.ro, primind apoi primul card cu numărul 0001 şi o diplomă personalizată. "Sper că acest număr 0001, să fie un început pentru miile de suporteri pe care îi dorim lângă noi, în speranţa că acest club să devină unul puternic, mai ales acum când reuşim să le punem la dispoziţie, prin acest magazin online, doleanţele pe care le-au avut încă din anii precedenţi", a spus Stan.

Directorul general a explicat că în viitorul apropiat suporterii care devin membrii oficiali vor putea achiziţiona şi acţiuni ale grupării moldovene. "În curând fanii vor putea achiziţiona chiar acţiuni ale clubului, cred că acesta este drumul pe care trebuie să-l urmăm. Nu pot spune nimic despre o eventuală listare la bursă a clubului, acest lucru va fi hotărât de cei care vor fi noii acţionari", a explicat Marius Stan.

prosport.ro

"Toţi membrii oficiali vor primi imediat după înregistrare o legitimaţie de membru oficial personalizată. Oricine poate deveni membru oficial, oriunde s-ar afla în lume! Din momentul înscrierii vor avea 10 la sută reducere la tot ce cumpără de pe site, inclusiv la bilete şi abonamente de meci. Au reducere la diferite servicii, magazine şi restaurante gălăţene ce vor fi anunţate zilnic pe site", a declarat noul responsabil de marketing on-line al campionilor, Cristian Socianu. Un "socios" va achita 90 de lei pe an sau 150 de lei pe doi ani.

prosport.ro

Site-ul oficial - otelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.